Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πιθανόν να βρεθείς και στα μπλόκα του Προμαχώνα (με λίγη τύχη)!agiooros έγραψε:καλά θα συνεννοηθώ και με τους άλλους Ευβοιωτες.
Γιατί με κόβω να βγαίνω Καλαμάτα.
Ναι, Ελπίδα έχεις δίκιο! Αυξανεται ο αριθμός μας. Κι ακόμα έχουμε 2 εβδομάδες μπροστά!
Μήπως να κάνουμε και πορεία μετά;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπα δε το βλεπω για πορεια θα εχουμε ταλαιπωρημενους ταξιδιωτες μη το ξεχνας......

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

ερε θα μας μαθουν και στην αθηνα.............
η ομαδα της ευβοιας να ετημαζετε,να μην φαει τιποτα
μεχρι την κυριακη.. γιατι εκει θα εχει....

και θα τρωμε με πολλα
η ομαδα της ευβοιας να ετημαζετε,να μην φαει τιποτα
μεχρι την κυριακη.. γιατι εκει θα εχει....

και θα τρωμε με πολλα

"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το τρένο Θεσ/νικη - Κατερινη - Αθηνα - Κατερινη - Θεσ/νικη
ελπίζω να συμπεριλαμβάνει ΟΛΕΣ μας με τα παιδάκια μας αλλά και κάποιους άλλους φίλους μας και συνομιλητές στο φόρουμ απο Θεσ/νίκη
Κανονίστε να βγάλουμε εισητήρια να είμαστε όλοι μαζί δηλ. εμείς τα παιδιά και τα ..ταπεράκια μας!!
Εξάλλου συνάντηση χωρίς τη τιμημένη Βόρειο Ελλάδα γίνεται ;;
Δε γίνεται...........................................
Προς τους αγαπητούς μας αδελφούς/αδελφές και φίλους/ες απο την Εύβοια :
βλέπω αρκετές φωτογραφιούλες με περιεχόμενο φαγητό και μαχαιροπήρουνα έχω ένα να πω και συγκλονιστικό
ΛΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ/ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ = εκεί θα καταλαβαίνατε τι εστί φαγητό............................................................
Για ρωτήστε;;;;;;;;;
Για να μη πω ότι κατεβαίνουμε φαγανά πηρούνια.................................................
Με αγάπη Βασιλική
ελπίζω να συμπεριλαμβάνει ΟΛΕΣ μας με τα παιδάκια μας αλλά και κάποιους άλλους φίλους μας και συνομιλητές στο φόρουμ απο Θεσ/νίκη
Κανονίστε να βγάλουμε εισητήρια να είμαστε όλοι μαζί δηλ. εμείς τα παιδιά και τα ..ταπεράκια μας!!
Εξάλλου συνάντηση χωρίς τη τιμημένη Βόρειο Ελλάδα γίνεται ;;
Δε γίνεται...........................................
Προς τους αγαπητούς μας αδελφούς/αδελφές και φίλους/ες απο την Εύβοια :
βλέπω αρκετές φωτογραφιούλες με περιεχόμενο φαγητό και μαχαιροπήρουνα έχω ένα να πω και συγκλονιστικό
ΛΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ/ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ = εκεί θα καταλαβαίνατε τι εστί φαγητό............................................................
Για ρωτήστε;;;;;;;;;
Για να μη πω ότι κατεβαίνουμε φαγανά πηρούνια.................................................
Με αγάπη Βασιλική
Νικολα για δες εδω...
Δειχνει απο Ομονοια μεχρι την εκκλησια...
http://maps.live.com/default.aspx?v=2&F ... 9wPTAlN2Uw
Πατα στο χαρτη road για καλυτερα
Αλλα αφου σουχα πει να φτασεις καπου κοντα κεντρο και ναρθω να σε παρω εγω...
Οτι πεις !
ΥΓ:Ευβοιωτες καθιστε καλα

Δειχνει απο Ομονοια μεχρι την εκκλησια...
http://maps.live.com/default.aspx?v=2&F ... 9wPTAlN2Uw
Πατα στο χαρτη road για καλυτερα
Αλλα αφου σουχα πει να φτασεις καπου κοντα κεντρο και ναρθω να σε παρω εγω...
Οτι πεις !
ΥΓ:Ευβοιωτες καθιστε καλα

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στο ταφο του γεροντα Ιακωβο Τσαλικη ποτε θα παμε ξερετε?
Αν ξερει καποιος ας μας πει σας παρακαλω....για να δω τελικα σε ποια απο τις 2 συναντησεις , μπορεσουμε να ρθουμε με τα παιδια..και στις 2 δεν θα μπορεσω να ειμαι...και μια και υπαρχει και αυτη η επιλογη θα θελα παρα πολυ να προσκυνησω τον ταφο του γεροντα...και ειναι και πιο κοντα απο την Αθηνα....!!Αν ξερει καποιος κατι ας μας πει.....ειναι σιγουρη αυτη η συναντηση...στην Ευβοια στον οσιο Δαβιδ?
Αν ξερει καποιος ας μας πει σας παρακαλω....για να δω τελικα σε ποια απο τις 2 συναντησεις , μπορεσουμε να ρθουμε με τα παιδια..και στις 2 δεν θα μπορεσω να ειμαι...και μια και υπαρχει και αυτη η επιλογη θα θελα παρα πολυ να προσκυνησω τον ταφο του γεροντα...και ειναι και πιο κοντα απο την Αθηνα....!!Αν ξερει καποιος κατι ας μας πει.....ειναι σιγουρη αυτη η συναντηση...στην Ευβοια στον οσιο Δαβιδ?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπεύθυνος για τη προσκυνηματική εκδρομή στην Εύβοια είναι ο Διαχειριστής μας! Αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πότε θα πάμε, οπότε δεν τίθεται θέμα επιλογής (νομίζω).smarti έγραψε:Στο ταφο του γεροντα Ιακωβο Τσαλικη ποτε θα παμε ξερετε?
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλά εμείς που θα έρθουμε με το τρένο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ να προσφερθεί να έρθει να μας πάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πώς! Αμέ! Θα κανονίσουμε να υπάρχει ικανός αριθμός ταξί!vasilikirimp έγραψε:Καλά εμείς που θα έρθουμε με το τρένο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ να προσφερθεί να έρθει να μας πάρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()