Νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Δείτε μια νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων στο --> http://www.amen.gr

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: νεα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr

Δημοσίευση από magdalini »

Μπηκα στην διευθυνση που εδωσες και εχει ενδιαφερον.Ειχα λιγο χρονο για να την κοιταξω αλλα νομιζω οτι ειναι καλη.Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι που ψαχνουν για ολους.Καλημερα σε ολους παιδια
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: νεα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

:smile:
thanks
Elaxisti
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Re: Νέα Πύλη Εκκλησιαστικών Ειδήσεων www.amen.gr

Δημοσίευση από Elaxisti »

Πως μπορούμε να λέμε, για την Πύλη αυτή, όταν ιδρυτής της είναι ένας πληρωμένος δημοσιογράφος της Καθημερινής (Νίκος Παπαχρίστου)? συνεργάτης ο προσωπικός φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Μαγγίνας? τι κάνει Νιάου Νιάου στα Κεραμίδια!! Απλά εξυπηρετούν συμφέροντα του Φαναρίου... Κρίμα..... Ο Βαρθολομαίος δεν έχει ανάγκη από παπαγαλάκια!

Επίσης, πλασάρει του Καθολικούς, οι οποίοι δεν είναι εκκλησία, κατά τους Πατέρες μας! Ντροπή

Πύλη εκκλησιαστικών Ειδήσεων, το οποίο είναι μέσα απο το Φανάρι? π.χ. Μαγγίνας!!! Ύποπτο!

Απλά να μην γελοιόμαστε!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Elaxisti έγραψε:Απλά εξυπηρετούν συμφέροντα του Φαναρίου...
Τι σημαίνει συμφέροντα του Φαναρίου;
Στο Φανάρι είναι η έδρα του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, δηλαδή της Ορθοδοξίας μας!
Εάν θέλεις να μας πεις κάτι πέσ' το ευθέως γιατί κι εγώ ελάχιστος είμαι στις γνώσεις (και όχι μόνον) και τα περισσότερα υπονονούμενα δεν τα πιάνω!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Elaxisti έγραψε:Πως μπορούμε να λέμε, για την Πύλη αυτή, όταν ιδρυτής της είναι ένας πληρωμένος δημοσιογράφος της Καθημερινής (Νίκος Παπαχρίστου)? συνεργάτης ο προσωπικός φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Μαγγίνας? τι κάνει Νιάου Νιάου στα Κεραμίδια!! Απλά εξυπηρετούν συμφέροντα του Φαναρίου... Κρίμα..... Ο Βαρθολομαίος δεν έχει ανάγκη από παπαγαλάκια!

Επίσης, πλασάρει του Καθολικούς, οι οποίοι δεν είναι εκκλησία, κατά τους Πατέρες μας! Ντροπή

Πύλη εκκλησιαστικών Ειδήσεων, το οποίο είναι μέσα απο το Φανάρι? π.χ. Μαγγίνας!!! Ύποπτο!

Απλά να μην γελοιόμαστε!
Ισως το σχόλιο της elaxistis να είναι το καλύτερο σχόλιο για την Ορθόδοξη φερεγγυότητα της νέας Πύλης Εκκλησιαστικών Ειδήσεων http://www.amen.gr

Οσο για τα λοιπά στο ποστ της elaxistis δεν με ξενίζουν αλλα με απογοητεύουν για τους εχθρους της Ορθοδοξίας που με προβιά αρνιού εμφανίζουν το μίσος και την αρνητικότητα προς τον Προκαθημενο της Ορθοδοξίας Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Εlaxisti προσωπικά θεωρώ απόλυτα κακοπροαίρετη τη σταση σου έναντι της Ιεραρχίας της Ορθοδοξίας και απόλυτα διασπαστική ώς προς το πνεύμα της ενότητας της Ορθοδοξίας που όλοι μας θέλουμε.

Κάπου στραβά αρμενίζεις.

Χρ.
Εικόνα
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Bρε παιδια τι γινεται εδω?Τελικα επισκευτωμαστε η οχι την καινουρια διευθυνση? Ειναι Ορθοδοξη ειναι Καθολικη η υποκοινουμενη απο καπου?Ας μας κατατωπησει καποιος σωστα με υπευθηνοτιτα
Άβαταρ μέλους
calendula
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από calendula »

Ενδιαφερουσα ιστοσελιδα. Εκτεταμενα αρθρα ,θελουν καποιο χρονο για να διαβαστουν.
Σε καθε περιπτωση,καλα κανετε και μας ενημερωνετε.
Δωρο ενα "αϊ λοβ γιου"...
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

magdalini έγραψε:Bρε παιδια τι γινεται εδω?Τελικα επισκευτωμαστε η οχι την καινουρια διευθυνση? Ειναι Ορθοδοξη ειναι Καθολικη η υποκοινουμενη απο καπου?Ας μας κατατωπησει καποιος σωστα με υπευθηνοτιτα
Σαφώς το σαιτ http://www.amen.gr είναι αμιγώς Ορθόδοξο και φερέγγυο.

Η δημοσίευση της elaxistis που σε μπέρδεψε έχει "επι τούτοις" στόχο να μπερδέψει αυτούς που δεν έχουν ορθή συμβουλή.

Πως κρίνεις κάποιον "Ορθόδοξο" σαν την elaxisti που στρέφεται με τόσο υποτιμητικά σχόλια με τόση αναίδεια και χωρίς ίχνος ντροπής εναντίον της κεφαλής του Οικουμενικού Πατριαρχείου ?

Πρέπει να έχουμε υπ'όψη ότι ο οποιοσδήποτε παίρνει παρόμοια θέση συνήθως ανήκει στην ξένη προς ημάς εκκλησία των "Γνήσιων (!!!) Ορθόδοξων Χριστιανών" Παλαιοημερολογιτών κοινώς Γ.Ο.Χ. η οποία δεν έχει ουδεμία κονωνία με την Εκκλησία της Ελλάδος με Αρχιεπίσκοπο αυτής τον κκ Ιερώνυμο.

Στην εκκλησία των ΓΟΧ ανήκει η κα elaxisti η οποία σαν στόχο έχει την δημιουργία αμφιβολίας μέσα στην συμπαγή και ενωμένη Εκκλησία της Ελλάδος.

Προσοχή δεν πρέπει να μπερδεύουμε του παλαιοημερολογίτες του πατρίου ημερολογίου με τους "παλιοημερολογίτες ΓΟΧ" και πάντα πρέπει να ρωτούμε ποιός είναι ο Αρχιεπίσκοπος της εκκλησίας του συνομιλητή μας.

Σε παρακαλώ κάνε λίγο υπομονή και παρακολούθησε την εξέλιξη του θέματος που προβλέπω ότι οσονούπω θα καταλήξει σε ban της elaxistis.

Χρ.
Εικόνα
magdalini
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Ευχαριστω θερμα ολους για την κατατοπιση.Ξεκαθαρισατε το τοποιο και μου λυσατε την απορια.Μπηκα για πολλη λιγο το πρωι αλλα λογω καθηκοντων δεν προλαβα να σχηματισω γνωμη ξεκαθαρη.Υστερα ειδα και τα γραφωμενα της αγαπητης elaxisti και μπερδευτικα.Ναστε καλα παιδια για την ανταποκριση .Ευχαριστω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”