Για την ευλογημένη ημέρα της Παναγίας μας!

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για την ευλογημένη ημέρα της Παναγίας μας!

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Teri έγραψε:Χρόνια καλά κι ευλογημένα σε όλους!

Ιδιαίτερες ευχές στα μέλη μας που εορτάζουν την ονομαστική τους εορτή ( panagiotis2008, panosgreece, panagiotisspy )(συγχωρέστε με αν κάποιον ξέχασα, δεν έγινε σκοπίμως) αλλά και σε όλους όσοι έχουν στην οικογένειά τους εορτάζοντες συζύγους, παιδιά, γονείς, αδέλφια....
Πολύχρονοι και καλόχρονοι και πάντα να τιμάτε την Υπεραγία Θεοτόκο κι εσείς και όλοι μας. Και πάντα να μας χαριτώνει με την ευλογία της!

Χρόνια πολλά!
Οσο με αφορά σας ευχαριστώ όλους!
Και ανταποδίδω τις ευχές σε όλους. Η ημέρα προσφέρεται για ευχές όχι μόνο προς τους εορτάζοντες, αλλά προς όλους.
Ας μας έχει η Παναγία μας υπό την σκέπην Της.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για την ευλογημένη ημέρα της Παναγίας μας!

Δημοσίευση από smarti »

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους τους εορτάζοντες!!!!!!!
Η καλή μας Παναγία σκέπη και προστασία για όλο το κόσμο!! Χρόνια σας πολλά!

Εικόνα

Παναγίτσα μας, έχε μας σε παρακαλούμε όλους μέσα στην αγκαλίτσα σου και μην μας εγκαταλείψεις ποτέ. Φώτισε την καρδιά μας με την καλοσύνη σου και συγχώρεσε τις αμαρτίες μας.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”