επινόηση κακού-αμαρτίας?

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 598
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 09, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

dionysisgr έγραψε:Byzantine_Spirit, ορθοτατη η προηγουμενη σου δημοσιευση, και με βρισκει απολυτα συμφωνο, και την λαμβανω πολυ σοβαρα υπ'οψιν μου, ιδιως δε οταν προερχεται απο ενα συγκροτημενο προσωπο με εντονες αναζητησεις και προβληματισμους, οπως το δικο σου.

Δεχομαι την υποδειξη σου, και ειναι ορθη.

Ομως υπαρχουν προκλησεις και καταστασεις που επιβαλουν να σηκωσουμε και λιγο τον τονο της φωνης μας, οσο και εαν αυτο κατα βαση δεν ειναι το καλυτερο.

Εγω παντως οτι εχω να πω το λεω ευθεως και δεν δειχνω -τουλαχιστον προσπαθω- αλλο προσωπο αγκαλιτσες και φιλακια μπροστα, και μολις στριμωξουν τα πραγματα βγαζω το αληθινο μου προσωπο, και ισως αυτο το ευθυ κατα προσωπο που εχω, με εκθετει πολλες φορες, και δημιουργει εχθρους και φιλους ανα περισταση.

Οσο και εαν ειναι απροσωπο το μεσο με το οποιο συνομιλουμε, οσο και εαν ειναι ηλεκτρονικο και αψυχο, εχουμε υποχρεωση απεναντι στον εαυτο μας, να ειμαστε αυτοι που ειμαστε ολη την ημερα, οχι αλλα εδω και αλλα την υπολοιπη ημερα.

Οχι αλλα οταν μας υμνολογουν, και αλλα οταν μας ελεγχουν. Ευθειαι αι οδοι μας..

Καλυτερα να με παρεξηγησουν καποιοι ηθελημενα η αθελητα, παρα να δειχνω κατι που δεν ειμαι, και να το παιζω ο κυριος ολους τους αγαπω και ολους τους ελεω..

Εγω παραμυθι δεν πουλαω. Τελεια και παυλα. Σε οποιον αρεσουμε. Εχει ο Θεος για ολους.
Σε αυτά που έκανα bold και υπογράμμιση, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και μπορώ να σου πω ότι είναι και στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα.
Κι εγώ πολλές φορές έχω αγανακτήσει και έχω μιλήσει απότομα έως και πρσβλητικά.
Προσπαθώ όμως λιγάκι να το αποβάλλω, γιατί άλλο το ευθές άλλο το απότομο και το προσβλητικό.
Σε αυτό διαφέρουμε.
Εσύ βγάζεις προς τα έξω έναν στόμφο (το οποίο μπορεί να παρερμηνευτεί ως μεγαλομανία) και μία τάση ότι τα ξέρεις όλα μη δεχόμενος αντιρρήσεις σε απαντήσεις σου.
Το ότι ξέρεις πολλά είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Το ότι δε τα ξέρεις όλα όμως, είναι επίσης ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.
Εκεί κάπου πιστεύω αντιδρούν κι άλλοι χρήστες και όχι στο ότι μιλάς ευθέως και χωρίς περιστροφές, κάτι το οποίο είναι ανεκτίμητο.
Δεν είχαμε πεί σε προηγούμενο πόστ να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας;
Καλή προσπάθεια εύχομαι σε όλους μας γι' αυτό.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4281
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νικαια

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από dionysisgr »

panos0, συμφωνω και να το προεκτεινουμε παραπερα λεγοντας οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν υπαρχει κατ'ουσιαν, αλλα ολα ειναι Λογος και Ρηματα του Θεου, που με ακαταληπτο τροπο πηραν υλικη υποσταση και ζωη και ενεργεια και ειναι και υπαρχουν χαρις στην Δημιουργικη - Συνεκτικη - Προνοιακη Δυναμη του Παντοκρατορος.

Ολα ειναι μια απεραντη ψευδαισθηση εν συγκριση με το Οντως και Ουσιωδως Υπαρκτο Ον την Αυτο-υπαρξη, που καλει στο υπαρχειν τα παντα απο το μηδεν απο το μη υπαρχειν.

Γιαυτο και σε οποιον σας λεει οτι ο Θεος δεν υπαρχει, να του λετε ευθεως οτι εχει απολυτο δικαιο.

Ο Θεος δεν υπαρχει. Ο Θεος ΑΡΧΕΙ. Υπαρχω ερχεται απο το ειμαι υπο την αρχη ειμαι κτισμα δηλαδη και χρωστω την υπαρξη μου αλλου σε αλλη αιτια εξω απο εμενα.

Ο Θεος ειναι ο Ιδιος η Αρχη και το Τελος. Και ολα υπαρχουν, εφοσον και για οσον το επιθυμει ο Ιδιος.

«Ὡς τῷ Κυρίῳ ἔδοξεν οὕτω καί ἐγένετο, εἴη τό ὄνομα Κυρίου εὐλογημένον ἀπό τοῦ νῦν καί ἕως τοῦ αἰῶνος»
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 555
Εγγραφή: Παρ Μάιος 11, 2007 5:00 am

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από xenia »

dionysisgr έγραψε: Γιαυτο και σε οποιον σας λεει οτι ο Θεος δεν υπαρχει, να του λετε ευθεως οτι εχει απολυτο δικαιο.

Ο Θεος δεν υπαρχει. Ο Θεος ΑΡΧΕΙ. Υπαρχω ερχεται απο το ειμαι υπο την αρχη ειμαι κτισμα δηλαδη και χρωστω την υπαρξη μου αλλου σε αλλη αιτια εξω απο εμενα.

Ο Θεος ειναι ο Ιδιος η Αρχη και το Τελος. Και ολα υπαρχουν, εφοσον και για οσον το επιθυμει ο Ιδιος.
Σωστό πολύ σωστό!!!!!!!
Διονύση με τί ασχολείσαι? Αν επιτρέπεται δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4281
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νικαια

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από dionysisgr »

Με τι ασχολουμαι; Με τους αλλους. :mrgreen:

Λοιπον xenia μου, θα σου απαντησω με pm, για να μην κανουμε και διαφημιση στον αερα..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 555
Εγγραφή: Παρ Μάιος 11, 2007 5:00 am

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από xenia »

Μου αρέσουν πολύ τα pm αλλά αυτό δεν είναι κάτι μυστικό, "διατί να το κρύψωμεν άλλωστε" :smile:
Απλώς αυτή σου η τελαυταία φράση μου είναι γνωστή από κάποιον καθηγητή φιλοσοφίας που είχαμε στο πανεπιστήμιο και λέω μήπως είσαι πανεπιστημιακός και συ γιατί βλέπω είσαι σε πολυ καλό επίπεδο μόρφωσης.
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 01, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από gol »

Αν και στην αρχη του ερωτηματος που έθεσα ευχαριστησα απο πριν τους αδελφους που μπηκαν στο κοπο να απαντησουν τους ευχαριστω και τωρα!
Οσο για την μικροδιαμαχη που ξεκινησε λυπαμαι...
ενας λογος που πλεον δεν πολυ μπαινω στο forum ειναι αυτος...εκει που ολα ειναι καλα και ευλογημενα..και ξεκινα μια ωραια συζητηση κατι γινεται.. καποιος γραφει κατι και καποιος αλλος παρεξηγει αυτα που εχει γραψει ο αλλος και παει λεγοντας..... καλη διαθεση λειπει παιδια!!! ευτυχως υπαρχουν πολλοι "πυροσβεστες" και ησυχαζουν τα πνευματα..αλλα για λιγο, γιατι μετα απο λιγο θα ξεκινησει παλι καποια διαμαχη,και μη μου πειτε οτι ανταλλασουμε αποψεις εδω και δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη και υπαρχουν υγιεις διαφωνιες κτλ !!!! γιατι παντα στο τελος καταληγουμε να χρησιμοποιουμε απαραδεκτους χαρακτηρισμους..
για να μη κουραζω αλλο τους αδελφους και λογω οτι βρισκομαστε στην Σαρακοστη και εκτος απο τη νηστεια του φαγητου καλο θα ηταν να νηστεψουμε ολοι μας τους λογους μας, καλο ειναι να θεολογουμε και να γραφουμε "λογοτεχνικα και θεολογικα ορθα " καλυτερο ομως να εχουμε αγαπη μεσα μας και καλη διαθεση για τον συνομιλητη μας.
ευχαριστω και συγγνωμη για το μακρυ μηνυμα.
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4281
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νικαια

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από dionysisgr »

Τα εχουμε ξαναπει βεβαια και στην ενοτητα: ας γνωριστουμε, παλαιοτερα.

Εργαζομαι στο τμημα Πληροφορικης ως προγραμματιστης στον χωρο της υγειας, και ειδικοτερα σε νοσοκομειο των αθηνων. Δεν εχω πανεπιστημιακη η αλλου επιπεδου σπουδων σχεση με τα θεολογικα, αλλα κινουμενος απο αγαπη και ζηλο, ασχολουμαι με την επιστημη των επιστημων οπως θεωρω εγω την θεολογια και οτι αυτη περικλειει ως γνωστικο αντικειμενο, λειτουργικη, δογματικη, συμβολικη, εκκλησιολογια, κλπ.

Κι οταν κανεις κατι απο αγαπη, θα προχωρας. Ενω πολλοι το κανουν επειδη ετσι ετυχε η απο αγγαρεια, και ενω ειναι θεολογοι και με πτυχια μαλιστα, βαριουνται να μιλησουν για τον θεο, και περι αλλων τυρβαζουν, η αναγαγουν την θεολογια σε κλειστο κλαμπ υψηλων διανοιων, για να μην την "μολυνουν" δηθεν οι "αγνοουντες" που "δεν την καταλαβαινουν".

Και παρατηρειται το εξης παρακμιακο και οξυμωρο σχημα. Ενω στο Βυζαντιο η θεολογια ηταν κοινος τοπος και πολυ σοβαρα δογματικα και θεολογικα ζητηματα συζητιουνταν στην αγορα, στις σχολες, στο παλατι, στα Μοναστηρια και παντου, και ηταν κτημα του μεσου βυζαντινου πολιτη, 600 χρονια μετα εμεις οχι μονο την αγνοουμε αλλα εαν μιλησει και καποιος "μη ειδικος" περι θεολογικων θεματων, ε, ρε τι ακουει..

Τι ψωνιο, τι "διδασκαλο" τον ανεβαζουν, τι "υπερηφανο" τον κατεβαζουν, τι, οτι πουλαει μουρη, οτι θες θα ακουσεις.

Καταλαβες xenia; Εκει εχουμε φτασει. Στον πατο. Τα ιδια και με την φιλοσοφια. Για μιλα σε καποιον για φιλοσοφια. Θα σου πει αστα αυτα τωρα. Εχεις τιποτα να κονομησουμε κανενα φραγκο..!

Ωφελιμισμος και συμφερον και αρπαχτη. Εκει καταντησε η πατριδα των πατερων μας, φιλοσοφων και θεολογων που για να τους μετρησεις δεν σε φτανει μια ζωη.

Και τωρα τους ψαχνεις με το μικροσκοπιο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1964
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 09, 2006 6:00 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από Ionas »

dionysisgr έγραψε:Ionas, εγω μπαστουνοφορος της Ορθοδοξιας δεν ειμαι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα σε αφησουμε ανεξελεγκτα, να γραφεις οτι θελεις, και επειδη νομιζεις οτι απευθυνεσαι γενικως σε μη γνωριζοντες καποια πραγματα να εκθετεις την φανταχτερη σου αγνοια..

Οταν σου τελειωνουν τα επιχειρηματα, και φαινεται η ορθοδοξη θεολογικη σου γυμνια, τοτε αρχιζεις τα.. σιορ Διονυσακη, και αλλα τετοια παιδικα και νηπιακα και φαιδρα που δεν αντεχουν σε κριτικη, και σε εκθετουν ανεπανορθωτα σε οποιον εχει την ατυχη εμπνευση να διαβασει τα αξιολυπητα που γραφεις.

Εγω τους χαρακτηρισμους τους αποδιδω ευθεως και κατα προσωπο, δεν παω σε αλλα φορουμ, να υβριζω τα μελη του athos. Αυτα εσυ τα κανεις και καποιοι αλλοι ομοιοι σου. Αντε τωρα μην ξυνουμε παλιες πληγες..
????????????????????????????????????????????????????????????
Λοιπον οταν γραφεις κατι που δεν στεκει, να ξερεις να δεχεσαι και τον ελεγχο, και να μην το γυρνας επι προσωπικου δηθεν, για να αποπροσανατολισεις την συζητηση. Ειναι γελοιο αυτο που κανεις συνεχεια.

Εφοσον δεν ξερεις να δεχεσαι τον ελεγχο για τα λαθη σου, παει να πει οτι δεν ξερεις και να διαλεγεσαι.

Αυτα τα λιγα που ξερουμε, τα ξερουμε καλα, και δεν ανεχομαστε να μας γραφουν χαζομαρες καταμουτρα, και να καθομαστε να τις τρωμε αμασητες, για να μην φανουμε δηθεν οτι δεν τους.. αγαπαμε ολους.

Οτι δεν ξερουμε, δεν μπαινουμε σε συζητηση αλλα καθομαστε με υπομονη και παρακολουθουμε μεχρι να μαθουμε και να μπορουμε να συμμετεχουμε. Εγω αυτο κανω. Οποιο θεμα δεν κατεχω μενω απλα εξω. Δεν γραφω οτι μου κατεβει, μονο και μονο για να φανω. Οταν ξερω ομως θα μιλησω και δεν θα ανεχτω την πλανη και την αφελεια του καθενος, και ειδικα για ζητηματα πιστεως.

Αμα μιλουσαμε για καμμια συνταγη φαγητου η για κανενα τραγουδιστη, γραψε οτι θελεις, δεν μας ενδιαφερει.

Σε ζητηματα πιστεως ομως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Θα σε ελεγχουμε θελεις δεν θελεις, σου αρεσει δεν σου αρεσει. Αυτα και θα επανελθω εαν προκληθω ξανα.

Και επαναλαμβανω, οτι επι προσωπικου δεν εχω προβλημα μαζι σου, αλλωστε ουτε που σε ξερω, ουτε που σε εχω δει ποτε μου, ουτε εχουμε να χωρισουμε τιποτα, αλλα με ορισμενα απο αυτα που γραφεις, ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετος, και οπως δεν μπορω, δεν επιτρεπεται και σε εμενα να αρχισω να γραφω οτι μου κατεβει, κατα τον ιδιο τροπο δεν επιτρεπεται σε κανεναν να κανει το ιδιο χωρις να δεχεται και τον ελεγχο και την αντιθετη αποψη, ιδιως δε οταν αυτο που γραφει ειναι λαθος περα για περα.

Ετσι; Για να συννενοουμεστε σε ενηλικο και σοβαρο και πρεπον επιπεδο, και οχι σε επιπεδο.. καφενειου με εκφρασεις οπως.. σιορ Διονυσακη και μπαστουνοφορε της Ορθοδοξιας και αλλα τετοια πεζοδρομιακου τυπου και υφης ευφυολογηματα.

Λυπαμαι ειλικρινα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω το Διαχειριστή το Νικόλαο ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ....
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 01, 2007 6:00 am
Τοποθεσία: ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από gol »

dionysisgr έγραψε:Τα εχουμε ξαναπει βεβαια και στην ενοτητα: ας γνωριστουμε, παλαιοτερα.

Εργαζομαι στο τμημα Πληροφορικης ως προγραμματιστης στον χωρο της υγειας, και ειδικοτερα σε νοσοκομειο των αθηνων. Δεν εχω πανεπιστημιακη η αλλου επιπεδου σπουδων σχεση με τα θεολογικα, αλλα κινουμενος απο αγαπη και ζηλο, ασχολουμαι με την επιστημη των επιστημων οπως θεωρω εγω την θεολογια και οτι αυτη περικλειει ως γνωστικο αντικειμενο, λειτουργικη, δογματικη, συμβολικη, εκκλησιολογια, κλπ.

Κι οταν κανεις κατι απο αγαπη, θα προχωρας. Ενω πολλοι το κανουν επειδη ετσι ετυχε η απο αγγαρεια, και ενω ειναι θεολογοι και με πτυχια μαλιστα, βαριουνται να μιλησουν για τον θεο, και περι αλλων τυρβαζουν, η αναγαγουν την θεολογια σε κλειστο κλαμπ υψηλων διανοιων, για να μην την "μολυνουν" δηθεν οι "αγνοουντες" που "δεν την καταλαβαινουν".

Και παρατηρειται το εξης παρακμιακο και οξυμωρο σχημα. Ενω στο Βυζαντιο η θεολογια ηταν κοινος τοπος και πολυ σοβαρα δογματικα και θεολογικα ζητηματα συζητιουνταν στην αγορα, στις σχολες, στο παλατι, στα Μοναστηρια και παντου, και ηταν κτημα του μεσου βυζαντινου πολιτη, 600 χρονια μετα εμεις οχι μονο την αγνοουμε αλλα εαν μιλησει και καποιος "μη ειδικος" περι θεολογικων θεματων, ε, ρε τι ακουει..

Τι ψωνιο, τι "διδασκαλο" τον ανεβαζουν, τι "υπερηφανο" τον κατεβαζουν, τι, οτι πουλαει μουρη, οτι θες θα ακουσεις.

Καταλαβες xenia; Εκει εχουμε φτασει. Στον πατο. Τα ιδια και με την φιλοσοφια. Για μιλα σε καποιον για φιλοσοφια. Θα σου πει αστα αυτα τωρα. Εχεις τιποτα να κονομησουμε κανενα φραγκο..!

Ωφελιμισμος και συμφερον και αρπαχτη. Εκει καταντησε η πατριδα των πατερων μας, φιλοσοφων και θεολογων που για να τους μετρησεις δεν σε φτανει μια ζωη.

Και τωρα τους ψαχνεις με το μικροσκοπιο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ !! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΙΟΝΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΩ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!
(ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ)
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4281
Εγγραφή: Τρί Φεβ 12, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νικαια

Re: επινόηση κακού-αμαρτίας?

Δημοσίευση από dionysisgr »

Ας γελασω, ποιος μιλαει, ο υβριστης μας σε ξενα φορουμ, κατα μαρτυρια αλλων αδελφων μας.

Καλο το παραμυθι σου, αλλα δεν εχει δρακο Ionas, και μην με προκαλεις αλλο, γιατι θα αρχισω να παραθετω στοιχεια, και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις, εσυ και οι αλλοι ομοιδεατες σου, που εχουν λουφαξει εδω και πολυ καιρο και ασχολουνται μονο με copy/paste, μιας και τιποτα παραπανω δεν ειναι σε θεση να κανουν εκτος απο το να κατηγορουν την Εκκλησια μας και τους Ιεραρχες μας.

Εαν θελει ο διαχειριστης ας με ανακαλεσει στην.. ταξη. Μηπως θες να με βαρεσει και με τον χαρακα..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”