Προβληματισμοί που πηγάζουν από τον H1N1 Flu (εμβολιασμός).
Συντονιστής: Συντονιστές
- trisathlios
- Τακτικό Μέλος

Προβληματισμοί που πηγάζουν από τον H1N1 Flu (εμβολιασμός).
Χαίρετε εν κυρίω,
Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την επιδημία του ιού της νέας γρίπης.
http://www.cdc.gov/h1n1flu/
Πέρα απο την επίσημη πληροφόρηση, δεν υπάρχει ούτε ένας ερωτηθείς ο οποίος να απάντησε αρνητικά στην ερώτηση, αν πιστεύει ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος, ώστε να υπάρχει ώφελος απο τις φαρμακοβιομηχανίες.
Το παραπάνω γεγονός, με βάζει σε ΕΝΤΟΝΟ προβληματισμό.
Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο στον κόσμο των ΗΥ, δηλαδή οι ίδιες οι εταιρείες φτιάχουν τις πιο δύσκολες μορφές ψηφιακών ιών, ώστε να "αγοράζουμε"τα Anti-virus για να είμαστε SAFE !
Θα ήθελα και την δική σας γνώμη, τι δηλαδή πιστεύετε και εσείς.
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση απο το Άγιο Όρος ;
Αν δηλαδή θα πρέπει να δεχτούμε τον εμβολιασμό ;
Είναι όντως υποχρεωτικώς ;
Κάτι δεν μου αρέσει στην όλη προσέγγιση του μαζικού εμβολιασμού με τον τρόπο που θέλουν να γίνει..
Έγινε κάποια πατάτα σε κάποιο εργαστήριο και θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα ή θέλουν να δημιουργήσουν τα μελλοντικά χειρότερα...
Ίσως να μην είναι τόσο αθώο και απλό όσο νομίζουμε...(προσωπική μου γνώμη και μόνον!)
Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις και τις προσωπικές σας τοποθετήσεις...
Την ευχή σας.
Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την επιδημία του ιού της νέας γρίπης.
http://www.cdc.gov/h1n1flu/
Πέρα απο την επίσημη πληροφόρηση, δεν υπάρχει ούτε ένας ερωτηθείς ο οποίος να απάντησε αρνητικά στην ερώτηση, αν πιστεύει ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος, ώστε να υπάρχει ώφελος απο τις φαρμακοβιομηχανίες.
Το παραπάνω γεγονός, με βάζει σε ΕΝΤΟΝΟ προβληματισμό.
Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο στον κόσμο των ΗΥ, δηλαδή οι ίδιες οι εταιρείες φτιάχουν τις πιο δύσκολες μορφές ψηφιακών ιών, ώστε να "αγοράζουμε"τα Anti-virus για να είμαστε SAFE !
Θα ήθελα και την δική σας γνώμη, τι δηλαδή πιστεύετε και εσείς.
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση απο το Άγιο Όρος ;
Αν δηλαδή θα πρέπει να δεχτούμε τον εμβολιασμό ;
Είναι όντως υποχρεωτικώς ;
Κάτι δεν μου αρέσει στην όλη προσέγγιση του μαζικού εμβολιασμού με τον τρόπο που θέλουν να γίνει..
Έγινε κάποια πατάτα σε κάποιο εργαστήριο και θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα ή θέλουν να δημιουργήσουν τα μελλοντικά χειρότερα...
Ίσως να μην είναι τόσο αθώο και απλό όσο νομίζουμε...(προσωπική μου γνώμη και μόνον!)
Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις και τις προσωπικές σας τοποθετήσεις...
Την ευχή σας.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Novel H1N1 Flu (Swine Flu)
Ακου και κατι κουφο,,ο εμβολιασμος θα εινε ειδικα στα παιδια υποχρεωτικος, αλλα με υπευθηνη δηλωση
και απο οτι ειπανε στην αγγλια κατοπιν ερευνων κινδυνος εγκεφαλικων διαταραχων,δηλ.παρενεργειες σε μερικους.
συμπερασμα, εμβολιαζεσε υποχρεωτικα υπογραφωντας μια υπευθ.δηλωση οτι αν κατι στο μελλον συμβει φερεις και μονο εσυ ευθηνη, αλλα μια υπευθ.δηλωση οτι δεν το δεχεσαι το εμβολιο δεν υπαρχει,
μας εχουνε στο χερι
και απο οτι ειπανε στην αγγλια κατοπιν ερευνων κινδυνος εγκεφαλικων διαταραχων,δηλ.παρενεργειες σε μερικους.
συμπερασμα, εμβολιαζεσε υποχρεωτικα υπογραφωντας μια υπευθ.δηλωση οτι αν κατι στο μελλον συμβει φερεις και μονο εσυ ευθηνη, αλλα μια υπευθ.δηλωση οτι δεν το δεχεσαι το εμβολιο δεν υπαρχει,
μας εχουνε στο χερι
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
spirosn
- Έμπειρος Αποστολέας

Ερωτηθεις ο παιδίατρός μας μας απέτρεψε από την σκέψη να εμβολιάσω τον γιό μου.
Μάλιστα είπε να μην αμβολιαστο'υμε και εμείς καθώς και ο ίδιος δεν θα το τολμήσει.
Μάλιστα είπε να μην αμβολιαστο'υμε και εμείς καθώς και ο ίδιος δεν θα το τολμήσει.
- trisathlios
- Τακτικό Μέλος

Μάλιστα...υπογράφεις δηλαδή ότι αν πάθεις κάτι δεν φέρει ευθύνη κανείς, αλλά εσύ.
Περίεργο...πολύ περίεργο...
Άλλες τοποθετήσεις ; Άλλες γνώμες ;
Περίεργο...πολύ περίεργο...
Άλλες τοποθετήσεις ; Άλλες γνώμες ;
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αφου θελεις και αλλα περι του θεματος διαβασε παρακατο
http://justgetthere.us/blog/archives/Gr ... tions.html
και η μεταφρασση τα πηρα απο ενα αλλο φορουμ
Η Ελλάδα η πιο πρόσφατη χώρα που ανακοίνωσε πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων, παρά τους φόβους ότι τα εμβόλια περιέχουν υδράργυρο και squalene(?).
Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει θάνατοι από τη γρίπη των χοίρων στη χώρα, η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εμβολιάσει ολόκληρο των πληθυσμό των 12 εκατομμυρίων, παρά το ότι τουλάχιστον κάποιες χιλιάδες θα βλαφθούν ή θα πεθάνουν από το εμβόλιο που εξαπλώνεται γρήγορα στην Ευρώπη χωρίς καθόλου τεστ σε ανθρώπους.
"Αποφασίσαμε πως ολόκληρος ο πληθυσμός, πολίτες και κατοικούντες χωρίς καμιά εξαίρεση, θα εμβολιασθούν ενάντια στη γρίπη", ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά από υπουργική συνάντηση..
"Περιμένουμε απλά την έγκριση της Ευρωπαϊκής ένωσης για να αρχίσουμε να εμβολιάζουμε τους πάντες", ανακοίνωσε στέλεχος του υπουργείου υγείας. Απόσπασμα από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Όπως επισημάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, πολλές παρτίδες του εμβολίου Η1Ν1 θα περιέχουν υδράργυρο, μια τοξίνη που συνδέεται με τον αυτισμό και τις νευρολογικές διαταραχές. Οι περιπτώσεις αυτισμού στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 1500% από το 1991, όπου και διπλασιάσθηκαν οι παιδικοί εμβολιασμοί.
Το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων θα περιέχει επίσης το επικίνδυνο συστατικό squalene(?), το οποίο έχει άμεσα συνδεδεθεί με περιπτώσεις του Συνδρόμου του Κόλπου και σωρεία άλλων ασθενειών κατάπτωσης.
Το squalene συνέβαλε στην κλιμάκωση των συμπτωμάτων που ονομάστηκαν Σύνδρομο του Κόλπου. Οι αμερικάνοι πεζοναύτες ανέπτυξαν αρθρίτιδα, ινωμυαλγίες, λυμφαδενοπάθειες, εξανθήματα, φωτοευαίσθητα εξανθήματα, ζυγωματικά εξανθήματα, χρόνια κόπωση, χρόνιους πονοκεφάλους, αφύσικη απώλεια τριχοφυίας, αθεράπευτες δερματικές βλάβες, στοματικές πληγές, ζαλάδες, αδυναμία, απώλεια μνήμης, αποπληξία, κυκλοθυμικώτητα, νευροψυχιατρικά προβλήματα, προβλήματα θυρεοειδή, αναιμία, ιζηματογένεση ερυρθών αιμοσφαιρίων, φυματώδης λύκος, σκλήρυνση κατά πλάκας, φαινόμενο Raynaud, σύνδρομο Sjorgen, χρόνια διάρροια, νυχτερινές εφιδρώσεις και πυρεττούς, σύμφωνα με την Micropaleontologist Dr. Viera Scheibner.
Οι αρχές υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο επερχόμενος εμβολιασμός κατά του υιού Η1Ν1 θα είναι υποχρεωτικός, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη απόφαση δημόσια. Παρ' όλα αυτά, και οι δύο χώρες είναι στη διαδικασία αγοράς αρκετών δόσεων για να καλύψουν ολόκληρο το πληθυσμό.
Μέλος του δημοσίου που ενδιαφερόταν για το πρόγραμμα υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού κατά μιας πανδαιμίας για τη γρίπη των χοίρων, κάλεσε το κυβερνητικό παράρτημα υγείας στο Αρκάνσας όπου του είπαν ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι συνταγματικοί και μπορούν να επιβληθούν με τη χρήση των όπλων από την πολιτεία αν χρειασθεί.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι βέβαιες ότι δεν θα αντιμετωπίσουν αντεκδικήσεις για τις χιλιάδες βλαβών και θανάτων που θα προκύψουν αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της έκθεσης εκατομμυρίων ανθρώπων στον υδράργυρο και το squalene μέσω μαζικού εμβολιασμού, καθώς η κυβέρνηση έχει ενεργήσει για να προστατέψει τις εταιρείες από διακστικές αγωγές.
"Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι ομοσπονιδακοί αξιωματούχοι θα είναι απρόσβλητοι από μυνήσεις που θα προκύψουν από τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων, σύμφωνα μ' ένα έγγραφο που υπέγραψε η γραμματέας υγείας Kathleen Sebelius," ανέφερε το Associated Press τον προηγούμενο μήνα.
Νομίζω πως είναι εμφανές τι επιχειρείται. Η γρίπη των χοίρων δεν έχει περισσότερα θύματα απ' ότι η απλή γρίπη, για την οποία ποτέ δεν έγινε τέτοια κινητοποίηση. Αφορά προφανώς το γρήγορο πλουτισμό των ιδιοκτητών κάποιων φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά και το χειρότερο, την αποχαύνωση και εξασθένηση του πληθυσμού σε μια μάζα άβουλων καταναλωτών, όπου άρρωστη και χαζεμένη δεν θα είναι δυνατό να αντιδρά σε οποιαδήποτε νέα μέτρα πνευματικής και φυσικής υποδούλωσης.
http://justgetthere.us/blog/archives/Gr ... tions.html
και η μεταφρασση τα πηρα απο ενα αλλο φορουμ
Η Ελλάδα η πιο πρόσφατη χώρα που ανακοίνωσε πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων, παρά τους φόβους ότι τα εμβόλια περιέχουν υδράργυρο και squalene(?).
Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει θάνατοι από τη γρίπη των χοίρων στη χώρα, η ελληνική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να εμβολιάσει ολόκληρο των πληθυσμό των 12 εκατομμυρίων, παρά το ότι τουλάχιστον κάποιες χιλιάδες θα βλαφθούν ή θα πεθάνουν από το εμβόλιο που εξαπλώνεται γρήγορα στην Ευρώπη χωρίς καθόλου τεστ σε ανθρώπους.
"Αποφασίσαμε πως ολόκληρος ο πληθυσμός, πολίτες και κατοικούντες χωρίς καμιά εξαίρεση, θα εμβολιασθούν ενάντια στη γρίπη", ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά από υπουργική συνάντηση..
"Περιμένουμε απλά την έγκριση της Ευρωπαϊκής ένωσης για να αρχίσουμε να εμβολιάζουμε τους πάντες", ανακοίνωσε στέλεχος του υπουργείου υγείας. Απόσπασμα από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Όπως επισημάναμε την προηγούμενη εβδομάδα, πολλές παρτίδες του εμβολίου Η1Ν1 θα περιέχουν υδράργυρο, μια τοξίνη που συνδέεται με τον αυτισμό και τις νευρολογικές διαταραχές. Οι περιπτώσεις αυτισμού στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 1500% από το 1991, όπου και διπλασιάσθηκαν οι παιδικοί εμβολιασμοί.
Το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων θα περιέχει επίσης το επικίνδυνο συστατικό squalene(?), το οποίο έχει άμεσα συνδεδεθεί με περιπτώσεις του Συνδρόμου του Κόλπου και σωρεία άλλων ασθενειών κατάπτωσης.
Το squalene συνέβαλε στην κλιμάκωση των συμπτωμάτων που ονομάστηκαν Σύνδρομο του Κόλπου. Οι αμερικάνοι πεζοναύτες ανέπτυξαν αρθρίτιδα, ινωμυαλγίες, λυμφαδενοπάθειες, εξανθήματα, φωτοευαίσθητα εξανθήματα, ζυγωματικά εξανθήματα, χρόνια κόπωση, χρόνιους πονοκεφάλους, αφύσικη απώλεια τριχοφυίας, αθεράπευτες δερματικές βλάβες, στοματικές πληγές, ζαλάδες, αδυναμία, απώλεια μνήμης, αποπληξία, κυκλοθυμικώτητα, νευροψυχιατρικά προβλήματα, προβλήματα θυρεοειδή, αναιμία, ιζηματογένεση ερυρθών αιμοσφαιρίων, φυματώδης λύκος, σκλήρυνση κατά πλάκας, φαινόμενο Raynaud, σύνδρομο Sjorgen, χρόνια διάρροια, νυχτερινές εφιδρώσεις και πυρεττούς, σύμφωνα με την Micropaleontologist Dr. Viera Scheibner.
Οι αρχές υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο επερχόμενος εμβολιασμός κατά του υιού Η1Ν1 θα είναι υποχρεωτικός, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη απόφαση δημόσια. Παρ' όλα αυτά, και οι δύο χώρες είναι στη διαδικασία αγοράς αρκετών δόσεων για να καλύψουν ολόκληρο το πληθυσμό.
Μέλος του δημοσίου που ενδιαφερόταν για το πρόγραμμα υποχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού κατά μιας πανδαιμίας για τη γρίπη των χοίρων, κάλεσε το κυβερνητικό παράρτημα υγείας στο Αρκάνσας όπου του είπαν ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί είναι συνταγματικοί και μπορούν να επιβληθούν με τη χρήση των όπλων από την πολιτεία αν χρειασθεί.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι βέβαιες ότι δεν θα αντιμετωπίσουν αντεκδικήσεις για τις χιλιάδες βλαβών και θανάτων που θα προκύψουν αναπόφευκτα ως αποτέλεσμα της έκθεσης εκατομμυρίων ανθρώπων στον υδράργυρο και το squalene μέσω μαζικού εμβολιασμού, καθώς η κυβέρνηση έχει ενεργήσει για να προστατέψει τις εταιρείες από διακστικές αγωγές.
"Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι ομοσπονιδακοί αξιωματούχοι θα είναι απρόσβλητοι από μυνήσεις που θα προκύψουν από τα εμβόλια της γρίπης των χοίρων, σύμφωνα μ' ένα έγγραφο που υπέγραψε η γραμματέας υγείας Kathleen Sebelius," ανέφερε το Associated Press τον προηγούμενο μήνα.
Νομίζω πως είναι εμφανές τι επιχειρείται. Η γρίπη των χοίρων δεν έχει περισσότερα θύματα απ' ότι η απλή γρίπη, για την οποία ποτέ δεν έγινε τέτοια κινητοποίηση. Αφορά προφανώς το γρήγορο πλουτισμό των ιδιοκτητών κάποιων φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά και το χειρότερο, την αποχαύνωση και εξασθένηση του πληθυσμού σε μια μάζα άβουλων καταναλωτών, όπου άρρωστη και χαζεμένη δεν θα είναι δυνατό να αντιδρά σε οποιαδήποτε νέα μέτρα πνευματικής και φυσικής υποδούλωσης.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προβληματισμοί που πηγάζουν από τον H1N1 Flu (Swine Flu).
25.08.09
Και πάλιν ο λόγος για το εμβόλιο
Εμβόλιο κατά του ιού Α(Η1Ν1). Ναι η Όχι;
του Σεβασμιωτάτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας
κ. Αμβροσίου
Ο καλός μας συνεργάτης στον Αμπελώνα του Κυρίου μας κ. Β.Ζ. μας απέστειλε το παρακάτω κείμενο. Παρά το γεγονός, ότι η Αττική καίγεται εμείς συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε το ζήτημα του εμβολίου. Είναι πολύ πιό σοβαρό θέμα. Και το κείμενο που σας παρουσιάζουμε σήμερα περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία. Γι αυτό ακριβώς το θεωρώ πολύ σημαντικό. Ενισχύει και επαυξάνει μάλιστα όσα παρουσιάσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράκλησή μου πρός τούς αδελφούς μου συνέλληνες και τους αδελφούς εν τη αυτή πίστει είναι:
Αδελφοί μου, ξυπνήστε! Μη δέχεσθε χωρίς κρίση και χωρίς κριτική επεξεργασία όσα μας σερβίρουν οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες. Κατά κανόνα εἰναι πουλημένα συγκροτήματα και εξυπηρετούν σκοπούς και σκοπιμότητες! Αντιδράστε με τη δημιουργική και συνάμα κριτική σκέψη σας. Αντιδράστε για να λυτρωθήτε! Αλλοιώς θά είσθε και σεις θύματα της
ελεγχόμενης ειδησεογραφίας εις δόξαν της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ και των δημοκρατικών αξιών της ζωής! Μια παροιμία λέγει: "Πως πάνε οι στραβοί στόν Άδη; Ο ένας μετά τον άλλο!" Αυτό γίνεται στις ημέρες μας. Τα ΜΜΕ μας τυφλώνουν και έπειτα μας χειραγωγούν! Ξυπνάτε ραγιάδες του εικοστού πρώτου αιώνα! Να γίνετε "ελεύθεροι πολλιορκημένοι"!
Προκαλώ τους σοβαρούς δημοσιογράφους να ασχοληθούν με τα παρακάτω δεδομένα και να τα διαψεύσουν, αν μπορούν.
Προκαλώ επίσης τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τις ομαδες των πρωϊνὠν λαλίστατων παραθύρων να ασχοληθούν με το ζήτημα και να πουν όλη την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ τον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει επείγουσα έρευνα! Αν τα όσα εκτίθενται κατωτέρω είναι έστω και κατά τό ήμισυ αληθή, τότε στις ημέρες μας συντελείται επίσημα μια νέα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κύριε Εισαγγελεύ, έχετε χρέος να μας προστατεύσετε. Τολμήστε το.
+ Ο Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Καλάβρυτα, 24 Αυγούστου 2009
Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε
"Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ "
James R. Shannon,τέως διευθυντής αμερικανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.
"Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη
έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"
Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ "η πανδημία" με τα ελάχιατα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους οργανισμούς και κυβερνήσεις;
1. Κηρύσσεται πανδημία, κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμμιά θεραπεία.
2. Σε Γαλλία, Αγγλία, Αμερική Readying Americans for Dangerous, Mandatory Vaccinations -(και έπονται.....) μεθοδεύεται υποχρεωτικός εμβολιασμός (με κυρώσεις για όποιον επιμείνει να αυτοδιαχειριζεται το σώμα του), ενώ είναι γνωστό ότι :
(α) Τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.Το παραδέχεται τηλεφωνικά ακόμη και ο παρασκευαστής (http://www.youtube.com/watch?v=az5aAwr4ugE)
(β) Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα Το 1918-19, κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών, μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν. Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από το θανατηφόρο εμβόλιο για το οποίο ο οργανισμός δεν είχε φυσική άμυνα. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Ομοίως και από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak
Από τους 145 θανάτους της σημερινής "πανδημίας οι 128 είναι στο Μεξικό στο οποίο είχε προηγηθεί δωρεάν εμβολιασμός του πληθυσμού.
(γ) Οι εταιρίες παρασκευής των εμβολίων έχουν ασυλία σε περίπτωση ανήκεστων βλαβών
(δ) Δες τε στο YouTube την προπαγάνδα και τον εκφοβισμό των εταιριών για να προωθήσουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων το 1976 (Στο τέλος της διαφήμισης δείχνει το πρόσωπο μιας γυναίκας να παίρνει τη μορφή χοίρου)
ε) Το Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου USA, Cheney) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμιση ημέρα εδώ.
4. Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο ( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο).
4. Δεν υπάρχει οργανισμός που να ελέγχει τι περιέχεται στα εμβόλια. Για παράδειγμα, αυτό το Φεβρουάριο, ο μεγαλύτερος παρασκευαστής εμβολίων Baxter έφτιαξε εμβόλιο που περιείχε ζωντανό ιό της γρίπης των πτηνών και ανθρώπινο ιό και έστειλε αυτό το "εμβόλιο" σε 18 χώρες, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι περιέχει τον ιό της γρίπης των πτηνών.
Όμως, η Τσεχοσλοβακία το δοκίμασε πρώτα σε παπαγάλους και οι παπαγάλοι πέθαναν και αποκαλύφθηκε η φύση του "εμβολίου".
Η ίδια εταιρεία απέκτησε δικαιώματα για την παραγωγή του νέου εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων και αναμένεται να το έχει έτοιμο τον Ιούλιο. Κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το ίδιο "σφάλμα. και πάλι.
Παρόλο που το φιάσκο της Baxter προκάλεσε οργή στην Ευρώπη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική δεν ανέφεραν καν το γεγονός (Ούτε στην Ελλάδα, φυσικά. Οι αρμόδιοι θεώρησαν πιο σοβαρό να ασχοληθούν με την αθώα "φραπελιά").
5. Πρόσφατα, Αυστραλή Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια έχει εκφράσει κατηγορίες εναντίον ΠΟΕ, Φαρμακοβιομηχανιών και Αμερικανικών Παραγόντων για Βιοτρομοκρατία και Πρόθεση μαζικών δολοφονιών
Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder
http://www.zoiforos.gr/index.php?option ... &Itemid=4824.7.09
Η Άλλη Όψη των Εμβολίων Ι
«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών. Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής. Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας. Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια! "Robert McNamara", πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ, μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση.
1. Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)
http://articles.mercola.com/sites/artic ... ents.aspx1)
1) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ.
2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ- ανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες
3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες
4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων
5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού
6) MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο
7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ - ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό
8 ) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες
9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67, ενώ στην πριν τα εμβόλια περίοδο ήταν 1 στα 20.000.
Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς:
χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π
To 2001, o Jock Doubleday, διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.
Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος.
Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.
Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί?
http://www.spontaneous%20creation.org/
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο “γρίπης των χοίρων”

Εδώ θα βρείτε αρχείο flyer Α5, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει σαν πρώτυπο για ενημέρωση των συνανθρώπων μας σχετικά με τον πραγματικό κίνδυνο του εμβολίου της “νέας γρίπης¨ή “γρίπης ων χοίρων”-Η1Ν1 ως:
* εικόνα-πόστερ σε ομαδικά μυνήματα προς φίλους και γνωστούς σας
* για ανάρτηση σε blog, forum, facebook, netlog κτλ
σε εκτυπωμένη μορφή:
* ως δείγμα για φωτοτυπίες προς διανομή χέρι-χέρι
* ως πρότυπο για φαξ προς υπηρεσίες, συλλόγους νοσηλευτικού προσωπικού, σωμάτων ασφαλείας, συλλόγους διδασκόντων, γονέων και κηδεμόνων κτλ
* ως ποστερ για επικόλληση σε βιτρίνες καταστημάτων-παρμπριζ αυτοκινήτων, πίνακες ανακοινώσεων σε σχολές και άλλες πολυσύχναστες αίθουσες κτλ
Παρακαλώ ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε. Το μήνυμα πρέπει να βγει έξω από το ιντερνετ. Πολλοί συνάνθρωποι μας δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές και πραγματικές ειδήσεις. Οργανώστε μικρές ή μεγάλες ημερίδες και συζητήσεις. Μιλήστε στη δουλειά σας, στην παρέα σας και στις επαφές σας για τον κίνδυνο που απειλεί με τη μορφή εμβολίου.
Μην εφησυχάζεται με τις επίσημες δηλώσεις περί “εθελοντικού” εμβολιασμού, γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον επιβάλει σύμφωνα με τις δεσμευτικές διεθενείς νομοθεσίες στα πλαίσια “πανδημίας”, όπου 194 χώρες υποχρεούνται να παραδίδουν την υγεία των υπηκόων τους στα χέρια και τις διαθέσεις του ελεγχόμενου από φαρμακευτικές και τραπεζίτες ΠΟΥ.
Επιπλέον όσοι εμβολιάζονται θα πρέπει να αποφεύγονται για τουλάχιστον 7 ημέρες, καθώς θα αποτελούν “μεταδότες” της νόσου!
Όσοι μπορείτε να χειρίζεσται τα μπλογκ, αναδημοσιεύστε κείμενα από το “Νέα Γρίπη-γρίπη των χοίρων και τα επικίνδυνα εμΒόλια τους” http://neagripi.blogspot.com, καθώς δεν αποκλύεται να μπλοκαριστεί (ή από όποια άλλη εναλλακτική πηγή ενημέρωσης γνωρίζεται), ώστε να διαδοθεί η αλήθεια για τα εμβόλια και τη “γρίπη των χοίρων”.
Κανείς δεν πρέπει να πέσει θύμα αυτού του “πειραματικού” μεν, αλλά άκρως επικίνδυνου εμβολίου.
Σύμφωνα με γιατρούς μία από τις παρενέργειες του θα είναι η στείρωση, ενώ διάφορες μορφές bπαράλυσης ή ακόμη και θανάτου προκαεί το squallene το οποίο περιέχουν.
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στον αγώνα αντίστασης στα σχέδια “γενοκτονίας” μέσω αναγκαστικών εμβολιασμών
Βίκυ Χρυσού
Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com
http://vatopaidi.wordpress.com/2009/10/ ... %89%CE%BD/
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
dimitrisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Το ειδατε αυτο;
Ανατριχιαστικο.............
Εχω τη γνωμη,τωρα, να το προωθησουμε παντου.
Εχω τη γνωμη,τωρα, να το προωθησουμε παντου.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Re: Προβληματισμοί που πηγάζουν από τον H1N1 Flu (εμβολιασμός).
Το πότε θα φύγει απ την ζωή κάποιος το αποφασίζει μόνο Ένας. Ο Θεός!
Όλοι οι υπόλοιποι ας οργανώνουν ότι θέλουν και ας φτιάχνουν όσα εμβόλια θέλουν.
Όταν έρθει η καλύτερη ώρα μου ο Πανάγαθος θα βρεί τον καλύτερο τρόπο να με πάρει.
Όλα τα άλλα είναι «μ' άλλα λόγια ...να κονομάμε φράγκα».
Όλοι οι υπόλοιποι ας οργανώνουν ότι θέλουν και ας φτιάχνουν όσα εμβόλια θέλουν.
Όταν έρθει η καλύτερη ώρα μου ο Πανάγαθος θα βρεί τον καλύτερο τρόπο να με πάρει.
Όλα τα άλλα είναι «μ' άλλα λόγια ...να κονομάμε φράγκα».
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..