"Χαρά, αγνοείται"

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

"Χαρά, αγνοείται"

Δημοσίευση από xenia »

Το παρακολουθεί κανείς?
Είναι πραγματικά απίστευτη σειρά! Βασισμένη σε πραγματικό γεγονός.

Η δραματική σειρά έκπληξη της φετινής σεζόν!
Η Χαρά αγνοείται. 'Ολοι είναι ύποπτοι. Καλά κρυμμένα μυστικά και ψέμματα βγαίνουν στην επιφάνεια κι οι αποκαλύψεις είναι τόσο δραματικές ώστε τα ερωτήματα γίνονται βασανιστικά: Πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της; Και το κυριότερο: τι έχει συμβεί στη Χαρά;

Δείτε το τράιλερ! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: "ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ"

Δημοσίευση από eleimon »

Ξενια μου εκτος οτι δε παρακολουθω πολυ τηλεοραση,τουλαχιστον αυτο το σηριαλ δε θα μπορουσα να το παρακολουθησω για ευνοητους λογους,οταν εισαι μανα,αποκτας αλλες ευαισθησιες,θα με θυμηθεις καποια στιγμη :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Καταλαβαίνω! Εδώ εγώ που δεν είμαι μάνα, μέχρι στιγμής έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου!
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Εγώ το βλέπω και πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου Ξένια - είναι πολύ ωραία στημένο σίριαλ.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι βγαίνουν πραγματικά μηνύματα προς εμάς όλους που είμαστε γονείς - πόσο απορροφημένα ζούμε στο κόσμο μας , τις δικές μας έννοιες και σε ποιο βαθμό απέχουμε απο τα παιδιά μας.
Η ανατροφή αλλά πάνω απ'όλα η συμβίωση είναι τέχνη .

Η αλήθεια είναι ότι επιτέλους μπορώ να πω ότι η τηλεοραση παίζει κάτι, που σε κάνει να ψάχνεις τον εαυτό σου - να προβληματιστείς - χωρίς να σερβίρει κάτι έτοιμο, μετά από κάθε επεισόδιο μπαίνεις στη διαδικασία της εσωτερικής κουβέντας - και αυτό για μένα είναι το + της υπόθεσης.

Μπράβο Ξένια που το ανέφερες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”