Κράτος vs Δικαιώματα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κράτος vs Δικαιώματα

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ

Καί γιά τους μετανάστες ισως ειπαι ο Π ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ μου οτι θα γίνουν πολλά κακά και άσχημα όμως ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ θα τα χρεισημοποιήση για καλό σύμφωνά με το σχεδιό του
Τώρα όλοι μας βλέπουμε τι γίνετε στην Πατρίδα μας με τους μετανάστες..επειδή δεν ειμαστε σωστη Χριστιανοί αρά και δεν σκευτόμαστε Χριστιανικά υποφέρουμε από αυτούς όμως από τον Πόνο και την στεναχώρια μας ίσως μάθουμε να σκευτώμαστε Χριστιανικά ((θα ευεργετηθουμε από αυτους;;;;;))
ΑΡΑ ΘΑ αγαπήσουμε τους μετανάστες((γαι οσουσ ειδι δεν τους αγαπουνε το λεω) ...πρωτα θα αλάξουμε εμείς και μετά αυτοί.
Θα τους επιρεαση η Χριστινικη Ορθοδοξη σκεψη (ο ιδιέτερος Πολιτισμός μας που μελοτικα θα ξανααλακαλύψουμε ολοι μας) θα μαθουν και αυτοι έτσι να σκευτονται χωρις καμια βια και αν ειναι αντικειμενικά όπως εμεις πιστευουμέ σωστο
επομένος θα μαθούν να σκευτοντε ορθόδοξα Χριστιανικά;;;
θα τους επιρεάση η ορθόξη Χριστιανική σκεψη;;;;
και αν υποθεσουμε ακόμα ότι αν το μάθουν θα θελίσουν από μόνοι τους να φύγουν για να ξυπνήσουν τον τόπο τους.....απο καθήκων(;;;;) στο τοπο και τον λαό τους...
μα για να στείλουν λευτα στον τόπο ήρθαν αρικά...ας παρουν και φως από εδω....
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Στά μάτια μου ο φτωχός μετανάστης που ουσιαστικά τον ταιζει με τα ψιχουλα του από το λιγοστό ξεροκοματό του ο πάμφτωχος και πεινασμένος λαός μας να ξέρετε το βλέπω ως αιτία για την επικράτηση της Ορθοδοξίας.
Να αγαπάτε τους μετανάστες αλλά και τους φτωχότατους πατριώτες μας γιά να έχουν λίγα ψίχουλα απο το ξεροκόματο τους να ταίσουν τον εξαθλιομένο μετανάστη γιατί αυριο.....
η ελλάδα θα είναι παρούσα παντου.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ προφήτης, απλά ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑ"Ι"ΣΙΟΣ νομ'ιζω ότι το είπαι.....
και οι άγιοι πατέρες στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ μου έμαθαν...και τα αυτιά μου άκουσαν , ακόμα εκτος από τα αυτιά μου και η καρδιά μου. Ηκαρδια μου ήταν εκει οταν έλεγαν...ακόμα και οι πατέρες από τα ιερά βιβλία τα έιπαν..
τα κοπυ ραητ στον ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ και στους εΛΛΉΝΕς ΟΡΘΌΔΟΞΟΥς ΠΑΠΑΔΕς
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΝΕΟΥς ΟΡΟΥΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
(ΤΗς ΑΓΆΠΗς ΤΟΥ του φιλοτιμου της ελευθερίας του σεβασμου σε όλα τα επίπεδα....)
ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ γίνουν πικρό ποτήρι για τον έξω από εδώ, τότε τι θα είναι γιά τον έξω από εδω ο Ελλήνας που θα τον ξυπνήσουνοι φτώχιες του, οι θυσιες του,τα 300 ευρω του νεου,η χαμιλη σύνταξη των 50 ευρώ... μήπως για τον έξω απο εδώ μέσα σε αυτες τισ συνθήκες ο ξυπνημενος έλληνας θα είναι ο θανατός του;;;;
Γιαυτο γουστάρω εμάς τους ορθόδοξους έλληνες παντα ένα βήμα μπροστά θα είμαστε.......
Οσοί σκευτονταί και έχουν φιλότιμα και πνευμα θυσίας σίγουρα θα είναι ευγνώμονες γιατί θυσίασαν το ξεροκοματό τους που σήμερα όλο και μοιώνετε δραματικα...και για οσουσ σκευτονται ακόμα Χριστιανικά
γουστάρουν να είναινηστικοί γιατι γουστάρουν τισ νυστίες μα νοοιμα ...ενα νοοιμα που αλοι ακόμα αναζητουνε....
γιατί μεσα απο θυσίες βλεπουν Θεο και ο θεος θα είναι κατευθειαν μπροστά τους αυριο
δεν είναι σκοπιμότητα αγάπη λεγετε......
Γιά να σκευτόμαστε πολυ πολυ περισότερο...ελευθερον το εμπψυχον ενοοιτε
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

οπως και να έχειμιά ζωή η Ελλάδα κέρδιζε με τον πολιτισμό της όλους τους καταχτητές της.
Λέτε να μην καταφέρει πάλι;;;;
Αν ξυπνήσουμε τον πολιτισμό μας και τον ξανακατανοήσουμε έχει σημασία για έμας αν θα φύγει η θα μεινη ένα τεράστιο πληθος μεταναστών;;;;;;;;;;
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Η ΑΛΕΙΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ

ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΥΣΗ....... :7
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

[quote="plagiaskepsi"]δοξαζω τω θεω για την αρώστια με πόνους που μου έδωσε και δεν μπορώ να ταξιδεέψω προσορινά
επισις τον δοξαζο για το συστημα υγειας που απέτυχε στην περοπτωση μου παρα την καλη θέληση των ιατρων και την ψυχικη τους λεβεντιά...
Ομως στο συτημε της υγειας αυτο εγώ είμαι ευγνόμων γιά πολλά κυριός γιατί χωρις την ((αποτυχια ))
του συστήματος υγείας δεν θα εγράφα ουτέ θα σκευτόμουν πολλ'α

:7
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ.......
Μα το σύστημα υγείας....δεν είναι παρά κάτι άψυχο....μπορεί να έχει ευθύνες;;;;;
οχι βεβαία....ποίος φτέει όλοι εκτός από τον άρωστο...είναι η πιό λογικη εκδοχή
Αν ο άρωστος δεν μπορεί να κουνηθη και πονάει από ταπείνωση...και βγαλουμε καποια βιστικά συμπεράσματα επειδη πάντα αυτο ακούμε;;; άρα η συχνοτητα επανάλυψης μπορεί να είναι κριτίριο αλήθειας;;;

ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ;;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΕΙ Ο ΑΡΩΣΤΟς ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;;;;
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ;;;
ΝΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΩΣΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.....
ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ...((ΦΩΝΑΞΗ:::))
ΑΠΟ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ...ΟΚ
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑ;;;;
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΟΧΗ Η ΑΠΟΔΙΠΟΜΠΕΕΙ ΤΡΑΓΗ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ;;; ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΥΜΠΟΡΑ ΜΟΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΑς;;;;

ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΩΠΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΝΕΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ....
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ;;;;
ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ....
ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟ ...
ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΣ.
ΝΑΙ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΣΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕς ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ.
(ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΗΣ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙΣ.

ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ((ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΤΕΛΙΚΑ)) ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΝΩ Η ΝΑ ΜΗΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΑΝ ΥΠΟΝΟΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΝΟΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΟΣΑ ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

Η ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΩΦΕΛΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ......;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :8
thomas25
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από thomas25 »

Εγω δεν είμαι ρατσιστής, αυτός ειναι τουρκος! :mrgreen:

Εχει παραγινει το κακο!Και με τους ξενους και με εμας... γιατι και εμεις εχουμε τα χαλια μας!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”