Χρόνια πολλά για τους μπαμπάδες!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά για τους μπαμπάδες!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΔΙΝΗ ΦΩΤΙΣΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!

-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!!!
Επιτέλους θυμήθηκε κάποιος ότι υπάρχει και γιορτή του πατέρα. Να είσαι καλά βρε Ευαγγελία! Να τους χαιρόμαστε! Κάποτε είχε πει κάποιος χαριτολογόντας ότι η γιορτή του πατέρα είναι σαν τον 3ο τερματοφύλακα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Υπάρχει απλά για να καλύπτει τη θέση αλλά λίγοι ξέρουν το όνομα του.
Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες. Και στον αγαπητό Θεοδόση με το παράπονο.
Έχω όμως δύο απορίες:
1) Πολύ αργά δεν είναι αυτή η γιορτή; Εγώ θυμάμαι ότι ακόμα δεν είχε τελειώσει η χρονιά στο σχολείο όταν την γιορτάζαμε.
2) Κυρία Ευαγγελία εσείς δεν ζείτε στην Αμερική; Γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια Ορθόδοξη γιορτή. Ούτε και η γιορτή της μητέρας τον Μαϊο δεν είναι Ορθόδοξη αλλά νομίζω πως εσείς μας τα υπενθυμήσατε και τα δύο φέτος. Εσείς εκεί στην Αμερική τα γιορτάζετε πάντα;
Έχω όμως δύο απορίες:
1) Πολύ αργά δεν είναι αυτή η γιορτή; Εγώ θυμάμαι ότι ακόμα δεν είχε τελειώσει η χρονιά στο σχολείο όταν την γιορτάζαμε.
2) Κυρία Ευαγγελία εσείς δεν ζείτε στην Αμερική; Γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια Ορθόδοξη γιορτή. Ούτε και η γιορτή της μητέρας τον Μαϊο δεν είναι Ορθόδοξη αλλά νομίζω πως εσείς μας τα υπενθυμήσατε και τα δύο φέτος. Εσείς εκεί στην Αμερική τα γιορτάζετε πάντα;
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

αμαν ο ΟΗΕ με τις παγκοσμιες μερες του, γιατι να πεις χρονια πολλα?
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους (ας εχει περασει η Πεντηκοστη, Ο Αγιος Σεραφειμ του Σαρωφ το ελεγε σε καθε ανθρωπο που εβλεπε) ΥΓΕΙΑ και ΠΙΣΤΗ να εχετε ολοι.
Μας φαγανε, παγκοσμια μερα της μανας,του πατερα,του παιδιου,του περιβαλλοντος,των ζωων, να κανουν μια παγκοσμια ημερα για τις παγκοσμιες ημερες και μια για τη ρεγγα.
Δεν υπαρχει μια μερα στο χρονο που να μην ειναι "παγκοσμια ημερα".
Να κανουνε και μια παγκοσμαι ημερα της πεθερας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους (ας εχει περασει η Πεντηκοστη, Ο Αγιος Σεραφειμ του Σαρωφ το ελεγε σε καθε ανθρωπο που εβλεπε) ΥΓΕΙΑ και ΠΙΣΤΗ να εχετε ολοι.
Μας φαγανε, παγκοσμια μερα της μανας,του πατερα,του παιδιου,του περιβαλλοντος,των ζωων, να κανουν μια παγκοσμια ημερα για τις παγκοσμιες ημερες και μια για τη ρεγγα.
Run フォクすけ, Run

frouteboras έγραψε:αμαν ο ΟΗΕ με τις παγκοσμιες μερες του, γιατι να πεις χρονια πολλα?
Ας έχουμε την ευχή του π. Σεραφείμ.
Πάντως φαντάζεσαι ημέρα της πεθεράς;frouteboras έγραψε:Να κανουνε και μια παγκοσμαι ημερα της πεθερας.
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

αγαπητα αδερφια!!δεν ξερω την ηλικια σασ!!η δικη μου εχει περαση απο τα 55 θα σασ πω εγω(μεταξυμασ κρυβο και κατι???)και σασ αφηνο να σκεφτητε!!1)δεν ημουν παντα Αμερικη!ομωσ απο οτι θυμαμαι μικρο παιδακι !!απο θεσσαλονικη!! στο σχολειο η Κυρια ερμιονη,μασ ελεγε να θυμηθουμε την μαμα οπωσ εμεισ μπορουμε
και μετα των Αγιον παντων την Κυριακη λεγανε για την γιορτη του πατερα!!τα θυμαμαι απο παντα!!ειναι τιμησ ενεκεν για τουσ γονεισ!!και Αργοτερα μεγαλη πια στην Αθηνα στην Ζ.πηγη ο πατερ Θεοδωροσ
καθηγητησ θεολογοσ πρωτοπρεσβητεροσ μετα την λειτουργια ευχοτανε αν ηταν η γιορτη τησ μητερασ η του πατερα!!!!τα λεω αυτα γιατι δεν τα καθιερωσε απο εξωτερικο ειναι και οσα χρονια ειμαι εξω (πολλα)
και Ευρωπη και Αμερικη!!πολυ επιφανιακα εορταζουν τησ γιορτεσ αυτεσ!!οχι στησ εκκλησιεσ τουσ οποιεσ και ανα ειναι!!στισ δικεσ μασ ομωσ ετσω και αν δεν ειναι θρησκευτικη εορτη!!μασ ευχονται για να μασ τιμησουν και εμεισ τουσ δικουσ μασ οσοι εχουμε ακομη!!Τουλαχιστον ομολογο πωσ σε καποια θεματα ο μεγαλοδυναμοσ με αξιωσε να εχω παντα πολυ αξιουσ ιερεισ και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο οπου βρεθηκα!!εδω για την μητερα απο τησ κυριεσ που εχουν αναλαβη καποια καθηκοντα ετοιμαζουν καθε φορα και καποιο μικροδωρακι και το δινουν κοπελιτεσ μολισ μπαινουμε στην Εκκλησια με ευχεσ!!το ιδιο για τον πατερα ενα λουλουδακι!!!1και ο πατερ σημερα μαλιστα μετα τησ ευχεσ!1ειπε στησ Κυριεσ (Χαριτολογωντασ) κυριεσ μου σημερα η σειρα σασ να βγαλετε τουσ μπαμπαδεσ τουσ συζηγουσ σασ για να τουσ κανετε τραπεζι και δεν θελω τσιγγουνιεσ!! αυτα!! βεβαια η παπαδια ακουγε!!!εγω θα σασ πω παλι χρονια πολλα ο θεοσ να σασ δινη φωτιση να καθοδηγηται σωστα τα παιδια σασ χρ4ονια πολλα
και μετα των Αγιον παντων την Κυριακη λεγανε για την γιορτη του πατερα!!τα θυμαμαι απο παντα!!ειναι τιμησ ενεκεν για τουσ γονεισ!!και Αργοτερα μεγαλη πια στην Αθηνα στην Ζ.πηγη ο πατερ Θεοδωροσ
καθηγητησ θεολογοσ πρωτοπρεσβητεροσ μετα την λειτουργια ευχοτανε αν ηταν η γιορτη τησ μητερασ η του πατερα!!!!τα λεω αυτα γιατι δεν τα καθιερωσε απο εξωτερικο ειναι και οσα χρονια ειμαι εξω (πολλα)
και Ευρωπη και Αμερικη!!πολυ επιφανιακα εορταζουν τησ γιορτεσ αυτεσ!!οχι στησ εκκλησιεσ τουσ οποιεσ και ανα ειναι!!στισ δικεσ μασ ομωσ ετσω και αν δεν ειναι θρησκευτικη εορτη!!μασ ευχονται για να μασ τιμησουν και εμεισ τουσ δικουσ μασ οσοι εχουμε ακομη!!Τουλαχιστον ομολογο πωσ σε καποια θεματα ο μεγαλοδυναμοσ με αξιωσε να εχω παντα πολυ αξιουσ ιερεισ και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο οπου βρεθηκα!!εδω για την μητερα απο τησ κυριεσ που εχουν αναλαβη καποια καθηκοντα ετοιμαζουν καθε φορα και καποιο μικροδωρακι και το δινουν κοπελιτεσ μολισ μπαινουμε στην Εκκλησια με ευχεσ!!το ιδιο για τον πατερα ενα λουλουδακι!!!1και ο πατερ σημερα μαλιστα μετα τησ ευχεσ!1ειπε στησ Κυριεσ (Χαριτολογωντασ) κυριεσ μου σημερα η σειρα σασ να βγαλετε τουσ μπαμπαδεσ τουσ συζηγουσ σασ για να τουσ κανετε τραπεζι και δεν θελω τσιγγουνιεσ!! αυτα!! βεβαια η παπαδια ακουγε!!!εγω θα σασ πω παλι χρονια πολλα ο θεοσ να σασ δινη φωτιση να καθοδηγηται σωστα τα παιδια σασ χρ4ονια πολλα

- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

frouteboras έγραψε:αμαν ο ΟΗΕ με τις παγκοσμιες μερες του, γιατι να πεις χρονια πολλα?
πες τα.... πες τα.....
ο καιρός γαρ εγγυς
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χριστός Ανέστη χαρά μου!frouteboras έγραψε:αμαν ο ΟΗΕ με τις παγκοσμιες μερες του, γιατι να πεις χρονια πολλα?
Γειά σου ρε Ηλία με τα ωραία σου (όπως πάντα)!
Γειά σου Ευαγγελία από την Αμερική!
Χθες στην ενορία μας είχαν έρθει παιδιά (Ελληνόπουλα) που ζούνε στην Αμερική συνοδευόμενα από τον Μητροπολίτη Ατλάντας Αλέξιο, προσκεκλημένοι από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.