αυτο κανω για να μην τρελαθω βλεπω αστεια
Θα εμβολιαστείτε; Δείτε αυτό.....
Συντονιστής: Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Θα εμβολιαστείτε; Δείτε αυτό.....
εαν θελετε στο ας χαμογελασουμε λιγο ανεβασα μερικα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Βρέ ευλογημένε, αυτός ο Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλος τι ρόλο παίζει; Μπήκα στη σελίδα του και διαπίστωσα ένα συνοθύλευμα από Νεοεποχίτικες ανοησίες. Μάλιστα κάπου αναφέρει ότι, για τη σωτηρία του ανθρώπου ενδιαφέρονται εξωγήινοι οι οποίοι και του έδωσαν πληροφορίες για τα παιχνίδια που παίζονται.Dimitris39 έγραψε:To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου)
Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους “αδρανούντες αρμόδιους”, οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον μαζικό “τρομο-εμβολιασμό” μας…
[/url]
Αυτός ο κύριος ισχυρίζεται ότι μέσω αστρικών ταξιδιών αποκτάει εμπειρίες που τις αποτυπώνει μέσω της ζωγραφικής για να τις παραθέσει στη σελίδα του και να τις θαυμάσει ο κόσμος. Επίσης και άλλες τέτοιες δαιμονιώδεις ασυναρτησίες.
Σου έστειλαν αυτό το κείμενο που ανέβασες ή εν γνώσει σου το έπραξες; Διότι είναι πολύ επικίνδυνο για κάποιους να μπούν σ`αυτή τη σελίδα. Το κείμενο αυτό που ανέβασες έχει περικοπές, έχει αφαιρεθεί τμήμα του αρχικού.
Δεν ξέρω, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το θέμα των εμβολίων, αλλά δυστυχώς τα μπλέκει πάρα πολύ τα πράγματα. Χρειάζεται προσοχή για κάποιους που θα μπούν στη σελίδα του.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

εδω το βρηκαinaapp έγραψε:Βρέ ευλογημένε, αυτός ο Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλος τι ρόλο παίζει; Μπήκα στη σελίδα του και διαπίστωσα ένα συνοθύλευμα από Νεοεποχίτικες ανοησίες. Μάλιστα κάπου αναφέρει ότι, για τη σωτηρία του ανθρώπου ενδιαφέρονται εξωγήινοι οι οποίοι και του έδωσαν πληροφορίες για τα παιχνίδια που παίζονται.Dimitris39 έγραψε:To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου)
Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους “αδρανούντες αρμόδιους”, οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον μαζικό “τρομο-εμβολιασμό” μας…
[/url]
Αυτός ο κύριος ισχυρίζεται ότι μέσω αστρικών ταξιδιών αποκτάει εμπειρίες που τις αποτυπώνει μέσω της ζωγραφικής για να τις παραθέσει στη σελίδα του και να τις θαυμάσει ο κόσμος. Επίσης και άλλες τέτοιες δαιμονιώδεις ασυναρτησίες.
Σου έστειλαν αυτό το κείμενο που ανέβασες ή εν γνώσει σου το έπραξες; Διότι είναι πολύ επικίνδυνο για κάποιους να μπούν σ`αυτή τη σελίδα. Το κείμενο αυτό που ανέβασες έχει περικοπές, έχει αφαιρεθεί τμήμα του αρχικού.
Δεν ξέρω, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το θέμα των εμβολίων, αλλά δυστυχώς τα μπλέκει πάρα πολύ τα πράγματα. Χρειάζεται προσοχή για κάποιους που θα μπούν στη σελίδα του.
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/12 ... B3-%CE%BA/
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χθες το βράδυ στην εκπομπή "Ζούγκλα" του Μ. Τριανταφυλλόπουλου είδα τις παρενέργειες του εμβολίου στην κυρία Ανθή Γαϊτάνου (αν θυμάμαι καλά το όνομά της) και πραγματικά ανατρίχιασα! Ένα συνεχές τρέμουλο σε όλο της το σώμα, που την εμπόδιζε να μιλήσει καθαρά. Της παρουσιάστηκε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό της.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πρόσφατα μία οικογένεια γνωστών μου στην Πάτρα, πέρασαν και οι 4 την νέα γρίππη (ανδρόγυνο με δύο παιδάκια 7 και 5 ετών), ηπιότατη ίωση, με λίγο (37,5 - 38) ή και καθόλου πυρετό, ένα απλό κρυωματάκι. Κράτησε 2-3 μέρες και πέρασε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ετσι εινε Αποστολε το ειδα και εγω
λυπηρο το οτι παρολα αυτα λενε να εμβολιαστουμε ενωδεν εινε ετοιμοι οι Γιατροι,
αν ειδες δεν ξερουνε το αν επιτρεπετε να εμβολιαστουνε
μερικοι που ανηκουνε σε ομαδες υψηλου κινδυνου
ο ενας Γιατρος ριχνει το μπαλακι στον αλλον
Δυσκολα τα πραματα με τις αρωστιες και τους Virous
Να μας φυλαει ο Θεος απο καθε κακο
δεν μπορω να ξερω τη γινετε ομως
με της ομαδες υψηλου κινδυνου ......
λυπηρο το οτι παρολα αυτα λενε να εμβολιαστουμε ενωδεν εινε ετοιμοι οι Γιατροι,
αν ειδες δεν ξερουνε το αν επιτρεπετε να εμβολιαστουνε
μερικοι που ανηκουνε σε ομαδες υψηλου κινδυνου
ο ενας Γιατρος ριχνει το μπαλακι στον αλλον
Δυσκολα τα πραματα με τις αρωστιες και τους Virous
Να μας φυλαει ο Θεος απο καθε κακο
και ενας συγγενης δικος μου μιλισαμε τηλεφωνικος το ιδιο ειχε και το ξεπερασανε σαν μια απλη κοινη γριπηpanagiotisspy έγραψε:Πρόσφατα μία οικογένεια γνωστών μου στην Πάτρα, πέρασαν και οι 4 την νέα γρίππη (ανδρόγυνο με δύο παιδάκια 7 και 5 ετών), ηπιότατη ίωση, με λίγο (37,5 - 38) ή και καθόλου πυρετό, ένα απλό κρυωματάκι. Κράτησε 2-3 μέρες και πέρασε.
δεν μπορω να ξερω τη γινετε ομως
με της ομαδες υψηλου κινδυνου ......
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

H γυναίκα που «χτυπήθηκε» από τις παρενέργειες του εμβολίου μιλάει στη «Ζούγκλα»
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009, 11:27
Στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μίλησε ζωντανά η γυναίκα, που υπέστη τις παρενέργειες του εμβολίου, κατηγορώντας τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.
Η 62χρονη Ανθή Γαϊτάνου πήγε στο Λαϊκό νοσοκομείο για να εμβολιαστεί, έχοντας όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις γνωματεύσεις γιατρών που έδειχναν ό,τι πρόβλημα υγείας έχει, καθώς και ποιες φαρμακευτικές αγωγές ακολουθεί.
Οι αρμόδιοι γιατροί της είπαν ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα και μπορεί κανονικά να κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη Η1Ν1.
Δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό εμφανίστηκαν οι πρώτες παρενέργειες. Ξαφνικά άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα σπαστικότητας και έντονου τρόμου και να τραυλίζει.
Όταν κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό ανάγκης που της είχαν δώσει, συνδέθηκε με τα… γραφεία της εταιρείας.
Στην συνέχεια απευθύνθηκε απελπισμένη στους αρμόδιους γιατρούς του ΚΕΛΠΝΟ, αλλά, όπως καταγγέλλει, αυτοί προσπάθησαν να αποποιηθούν των ευθυνών τους.
Ακούστε την να διηγείται την δραματική περιπέτειά της, και τι λέει γιατρός του ΚΕΛΠΝΟ για το περιστατικό.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84103&cid=4
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ