Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09
Τη λες τωρα.
Δες εδω την φωτο. Εκει που δειχνη το βελακη το εχει σκεπαση ο Δημητρης να μην του το φαμε.
Δειτε δειτε
Δες εδω την φωτο. Εκει που δειχνη το βελακη το εχει σκεπαση ο Δημητρης να μην του το φαμε.
Δειτε δειτε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Απόστολε πως το κατάλαβες?aposal έγραψε:Απ' ό,τι βλέπω είχε μεγάλη πνευματική ωφέλεια το προσκυνηματικό ταξίδι στα Μετέωρα!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Μεγαλη Αποστολε.aposal έγραψε:Απ' ό,τι βλέπω είχε μεγάλη πνευματική ωφέλεια το προσκυνηματικό ταξίδι στα Μετέωρα!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχ να προλάβαινα, να βλέπατε εσείς μια φωτογραφία...θα τρέχανε τα σάλια σας!
Αντε καλά προλαβαίνω..μονο αυτη ομως η συνεχεια το βραδυ!
Ο Νικόλαος 9 πάντως αν μπορούσε θα έτρωγε και εμάς. Πλάκα κάνω βέβαια

Αντε καλά προλαβαίνω..μονο αυτη ομως η συνεχεια το βραδυ!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Πριν το φαγητό ήπιαμε και το καφεδάκι μας έτσι για να ανοίξει η όρεξη και να φουμάρουν μερικοί μερικοί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας ξεκηνισω εγω και θα ειμε ο πρωτος που θα φαει ξυλο με λιγα λογια πως περασαμε
Μετα από μια δυσκολη και 2ωρη οδηγηση μεσα στην νυχτα φτανουμε με την
Σμαρω στην Λαρισα οπου μας περιμενε ο Νικολαος 09.
Το περνουμε τηλεφωνο και μας λεει στο πρωτο φαναρι αριστερα θα σας περιμενω το καναμε και?τιποτα τελικα ειτανε το τεταρτο αριστερα και ο Νικος?πουθενα
Συμπερασμα δεν ειθελε να μας περιμενει……..ειρθε μετα από 5 λεπτα και πηγαμε για καφε ενώ η Ντινουλα περιμενε στα Τρικαλα εξω στο κρυο εμας…
Τελικα στης 6.40 φτασαμε τρικαλα.Υ.Γ Η σμαρω εινε Οδηγαρα αληθεια λεω οδηγη γρηγορα και καλα μην ξαναακουσω κατι αντιθετο….....
Αφου περνουμε και την Ντινουλα μαζι μας που να μην την περναμε…..εινε πειραχτηρι
Φτασαμε με την βοηθεια του Θεου στο μεγαλο μετεωρο..
Τωρα που ειτανε το μεγαλο μετεωρο????λογο ομιχλης δεν φαινοτανε επρεπε να ανεβοκατεβουμε για πολλυ ωρα σκαλοπατια..εως ξαφνικα μπροστα μας..
Ιερα μονη Μεγαλου μετεωρου τελεια δεν περιγραφετε με λογια, φτανουμε μεσα στον ναο Σμαρω,φιλη της,τα παιδια, Νικολαος 09, Ντινουλα,Δημητρης 39, εκκλησιαζομαστε και μετα βγαινουμε εξω να συναντησουμε και αλλα μελη του φορουμ εγω καπου σε μια γωνια μονος μου περιμενα να δω του υπολοιπους.ξαφνου κανει την εμφανηση του ενας κυριος ο Νικιφορος με τον φιλο του χρηστο γεια σου Νικιφορε ..
να και ενας άλλος ο Εστερ γεια σου Λευτερη
μαζι του και ο Καπετανιος Γιαννης γεια χαρα Γιαννη χαρηκα για την γνωριμια
Τελικα μετα από τα πολλα ερχετε και ο Νικος Αγιον ορος γεια σου Νικολα ...
Αφου μας ξεναγη καποιος στο μουσειο κεραστηκαμε και πηγαμε για καφε κατω στο χωριο εκει γνωριστηκαμε καλυτερα αναμεταξυ μας ακομη και μεχρι εκεινη την ωρα ομιχλη δεν βλεπαμε και πολλα από τα μετεωρα.με τα πολλα ξεκινησαμε για φαγητο σε ένα καταπληκτικο Ταβερνακι κανονισε ο Νικος09
για τραπεζη τωρα τη φαγαμε?
Υγειηνα
Μπροκολο, ντοματοσαλατες,τυροσαλατες........
Και για ποτο Κρασακι, πρωι πρωι ,και διχως υπνο ενιωθα όπως στο Αγιον Ορος….
Ξαφνου σκανε μυτη οι Σερβιτοροι με καμια 4-5 πιατελες ψητα διαφορα κρεατα
Εγω τους ειπα δεν τρωο μην ανεβει η χολιστερινη μου
Αλλα λογου που εφαγα πολλυ μπροκολο ειχα υποχοληστερινη…….
και τελικα ειπα να κανω κατι να την ανεβασω ........
την ιδεα μου την εδωσε ο Νικολαος 09 και η ντινουλα και τα καταφερα τους ευχαριστω θερμα
Αφου φαγαμε ειπιαμε συζητησαμε και καναμε αυτό το τοσο καλο για το σωμα μας…...
αρχισε η διαδηκασια του γυρισμου ε καλα με την κοιλια γεματη ολοι
εκτος εγω και ο Νικολας 09 μονο για ταξηδι ειμασταν αλλα Δοξα τον θεο όλα πηγανε για ολους καλα
Τελικα μετα λιγα που σας ειπα και αυτη η προσκηνυματικη εκδρομη θα μου μεινη αξεχαστη ο λογος?
Το προσκυνημα στον οικο θεου εκει ψηλα στα μετεωρα
και η γνωριμια με τα μελη του φορουμ.
ηδη ετοιμαζομαι για την επομενη συναντηση το μονο που μενει
εινε να πειτε ΠΟΥ?και ΠΟΤΕ
Μετα από μια δυσκολη και 2ωρη οδηγηση μεσα στην νυχτα φτανουμε με την
Σμαρω στην Λαρισα οπου μας περιμενε ο Νικολαος 09.
Το περνουμε τηλεφωνο και μας λεει στο πρωτο φαναρι αριστερα θα σας περιμενω το καναμε και?τιποτα τελικα ειτανε το τεταρτο αριστερα και ο Νικος?πουθενα
Συμπερασμα δεν ειθελε να μας περιμενει……..ειρθε μετα από 5 λεπτα και πηγαμε για καφε ενώ η Ντινουλα περιμενε στα Τρικαλα εξω στο κρυο εμας…
Τελικα στης 6.40 φτασαμε τρικαλα.Υ.Γ Η σμαρω εινε Οδηγαρα αληθεια λεω οδηγη γρηγορα και καλα μην ξαναακουσω κατι αντιθετο….....
Αφου περνουμε και την Ντινουλα μαζι μας που να μην την περναμε…..εινε πειραχτηρι
Φτασαμε με την βοηθεια του Θεου στο μεγαλο μετεωρο..
Τωρα που ειτανε το μεγαλο μετεωρο????λογο ομιχλης δεν φαινοτανε επρεπε να ανεβοκατεβουμε για πολλυ ωρα σκαλοπατια..εως ξαφνικα μπροστα μας..
Ιερα μονη Μεγαλου μετεωρου τελεια δεν περιγραφετε με λογια, φτανουμε μεσα στον ναο Σμαρω,φιλη της,τα παιδια, Νικολαος 09, Ντινουλα,Δημητρης 39, εκκλησιαζομαστε και μετα βγαινουμε εξω να συναντησουμε και αλλα μελη του φορουμ εγω καπου σε μια γωνια μονος μου περιμενα να δω του υπολοιπους.ξαφνου κανει την εμφανηση του ενας κυριος ο Νικιφορος με τον φιλο του χρηστο γεια σου Νικιφορε ..
Τελικα μετα από τα πολλα ερχετε και ο Νικος Αγιον ορος γεια σου Νικολα ...
Αφου μας ξεναγη καποιος στο μουσειο κεραστηκαμε και πηγαμε για καφε κατω στο χωριο εκει γνωριστηκαμε καλυτερα αναμεταξυ μας ακομη και μεχρι εκεινη την ωρα ομιχλη δεν βλεπαμε και πολλα από τα μετεωρα.με τα πολλα ξεκινησαμε για φαγητο σε ένα καταπληκτικο Ταβερνακι κανονισε ο Νικος09
για τραπεζη τωρα τη φαγαμε?
Υγειηνα
Μπροκολο, ντοματοσαλατες,τυροσαλατες........
Και για ποτο Κρασακι, πρωι πρωι ,και διχως υπνο ενιωθα όπως στο Αγιον Ορος….
Ξαφνου σκανε μυτη οι Σερβιτοροι με καμια 4-5 πιατελες ψητα διαφορα κρεατα
Εγω τους ειπα δεν τρωο μην ανεβει η χολιστερινη μου
Αλλα λογου που εφαγα πολλυ μπροκολο ειχα υποχοληστερινη…….
την ιδεα μου την εδωσε ο Νικολαος 09 και η ντινουλα και τα καταφερα τους ευχαριστω θερμα
Αφου φαγαμε ειπιαμε συζητησαμε και καναμε αυτό το τοσο καλο για το σωμα μας…...
αρχισε η διαδηκασια του γυρισμου ε καλα με την κοιλια γεματη ολοι
εκτος εγω και ο Νικολας 09 μονο για ταξηδι ειμασταν αλλα Δοξα τον θεο όλα πηγανε για ολους καλα
Τελικα μετα λιγα που σας ειπα και αυτη η προσκηνυματικη εκδρομη θα μου μεινη αξεχαστη ο λογος?
Το προσκυνημα στον οικο θεου εκει ψηλα στα μετεωρα
και η γνωριμια με τα μελη του φορουμ.
ηδη ετοιμαζομαι για την επομενη συναντηση το μονο που μενει
εινε να πειτε ΠΟΥ?και ΠΟΤΕ
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

agiooros έγραψε:Τη λες τωρα.
Δειτε δειτε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρε τι λες????? Βλέπεις κανένα πακέτο με τσιγάρα στο τραπέζι????????? Αποδείξεις υπάρχουνagiooros έγραψε:Πριν το φαγητό ήπιαμε και το καφεδάκι μας έτσι για να ανοίξει η όρεξη και να φουμάρουν μερικοί μερικοί.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο ελπίζω να μην θύμωσες με το βρε..?????????????????????Πλάκα κάνω...ως συνήθως!

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπράβο βρε Δημήτρη πότε πρόλαβες??. Που και να μην νυσταζες κιόλας!