Ενέργειες του εχθρού Ι

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
AngelsGR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Δημοσίευση από AngelsGR »

cloaca έγραψε:Το να δεις τον πονηρό είναι κάτι που δεν θα έπρεπε κανείς να το θέλει.
Γιατί για σκέψου ότι είσαι μόνος σου σε ένα δάσος χωρίς φεγγάρι και φοβάσαι αρκετά ,ποιος θα μπορούσε να αντέξει εκείνη την στιγμή να δει τον πονηρό μπροστά του να του μιλάει.Θα πεθάνεις από τον φόβο σου επιτόπου.
γιατι αν ειχε φεγγαρι τι θα αλλαζε?? :mrgreen:

παει ενα μοναχος μεσα σε μια σπηλια για να κοιμηθει και εκεινη την ωρα σηκωνεται ενας σκελετος για να τον τρομαξει. Και ο μοναχος δινει μια καρπαζια στο κρανιο και του λεει, "βρε αντε πιο εκει να κοιμηθω!" (δεν ειναι αληθινη ιστορια). Εμεις τετοια δυναμη δεν την εχουμε, δυστυχως. Ομως ο Θεος ψυχη τετριμμενη ουκ εξουδενωση.
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Δημοσίευση από aposal »

vasilikirimp έγραψε:Ωραία μέχρι εδώ το γυναικείο μυαλό μου - αν τώρα λέω αν - αυτός που του έρθουν κατά κάποιο τρόπο ή τα παιδιά στην ερευνητική ομάδα που ανέφερες - δεν υπήρξε ούτε ένα που να αμφέβαλλε;
εννοώ σα σκέψη - να πει ρε σεις ; τι είναι αυτό που μας παρουσιάστηκε;
και αν συνέβει κατι τέτοιο και εκεινη την ώρα επικαλέστηκε αυτό που λέμε- Θέε μου - δεν ήταν αρκετά δυνατό ώστε να επέλθει βοήθεια;

Τώρα ή εγώ τα μπέρδεψα ή κάτι το μυαλό μου κάτι το DNA μπλέκομαι στις ίδιες τις ερωτήσεις μου
Αν έστω και ένας από αυτούς επικαλείτο τον Θεό, Αυτός θα τον έσωζε. Όπως δεν Τον επικαλέστηκε ούτε ο Ιούδας, όταν ο εγωισμός του δεν μπόρεσε να ανεχτεί ότι έγινε προδότης, κι έτσι αυτοκτόνησε. Αν όμως είχε μετανοήσει και είχε ζητήσει το έλεος του Θεού, θα είχε σωθεί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”