θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: θα ήθελα την παρέα μου πίσω......
Επαυξάνω ότι είναι επιθυμία πολλών να επιστρέψουν όλοι οι αδελφοί μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μα για σενα γυρισα Αποστολη μου....δε θα σε αφησω σε χλωρο κλαρι....και για να δεις οτι το εννοω θα ρθω και στην Ευβοια να σας κανω ανω κατω .....εχω γραμμη...τι νομιζες?τυχαια επεστρεψα????aposal έγραψε:ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ!
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όσον αφορά στην Εύβοια δεν μπορώ να πω τίποτε, γιατί όλοι μας μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από την προσκυνηματική αυτή εκδρομή!eleimon έγραψε:Μα για σενα γυρισα Αποστολη μου....δε θα σε αφησω σε χλωρο κλαρι....και για να δεις οτι το εννοω θα ρθω και στην Ευβοια να σας κανω ανω κατω .....εχω γραμμη...τι νομιζες?τυχαια επεστρεψα????aposal έγραψε:ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Η ΕΛΠΙΔΑ!
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;![]()
![]()
Άνω-κάτω αποκλείεται να μας κάνεις!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Γειά σου βρε Απόστολε .....πυροσβέστη !!!!!!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:eleimon έγραψε:aposal έγραψε:
Όσον αφορά στην Εύβοια δεν μπορώ να πω τίποτε, γιατί όλοι μας μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από την προσκυνηματική αυτή εκδρομή!
Άνω-κάτω αποκλείεται να μας κάνεις!
Μη βαλεις στοιχημα παντως
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Σμαρώ μου,αν και σίγουρα εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που εννοείς παρέα σου,σαν νέος σχετικά στο forum,αρπάζω την ευχαιρία να πω δυο κουβέντες.
Γενικά είμαι ανθρωπος που δεν του αρέσουν οι γκρίνιες και οι αντιπαραθέσεις όταν ξεφεύγουν από κάποια όρια. Ακόμα δεν μπορώ να ανεχτώ απρεπείς συμπεριφορές.
Έτσι όταν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο εδώ προτιμώ να απέχω από το να γίνωμαι μέρος του προβλήματος!
Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
Το για πόσο καιρό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Πάντως χαίρωμαι που σιγά-σιγά ξανασμίγει η παρέα σας!
Γενικά είμαι ανθρωπος που δεν του αρέσουν οι γκρίνιες και οι αντιπαραθέσεις όταν ξεφεύγουν από κάποια όρια. Ακόμα δεν μπορώ να ανεχτώ απρεπείς συμπεριφορές.
Έτσι όταν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο εδώ προτιμώ να απέχω από το να γίνωμαι μέρος του προβλήματος!
Είχα πει ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ το forum,όμως για διάφορους λόγους βρίσκωμαι πάλι εδώ!
Το για πόσο καιρό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Πάντως χαίρωμαι που σιγά-σιγά ξανασμίγει η παρέα σας!
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Θέλω να κάνω μια δήλωση δημόσια
Ευχαριστώ ...σε ένα μέλος ....που με το μήνυμά του με σήκωσε εκεί που είχα πέσει ...ευχαριστώ ...αν και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ !!!
Ευχαριστώ ...σε ένα μέλος ....που με το μήνυμά του με σήκωσε εκεί που είχα πέσει ...ευχαριστώ ...αν και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ !!!
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλημέρα σε όλους.... εδω στον Βόλο έχει πολύ ήλιο και η μέρα είναι εκπληκτική...
αν εξαιρέσεις πως έξω απο το σπιτι εχει λαϊκή και μας έχουν ξεσηκώσει απο τις εξι...

αν εξαιρέσεις πως έξω απο το σπιτι εχει λαϊκή και μας έχουν ξεσηκώσει απο τις εξι...
ο καιρός γαρ εγγυς
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
zafeiris έγραψε:καλημέρα σε όλους.... εδω στον Βόλο έχει πολύ ήλιο και η μέρα είναι εκπληκτική...
αν εξαιρέσεις πως έξω απο το σπιτι εχει λαϊκή και μας έχουν ξεσηκώσει απο τις εξι...![]()
![]()
γειά σου βρε Ζαφείρη ..........
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας ημουν εκει που εισαι κι ας μην ειχα κοιμηθει κι ολο το βραδυzafeiris έγραψε:καλημέρα σε όλους.... εδω στον Βόλο έχει πολύ ήλιο και η μέρα είναι εκπληκτική...
αν εξαιρέσεις πως έξω απο το σπιτι εχει λαϊκή και μας έχουν ξεσηκώσει απο τις εξι...![]()
![]()