Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονύσιο εν Ολύμπω!

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση 14.12.2008 στον Άγιο Διονυσίου εν Ολύμπου!

Δημοσίευση από Teri »

Nikolaos490 έγραψε:
agiooros έγραψε:Les Nikolae?
To saravalaki mou den tha mas vgali. :mrgreen:
για να δούμε... ίσως βρεθώ στο Βόλο (με αυτοκίνητο) 12-13 για κάποια επιστημονική εκδήλωση...
Θα σε ενημερώσω τηλεφωνικά όταν θα έχω σίγουρο το ταξίδι και θα τους κάνουμε έκπληξη...

(ωχ... δεν το έστειλα με p.m. Πάει η έκπληξη...)
Ελάτε σεις, και να δεις που τη χαρά μας θα την περάσετε για....έκπληξη :lol: !!!
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Nikolaos490 έγραψε:
agiooros έγραψε:Les Nikolae?
To saravalaki mou den tha mas vgali. :mrgreen:
για να δούμε... ίσως βρεθώ στο Βόλο (με αυτοκίνητο) 12-13 για κάποια επιστημονική εκδήλωση...
Θα σε ενημερώσω τηλεφωνικά όταν θα έχω σίγουρο το ταξίδι και θα τους κάνουμε έκπληξη...

(ωχ... δεν το έστειλα με p.m. Πάει η έκπληξη...)
:o
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

oi alloi vorioi den tha einai?
O kostantinopolitis?
pios tha psali?
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Καλα μου παιδακια εμενα δυστηχως βγαλτε με απ τη λιστα,ηθελα τοσο πολυ ναρθω και να σας γνωρισω ολους σας,αλλα δυστηχως μου ετυχε ενα προσωπικο θεμα υγειας ξαφνικα και δε θα μπορεσω να παρευρεθω...τη Παρασκευη 12 δεκεμβρ θα πρεπει να κανω μια εξεταση και μετα δε πρεπει να μετακινηθω για κανα 2 μερες... :cry: :cry: Λυπαμαι παρα πολυ γιατι ειχα προετοιμασει και τα παιδακια γι αυτη τη συναντηση αλλα δυστηχως δε κατεληξε οπως ηθελα.....σας ευχομαι να περασετε καλα,αναψτε μου και μενα αν θελετε 4 κερακια στον Αγιο Διονυσιο και ευχομαι να σας δω οσο γινεται πιο συντομα σε μια επομενη συναντηση μας!!!! :3some :3some :3some
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
ktistos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από ktistos »

Κύριε Διαχειριστά! Την Κυριακή έχει λειτουργία και στον έξω ναό της Μονής (όχι στο άβατο) όπου ψάλλουν οι μοναχοί και παρευρίσκεται πλήθος κόσμου. Επομένως δεν τίθεται θέμα ψάλτη.
Αμέσως μετά οι περισσότεροι ανεβαίνουν στο τεράστιο αρχονταρίκι της Μονής για καφέ όπου συνήθως μιλάει ο γέροντας π. Μάξιμος ή αν υπάρχει κάποιος ιερέας ή μοναχός καλεσμένος και ακολουθεί συζήτηση.
theodnot
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από theodnot »

eleimon έγραψε:Καλα μου παιδακια εμενα δυστηχως βγαλτε με απ τη λιστα,ηθελα τοσο πολυ ναρθω και να σας γνωρισω ολους σας,αλλα δυστηχως μου ετυχε ενα προσωπικο θεμα υγειας ξαφνικα και δε θα μπορεσω να παρευρεθω...τη Παρασκευη 12 δεκεμβρ θα πρεπει να κανω μια εξεταση και μετα δε πρεπει να μετακινηθω για κανα 2 μερες... :cry: :cry: Λυπαμαι παρα πολυ γιατι ειχα προετοιμασει και τα παιδακια γι αυτη τη συναντηση αλλα δυστηχως δε κατεληξε οπως ηθελα.....σας ευχομαι να περασετε καλα,αναψτε μου και μενα αν θελετε 4 κερακια στον Αγιο Διονυσιο και ευχομαι να σας δω οσο γινεται πιο συντομα σε μια επομενη συναντηση μας!!!! :3some :3some :3some

ελπιδα μου ευχομαι η εξεταση σου να ειναι ρουτινας και "ευχαριστη " οσο ευχαριστη μπορει να ειναι μια εξεταση...
ολα θα πανε τελεια.... σου ευχομαι υγεια και ευτυχια... οσο για τη συναντηση θα υπαρξει επομενη συντομα... μην το στεναχωριεσαι καθολου...
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Ευχαριστω Θοδωρουλα μου,αν και ειμαι αισιοδοξο ατομο,δε σου κρυβω οτι εχω ταρακουνηθει λιγο,ας γινει ομως το θελημα του Χριστουλη μας οποιο κι αν ειναι αυτο.Δοκιμασιες ειναι ολες,για καποιο λογο γινονται!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
theodnot
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από theodnot »

eleimon έγραψε:Ευχαριστω Θοδωρουλα μου,αν και ειμαι αισιοδοξο ατομο,δε σου κρυβω οτι εχω ταρακουνηθει λιγο,ας γινει ομως το θελημα του Χριστουλη μας οποιο κι αν ειναι αυτο.Δοκιμασιες ειναι ολες,για καποιο λογο γινονται!!!
ξερω οτι ξεφευγουμε απο το θεμα της συζητησης .. αλλα σου δηλωνω συμπαρασταση.. μακαρι να ηξερες ποσο δειλη και φοβιτσιαρα ειναι εγω στα θεματα υγειας :( ομως ο Θεος στεκει διπλα μας και σε καλο και σε κακο.... μην φοβασαι ολα θα ερθουν κατ ευχην.. ειμαι σιγουρη...
συγνωμη στους υπολοιπους της συζητησης που ξεφυγαμε λιγουλακι απο το θεμα.... :oops:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Τον Διαχειριστή τον έχω κλείσει να τον κουβαλήσω εγώ με το Κορολάκι μου και ακόμη δεν μου έχει αρνηθεί, άρα ελπίζω!
Και στην επιστροφή θα πιούμε και μερικά ουζάκια με θέα τον Ευβοϊκό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ο Γιάννης και η Θώμη με πληροφόρησαν ότι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, τελικά, γιατί ο γιος τους εκείνη την περίοδο δίνει εξετάσεις! Παρακαλώ όπως η επιμελής συντονίστρια α΄ βαθμού ενεργήσει τα δέοντα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”