Χριστός Ανέστη
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Merkourios
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: Χριστός Ανέστη
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ !
Μ΄ αυτόν τόν παραπάνω καθημερινό χαιρετισμό " Χριστός Ανέστη χαρά μου ! " ένας μεγάλος σύγχρονος Άγιος τής Ορθοδόξου Χριστιανικής Ρωσίας χαιρετούσε κάθε επισκέπτη του διαδηλώνοντας έτσι τήν καθημερινή ισοβιότητα τής Ανάστασης τού Κυρίου μας !
Καλημέρα χαρά μου.... Χριστός Ανέστη χαρά μου...
Επίκαιρος λοιπόν λόγω τών ημερών καί ο χαιρετισμός τού Σεραφείμ, αφού το Μέγα τής Αναστάσεως θαύμα πρέπει νά υπενθυμίζει σέ όλους μας τήν ελπίδα Χριστού γιά τήν άλλη ζωή μας, εφ΄ όσον κι΄ εμείς βέβαια τηρήσουμε τίς εντολές Του...
Χριστός Ανέστη χαρά μου !
Merkourios
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγώ θα ευχηθώ κατι απλο. Η ευχη της Αναστασεως να φιγει απο τα χείλη και να παει στην καρδια, και να σταματισει να είναι μία συνηθεια
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Χρονια πολλα σε ολους.Χριστος Ανεστη!Ελπιζω να συνελθαμε απο το φαγοποτη

Κυριος εμοι βοηθος,και ου φοβηθησομαι.τι ποιησει μοι ανθρωπος;(προς Εβραιους ΙΓ,6)
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτο ειναι σχετικο....taxiarxhs έγραψε:Χρονια πολλα σε ολους.Χριστος Ανεστη!Ελπιζω να συνελθαμε απο το φαγοποτη![]()
![]()
![]()
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Αν γίνει συνάντηση... να είναι μόνο για καφέ... δε θα αντέξω άλλο...

- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ!!!!! βλεπεις γιατι λεω ειναι σχετικο???????? ηθελα να ξερα τι εχεις φαει βρε Γιωργο!!!και καλα να εφαγες με τις υγειες σου μετα απο τοση νηστεια πως αντεξες να φας τοσο πολυ ? εγω μολις εφαγα ενα κομματι τυροπιτα εσκασα,που να ετρωγα και αρνι που δε το αγγιζω δηλαδη....
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Κι εγω... μονο ενα κομματι τυροπιτα... τα συνοδευτικα ηταν που με τσακισαν!!!
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλα το αβαταρ δε παιζεταιyiorgos31 έγραψε:Κι εγω... μονο ενα κομματι τυροπιτα... τα συνοδευτικα ηταν που με τσακισαν!!!
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Harrys1934 έγραψε:Εγώ θα ευχηθώ κατι απλο. Η ευχη της Αναστασεως να φιγει απο τα χείλη και να παει στην καρδια, και να σταματισει να είναι μία συνηθεια
Αμήν ,
δεν είναι βέβαια συνήθεια γιά τους παρόντες στο φόρουμ , αλλά μάλον είναι συνήθεια γιά πολύ κόσμο.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ. Χρόνια πολλά σε όλους.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.