Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
calendula
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στα Μετέωρα στις 18/10/09

Δημοσίευση από calendula »

Ισως να ερθω και εγω,δεν εχω παει Μετεωρα ακομη. Ειδομεν.
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Μπορεί να έρθω και εγώ.
Θα ακολούθηση κανείς από Αθήνα?
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Σήμερα πέρασα από τη Μονή Μεγάλου Μετεώρου, μίλησα με κάποιον υπεύθυνο και τα πράγματα έχουν ως εξής:

Η Mονή ανοίγει για τους επισκέπτες από τις 9:00 το πρωί. Η Θ. λειτουργία ξεκινάει πολύ νωρίς και τελειώνει στις 8:15. Οι πατέρες κάνουν μόνοι τους τη λειτουργία, (για ευνόητους λόγους, φασαρία, τουρίστες κλπ.) εκτός περιπτώσεων. Ωστόσο, επειδή πρόκειται να πάμε, η πόρτα της μονής κανονίστηκε να είναι ανοικτή για κάποια ώρα και το πολύ μέχρι 7:15 και μετά θα κλείσει, για να ανοίξει κανονικά στις 9:00 για τον κόσμο.

Άρα, όσοι διανυκτερεύσουν στην Καλαμπάκα, ή όσοι είναι από εδώ γύρω, μπορούν να παρακολουθήσουν τη Θ. λειτουργία. Για όσους ξεκινήσουν από μακριά και δεν προλαβαίνουν να είναι στη Μονή μέχρι τις 7:15, θα καθορίσουμε μία ώρα συνάντησης μετά τις 9:00 μέσα στο χώρο. Την ώρα την καθορίζουμε στην πορεία.

Από εκεί και μετά, κατηφορίζουμε και σε ένα πεντάλεπτο βρισκόμαστε στο χωριό Καστράκι. Εκεί μπορούμε να καθίσουμε στην ψησταριά "Μετέωρα", που στα ψητά είναι άπαιχτη! Εάν υπάρχει διάθεση, συνεχίζουμε μετά με καφεδάκι στην Καλαμπάκα.

Έχουμε μέχρι στιγμής:

1. Smarti
2. Captai Yiannis
3. Filotas
4. Dimitris 39
5. Angels GR
6. Nikolaos 9
το σκέφτονται, αλλά θα χαρούμε να τους δούμε:
7. Illias gr
8. Calendula
9. Agiooros
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

nikolaos-9 έγραψε:Σήμερα πέρασα από τη Μονή Μεγάλου Μετεώρου, μίλησα με κάποιον υπεύθυνο και τα πράγματα έχουν ως εξής:

Η Mονή ανοίγει για τους επισκέπτες από τις 9:00 το πρωί. Η Θ. λειτουργία ξεκινάει πολύ νωρίς και τελειώνει στις 8:15. Οι πατέρες κάνουν μόνοι τους τη λειτουργία, (για ευνόητους λόγους, φασαρία, τουρίστες κλπ.) εκτός περιπτώσεων. Ωστόσο, επειδή πρόκειται να πάμε, η πόρτα της μονής κανονίστηκε να είναι ανοικτή για κάποια ώρα και το πολύ μέχρι 7:15 και μετά θα κλείσει, για να ανοίξει κανονικά στις 9:00 για τον κόσμο.

Άρα, όσοι διανυκτερεύσουν στην Καλαμπάκα, ή όσοι είναι από εδώ γύρω, μπορούν να παρακολουθήσουν τη Θ. λειτουργία. Για όσους ξεκινήσουν από μακριά και δεν προλαβαίνουν να είναι στη Μονή μέχρι τις 7:15, θα καθορίσουμε μία ώρα συνάντησης μετά τις 9:00 μέσα στο χώρο. Την ώρα την καθορίζουμε στην πορεία.
Νάσαι καλά Νικόλαε , αυτό είναι ευχής έργον. Ευχαριστώ.
Κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι από την προηγούμενη πρώτα ο Θεός , και αυτό είναι το επιθυμητό -παρακολούθηση Θ. Λειτουργίας-

Δόξα τω Θεώ
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, πόσο ώρα θα χρειαζόταν κάποιος από Κατερίνη...αν οδηγεί με 100-120 το πολύ :? :? Η διαδρομή είναι εύκολη...για κάποιον που την κάνει για πρώτη φορά? :oops: :oops:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Κατερίνη - Καλαμπάκα 143 χιλιόμετρα, αλλά δεν ξέρω την ποιότητα του δρόμου.
Υποθέτω από 1,5 έως 2 ώρες το πολύ.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

panagiotisspy έγραψε:Κατερίνη - Καλαμπάκα 143 χιλιόμετρα, αλλά δεν ξέρω την ποιότητα του δρόμου.
Υποθέτω από 1,5 έως 2 ώρες το πολύ.
Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!! :105 :105
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

smarti έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, πόσο ώρα θα χρειαζόταν κάποιος από Κατερίνη...αν οδηγεί με 100-120 το πολύ :? :? Η διαδρομή είναι εύκολη...για κάποιον που την κάνει για πρώτη φορά? :oops: :oops:
Να υπολογίζεις 2 ώρες Σμαρώ. Μία ώρα από την Κατερίνη μέχρι τη Λάρισα, άλλη μισή ώρα μέχρι Τρίκαλα και άλλο ένα μισάωρο μετά, από Τρίκαλα μέχρι Καλαμπάκα- Μετέωρα.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

nikolaos-9 έγραψε:
smarti έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, πόσο ώρα θα χρειαζόταν κάποιος από Κατερίνη...αν οδηγεί με 100-120 το πολύ :? :? Η διαδρομή είναι εύκολη...για κάποιον που την κάνει για πρώτη φορά? :oops: :oops:
Να υπολογίζεις 2 ώρες Σμαρώ. Μία ώρα από την Κατερίνη μέχρι τη Λάρισα, άλλη μισή ώρα μέχρι Τρίκαλα και άλλο ένα μισάωρο μετά, από Τρίκαλα μέχρι Καλαμπάκα- Μετέωρα.
Νίκο σε ευχαριστώ πολύ! Στο π.μ σου έχεις άλλη μια ερώτηση :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Που είστε βρε οι υπόλοιποι? :45 :45 :45 :45 :45 :7 :7 :7
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”