Έλεος βρε παιδιά, τι άλλο θα ακούσουμε

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
δημητρης
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Έλεος βρε παιδιά, τι άλλο θα ακούσουμε

Δημοσίευση από δημητρης »

Από την περασμένη Δευτέρα αγνοείται η τύχη της προτομής του Βασιλέα Παύλου, η οποία ήταν τοποθετημένη στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου στην πόλη του Βόλου.Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν την προτομή, ενώ προχώρησαν και σε βανδαλισμούς της προτομής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Έλεος βρε παιδιά, τι άλλο θα ακούσουμε

Δημοσίευση από fotios »

Αδερφέ Δημήτρη, πίστεψέ με, ότι η παρακάτω είδηση-αγγελία, που υπάρχει κοντά στο σπίτι μου σε κολώνα έξω από τον Ναό του Αγίου Στεφάνου(αλλά και στο διαδίκτυο φαντάζομαι..) συγκινεί περισσότερο κόσμο από μια προτομή ή βανδαλισμούς προς τον Αρχιεπίσκοπο ή έναν ήρωα ή έναν βασιλιά(γενικά δεν συμπαθώ τους ξενόφερτους "γαλαζοαίματους" ) ή την ελληνική σημαία...:
"Αγνοείται η μικρή μας "Φιφή". Πολύ καλή και υπάκουη σκυλίτσα. Σας παρακαλούμε βοηθείστε στην εύρεσή της και θα ανταμοιφθείτε...η απώλειά της είναι τραγικό και δυσβάστακτο οικογενειακό γεγονός...δεν δαγκώνει και το χρωματάκι της είναι άσπρο σαν το χιόνι..." :P :P :P Εντάξει το παρατράβηξα λίγο... :wink:
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Φοβάμαι αγαπητέ Φώτη πως εν αγνοία σου, ή μάλλον από εκφραστικό σου λάθος ,άλλα ήθελες να πεις και άλλα βγαίνουν .
Επειδή κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν κάτι ανάλογο ,σε παρακαλώ πρόσεξέ το
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Φίλε Ανδρέα, με την δημοσίευσή μου δεν θίγω την αγάπη προς τα ζώα, το σεβασμό σε αυτά τα πλάσματα του Θεού, αλλά τις προτεραιότητες που βάζουμε στη ζωή, τις αξίες που πρέπει να τιμάμε. Δηλαδή πλέον
ο κόσμος δεν συγκινείται από σοβαρές καταστάσεις, ακόμη και από έναν μισοπεθαμένο άνθρωπο αλλά μόλις
δει κανένα γατάκι τρέχει να βοηθήσει πανικόβλητος...

Εν πάσι περιπτώσει, αφού σε έθιξε το αστείο που έκανα, σου ζητώ συγνώμη.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Βρε Φώτη, γιατί μου ζητάς συγγνώμη;
Έχω διαμορφώσει για το άτομό σου εξ` αρχής μια πολύ θετική άποψη ,και πιστεύω πως το έχεις καταλάβει.
Σ`αυτά που σου έγραψα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου,δεν έχω να προσθέσω ή να τροποποιήσω κάτι .
Μπορεί να είμαι ζαλισμένος και να παραφράζω για την ώρα το κείμενό σου .Αν συμβαίνει αυτό ,ε, τότε ,Εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”