Ενέργειες του εχθρού Ι

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

prentzaeleni
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Re: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Δημοσίευση από prentzaeleni »

Afta pou grafis spartake me kanoun na anatrixiazo .Ithe na mas eleisi o Kyrios mas !
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

ο ακατανόμαστος με κάθε τρόπο κρατάει δέσμιες ψυχές ανθρώπων, που απαραίτητα δεν είναι κακοί άνθρωποι. κάθε παθών απο δαιμονικά πνεύματα χαρακτιρίζεται γραφικός διότι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει να καταλάβει οτι ο κόσμος των πνευμάτων ( ή ουράνιος κόσμος) υπήρχε πριν ο ΘΕΟΣ δημιουργήσει τον υλικό.
κάποιες μικρές εμπειρίες είχα και εγώ αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο οι παθόντες. μόνο άσχημα όνειρα με περιεχόμενο κακά πνεύματα.
μακάρι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η μεγαλόχαρη ΠΑΝΑΓΙΑ να προστατεύουν όλους τους ανθρώπους απο τον ακατανόμαστο
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Αγαπητή vasiliki γιατί εμείς ομολογούμε ότι πιστεύουμε, όπως πιστεύουμε, αυτή τη στιγμή με τα πλήκτρα του Η/Υ,ενώ εκατομμύρια μάρτυρες τους έκοψαν κομματάκια για αυτή την ομολογία; Νομίζεις ότι η πίστη είναι κάτι απλό και εύκολο; Ξέρεις ότι βασίζεται η πίστη μας, σε νέφη μαρτύρων, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο εκ πρώτης όψεως φαίνονται.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

[quote="Σπάρτακος"]Αγαπητή vasiliki γιατί εμείς ομολογούμε ότι πιστεύουμε, όπως πιστεύουμε, αυτή τη στιγμή με τα πλήκτρα του Η/Υ,ενώ εκατομμύρια μάρτυρες τους έκοψαν κομματάκια για αυτή την ομολογία; Νομίζεις ότι η πίστη είναι κάτι απλό και εύκολο; Ξέρεις ότι βασίζεται η πίστη μας, σε νέφη μαρτύρων, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο εκ πρώτης όψεως φαίνονται.[/quot

Σπάρτακε, χωρίς να θέλω να σου ανεβάσω τη πίεση, αλλά δε κατάλαβα τι θέλεις να πεις - και γιατι μου δίνεις αυτή την απάντηση στη τελευταία ερώτηση που σου έκανα
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

vasilikirimp έγραψε:Σπάρτακε , αν σου πω εγώ ότι μάχομαι - πέφτω - σηκώνομαι - και προσπαθώ να ζω μια ζωή εν Χριστό - αλλά - δε μου έχει συμβεί ποτέ να συναντήσω κάτι παρόμοιο - τότε τι σημαίνει ;
Οτι ίσως να μην είμαι έτοιμη; να μην είμαι δυνατή; να μη με έχει βάλει στόχο ο εχθρός; να αδιαφορεί για μένα;
Αυτό προσπαθώ να ρωτή σω όταν λέω πως το εκλαμβάνεις εσύ ;;;; ότι σου παρουσιάζονται στη ζωή σου τέτοια περιστατικά......

Συγνώμη αν δε γίνομαι κατανοητή κάποιες στιγμές αλλά ξέρεις δε είναι και απλό να κάνεις μια κουβέντα ρωτώντας - απαντώντας με μηνύματα
Βασιλική μακάριοι αυτοί που πιστεύουν χωρις να έχουν δει.
Πίστεψε με , δεν θα ήθελες να δεις τίποτα το άσχημο.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

O Παντωκράτωρ Θεός μας έκανε τους ανθρώπους τόσο ίδιους. όσο και διαφορετικούς, κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή λόγο γιατί τα πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς. Επομένως δεν έχουμε όλοι την ίδια πορεία, το ίδιο μέλλον, την ίδια ζωή, ακόμα και (αν) πιστεύουμε κατα τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο Θεό. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει την απάντηση, ούτε σε εμένα. Είναι οδυνηρό και ανώφελο και χαθεί κανείς σε τέτοιους λαβυρήνθους.Ας ζήσουμε απλά, με εμπιστοσύνη στο Χριστό, και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιό σταθερό να βασιστούμε, πιό αληθεινό.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Το να δεις τον πονηρό είναι κάτι που δεν θα έπρεπε κανείς να το θέλει.
Γιατί για σκέψου ότι είσαι μόνος σου σε ένα δάσος χωρίς φεγγάρι και φοβάσαι αρκετά ,ποιος θα μπορούσε να αντέξει εκείνη την στιγμή να δει τον πονηρό μπροστά του να του μιλάει.Θα πεθάνεις από τον φόβο σου επιτόπου.
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

cloaca έγραψε:Το να δεις τον πονηρό είναι κάτι που δεν θα έπρεπε κανείς να το θέλει.
Γιατί για σκέψου ότι είσαι μόνος σου σε ένα δάσος χωρίς φεγγάρι και φοβάσαι αρκετά ,ποιος θα μπορούσε να αντέξει εκείνη την στιγμή να δει τον πονηρό μπροστά του να του μιλάει.Θα πεθάνεις από τον φόβο σου επιτόπου.
ΓΙατί άμα εμφανιστεί κανένας Άγιος ή Αγγελος μπροστά σου ξαφνικά δε θα πεθάνεις από το φόβο σου; :smile:
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Έτσι μπράβο.Δεν αντέχουμε τα μεταφυσικά ,μπερδευόμαστε και φοβόμαστε.
Αρκεί να βλέπεις τον Κύριο και τους Αγίους μέσα στην ψυχή σου.
Άβαταρ μέλους
calendula
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από calendula »

Εγω παντως ειμαι απιστευτα φοβιτσιαρα.Να φανταστειτε οτι εχω προσευχηθει στον αγιο.Εφραιμ( μεγαλος βοηθος και φιλος και πατερας ) να μην εμφανιστει μπροστα μου και ποτε να μην με τρομαξει :shock:
.Εαν διαβασετε τα βιβλια του απο το μοναστηρι της Ν.Μακρης,θα δειτε ποσοι πολλοι πιστοι τον εχουν δει ολοζωντανο τον αγιουλη μας.
Δεν αντεχει η δικη μου η καρδια τετοιες συγκινησεις. :22
Κράτα με Χριστέ μου να μην σου φύγω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”