el05.jpg
Και μη χειρότερα, ή από το κακό στο χειρότερο.
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Και μη χειρότερα, ή από το κακό στο χειρότερο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Απ' ό,τι έχω καταλάβει ο πατέρας Νήφων, όπως και το Μοναστήρι, ανήκε στους ΓΟΧ (Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί), όπως αυτοαποκαλούνται οι Πλαιοημερολογίτες και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη παράταξη, την εκ Φλωρίνης, άν άκουσα καλά. Η παράταξη αυτή έβγαλε ανακοίνωση ότι τον καθαίρεσε προ δεκαετίας και ότι έκτοτε δεν ανήκει στους ΓΟΧ.
Το θέμα λοιπόν, που είναι πολύ σοβαρό είναι : Πού ανήκει διοικητικά και πνευματικά το συγκεκριμένο μοναστήρι; Φοβάμαι μήπως δεν ανήκει πουθενά, μήπως είναι μοναστήρι μαϊμού, σαν κι αυτό που είχα την ατυχία να επισκεφθώ στην Ερέτρια (Μονή Μυρελαιου).
Και πώς είναι δυνατόν να λειτουργούν μοναστήρια από μόνα τους; Πού δίνουν αναφορά; Απο πού χρηματοδοτούνται;
Απόστολε θα σε παρακαλούσα να μου λύσης την απορία.
Έχουν καμία σχέση τα παραπάνω , με το πλήγμα που δέχεται η Εκκλησία του Χριστού μας εν προκειμένω??
Έχεις την εντύπωση ότι ο πολύς ο κόσμος καταλαβαίνει τι πάει να πει ΓΟΧ και Παλαιοημερολογίτης??
Είναι ένας μικρός προβληματισμός μου .
Σε ευχαριστώ
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.........
ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ.........(Ο ΚΑΛΥΒΙΩΝ??????????) Ο ΚΟΥΒΑΡΑ Η Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...........
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.....................
ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ..............
ΕΓΩ ΕΥΧΩΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΙΟΥΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΕΝΗΣΩΝ ΑΠΙΣΤΗΝ
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ
ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ.........(Ο ΚΑΛΥΒΙΩΝ??????????) Ο ΚΟΥΒΑΡΑ Η Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...........
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.....................
ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ..............
ΕΓΩ ΕΥΧΩΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΙΟΥΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΕΝΗΣΩΝ ΑΠΙΣΤΗΝ
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.................ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟΝ.....
(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ)
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟΝ.....
(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ)
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το λέω Γιάννη μου με την έννοια ότι τα μοναστήρια μαϊμού, όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει μοναχός, ή Ηγούμενος και δεν ελεγχονται από πουθενά, μόνο κακό κάνουν στην Εκκλησία μας και δεν θα έπρεπε να λειτουργούν. Διότι :Captain Yiannis έγραψε:aposal έγραψε:Απ' ό,τι έχω καταλάβει ο πατέρας Νήφων, όπως και το Μοναστήρι, ανήκε στους ΓΟΧ (Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί), όπως αυτοαποκαλούνται οι Πλαιοημερολογίτες και μάλιστα σε μία συγκεκριμένη παράταξη, την εκ Φλωρίνης, άν άκουσα καλά. Η παράταξη αυτή έβγαλε ανακοίνωση ότι τον καθαίρεσε προ δεκαετίας και ότι έκτοτε δεν ανήκει στους ΓΟΧ.
Το θέμα λοιπόν, που είναι πολύ σοβαρό είναι : Πού ανήκει διοικητικά και πνευματικά το συγκεκριμένο μοναστήρι; Φοβάμαι μήπως δεν ανήκει πουθενά, μήπως είναι μοναστήρι μαϊμού, σαν κι αυτό που είχα την ατυχία να επισκεφθώ στην Ερέτρια (Μονή Μυρελαιου).
Και πώς είναι δυνατόν να λειτουργούν μοναστήρια από μόνα τους; Πού δίνουν αναφορά; Απο πού χρηματοδοτούνται;
Απόστολε θα σε παρακαλούσα να μου λύσης την απορία.
Έχουν καμία σχέση τα παραπάνω , με το πλήγμα που δέχεται η Εκκλησία του Χριστού μας εν προκειμένω??
Έχεις την εντύπωση ότι ο πολύς ο κόσμος καταλαβαίνει τι πάει να πει ΓΟΧ και Παλαιοημερολογίτης??
Είναι ένας μικρός προβληματισμός μου .
Σε ευχαριστώ
1. Ποιός τους δίνει την αρμοδιότητα να λειτουργούν εν ονόματι του Κυρίου μας, να ερμηνεύουν (κατα το δοκούν) τα Ευαγγέλια, ή να αναμιγνύουν διάφορες ορθολογιστικές (και μη) θεωρίες, νοθεύοντας το ορθόδοξο δόγμα μας;
2. Εφόσον δεν χρηματοδοτούνται από εγκεκριμένη Εκκλησία, με ποιό τρόπο βγάζουν χρήματα; Ελέγχει κανείς την νομιμότητα των ενεργειών τους;
3. Πώς ανεφοδιάζονται με νέους μοναχούς; Ποιός πνευματικός πατέρας ωθεί όσους θέλουν να γίνουν μοναχοί στο συγκεκριμένο μοναστήρι μαϊμού;
Και όπως πάντα αν σ' ένα τέτοιο μοναστήρι αποκαλυφθούν σκάνδαλα (όπως κι έγινε) δεν θα πάρει η μπάλα όλη την Εκκλησία, που - στη συγκεκριμένη περίπτωση - δεν θα φταίει;
Ο Δήμαρχος που εμφανίστηκε στην τηλεόραση είναι ο εδώ και αρκετές τετραετίες Δήμαρχος Καλυβίων κ. Φιλίππου. Πολιτικά ανήκει στον ΣΥΝ. Δεν γνωρίζω αν είναι καλός Δήμαρχος, αλλά, για ό,τι έχει πει για το μοναστήρι αυτό, δεν μπορώ να του καταλογίσω ευθύνη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ???????????????????????????????
ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΟ..............
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΙΑΡΕΕΙ ΕΝΑ ΕΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.....................
ΑΝ ΑΝ ΑΝ....................
ΟΚ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΩΣ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ
ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ
ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΩ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΩ
ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΕΓΕΤΕ
ΔΙΟΓΜΟΣ????????????????
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΟΓΜΟ????????????
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ???????????????????????????????
ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΟ..............
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΙΑΡΕΕΙ ΕΝΑ ΕΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.....................
ΑΝ ΑΝ ΑΝ....................
ΟΚ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΩΣ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ
ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ
ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΩ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΩ
ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ
ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΕΓΕΤΕ
ΔΙΟΓΜΟΣ????????????????
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΟΓΜΟ????????????
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Για να μας τοποθετήσει και να μας δημιουργήσει από την ανυπαρξία σε αυτήν εδώ την ύπαρξη μας, στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες διαβίωσης, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ πως ο Μεγαλοδύναμος κάποιο λόγο θα έχει.
Άλλος ο λόγος υπάρξεως του filota, άλλος της smarti, άλλος της τheodora, άλλος του καθενός χωριστά και άλλος του plagiaskepsi. (παρ΄ολίγο να σε ξεχάσω !!!
)
Οπότε? Δεν καλούμαστε να ανταποκριθούμε στους αδελφούς μας τους υπολοίπους, στους θεσμούς, στα συστήματα, στις σχέσεις μας? (για διαφορετικούς σκοπούς και λόγους ο καθένας)
Μας έφερε από την ανυπαρξία στην ύπαρξη, γιατί?
Για να μάθουμε. Για να συνυπάρξουμε. Για να δοξάσουμε. Για να πράξουμε κατά το παράδειγμα Του. Για να απολαύσουμε τα αγαθά Του. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ όσο το δυνατόν περισσότερο τους άλλους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν τους κατανοούμε. (εφόσον προσπαθήσαμε κατά το δικό μας μέτρο να τους κατανοήσουμε)
Άρα? Πού είναι το παράλογο? Ποιός βρίσκετε υπό διωγμόν?
Ή μήπως ήταν καλύτεροι οι άνθρωποι, τα συστήματα, η δικαιοσύνη, όταν ήλθε και έγινε ο ίδιος ο Θεός σαν ένας από εμάς? Και εκείνη η εποχή ήταν ή δεν ήταν παράλογη? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και σταυρώθηκε για μας.....................
Άλλος ο λόγος υπάρξεως του filota, άλλος της smarti, άλλος της τheodora, άλλος του καθενός χωριστά και άλλος του plagiaskepsi. (παρ΄ολίγο να σε ξεχάσω !!!
Οπότε? Δεν καλούμαστε να ανταποκριθούμε στους αδελφούς μας τους υπολοίπους, στους θεσμούς, στα συστήματα, στις σχέσεις μας? (για διαφορετικούς σκοπούς και λόγους ο καθένας)
Μας έφερε από την ανυπαρξία στην ύπαρξη, γιατί?
Για να μάθουμε. Για να συνυπάρξουμε. Για να δοξάσουμε. Για να πράξουμε κατά το παράδειγμα Του. Για να απολαύσουμε τα αγαθά Του. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ όσο το δυνατόν περισσότερο τους άλλους ανθρώπους ακόμα κι αν δεν τους κατανοούμε. (εφόσον προσπαθήσαμε κατά το δικό μας μέτρο να τους κατανοήσουμε)
Άρα? Πού είναι το παράλογο? Ποιός βρίσκετε υπό διωγμόν?
Ή μήπως ήταν καλύτεροι οι άνθρωποι, τα συστήματα, η δικαιοσύνη, όταν ήλθε και έγινε ο ίδιος ο Θεός σαν ένας από εμάς? Και εκείνη η εποχή ήταν ή δεν ήταν παράλογη? ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΟΥΣ. Και σταυρώθηκε για μας.....................
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ
ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ
ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩ
ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ
ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕΛΑΝΧΟΛΙΑ
ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩ
ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αντωνη μου να γραφεις πιο συχνα σε εχουμε αναγκη,και να αποβαλλεις γρηγορα το συνδρομο του διωγμου.....
με αγαπη Ελπιδα
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».