Το παρακολουθεί κανείς?
Είναι πραγματικά απίστευτη σειρά! Βασισμένη σε πραγματικό γεγονός.
Η δραματική σειρά έκπληξη της φετινής σεζόν!
Η Χαρά αγνοείται. 'Ολοι είναι ύποπτοι. Καλά κρυμμένα μυστικά και ψέμματα βγαίνουν στην επιφάνεια κι οι αποκαλύψεις είναι τόσο δραματικές ώστε τα ερωτήματα γίνονται βασανιστικά: Πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της; Και το κυριότερο: τι έχει συμβεί στη Χαρά;
Δείτε το τράιλερ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
"Χαρά, αγνοείται"
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: "ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ"
Ξενια μου εκτος οτι δε παρακολουθω πολυ τηλεοραση,τουλαχιστον αυτο το σηριαλ δε θα μπορουσα να το παρακολουθησω για ευνοητους λογους,οταν εισαι μανα,αποκτας αλλες ευαισθησιες,θα με θυμηθεις καποια στιγμη

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Καταλαβαίνω! Εδώ εγώ που δεν είμαι μάνα, μέχρι στιγμής έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου!
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγώ το βλέπω και πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου Ξένια - είναι πολύ ωραία στημένο σίριαλ.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι βγαίνουν πραγματικά μηνύματα προς εμάς όλους που είμαστε γονείς - πόσο απορροφημένα ζούμε στο κόσμο μας , τις δικές μας έννοιες και σε ποιο βαθμό απέχουμε απο τα παιδιά μας.
Η ανατροφή αλλά πάνω απ'όλα η συμβίωση είναι τέχνη .
Η αλήθεια είναι ότι επιτέλους μπορώ να πω ότι η τηλεοραση παίζει κάτι, που σε κάνει να ψάχνεις τον εαυτό σου - να προβληματιστείς - χωρίς να σερβίρει κάτι έτοιμο, μετά από κάθε επεισόδιο μπαίνεις στη διαδικασία της εσωτερικής κουβέντας - και αυτό για μένα είναι το + της υπόθεσης.
Μπράβο Ξένια που το ανέφερες.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι βγαίνουν πραγματικά μηνύματα προς εμάς όλους που είμαστε γονείς - πόσο απορροφημένα ζούμε στο κόσμο μας , τις δικές μας έννοιες και σε ποιο βαθμό απέχουμε απο τα παιδιά μας.
Η ανατροφή αλλά πάνω απ'όλα η συμβίωση είναι τέχνη .
Η αλήθεια είναι ότι επιτέλους μπορώ να πω ότι η τηλεοραση παίζει κάτι, που σε κάνει να ψάχνεις τον εαυτό σου - να προβληματιστείς - χωρίς να σερβίρει κάτι έτοιμο, μετά από κάθε επεισόδιο μπαίνεις στη διαδικασία της εσωτερικής κουβέντας - και αυτό για μένα είναι το + της υπόθεσης.
Μπράβο Ξένια που το ανέφερες.