Συνάντηση στον τάφο του γέροντα Παϊσίου στις 18.10.2008
Συντονιστής: Συντονιστές
ο Ζ σαν αλλος Ζορρο ανεβαινει αυτο το Σ/Κ στη Σαλονικαaposal έγραψε: ο Ζ όμως που δεν έχει οδηγικά προβλήματα;
για ενα χαρμοσυνο γεγονος οποτε ειναι λιγο δυσκολο
να ξανανεβει και το επομενο !
Την ευλογια του γεροντα να εχετε !
ΥΓ: Αναψτε και κανα κερακι για μας...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

18.10.2008 στο ταφο του γεροντα Παισιου ωρα 4μ.μ.agiooros έγραψε:Ti ora exete tin synantisi? Kai pote?
Pos tha vrethite?
Μαλλον καπου εκει στην εισοδο.Δεν εχω παει αλλη φορα και δεν ξερω τιποτα.
Ευχομαι να μας οδηγησει ο γεροντας Παισιος εως εκει.Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγακι!!Πρωτη φορα θα οδηγησω τοσο πολυ!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο παντρεύεσαι;NIKOSZ έγραψε:ο Ζ σαν αλλος Ζορρο ανεβαινει αυτο το Σ/Κ στη Σαλονικαaposal έγραψε: ο Ζ όμως που δεν έχει οδηγικά προβλήματα;
για ενα χαρμοσυνο γεγονος οποτε ειναι λιγο δυσκολο
να ξανανεβει και το επομενο !
Την ευλογια του γεροντα να εχετε !
ΥΓ: Αναψτε και κανα κερακι για μας...
Άντε και καλούς απογόνους, μαχητές και υπερασπιστές της Εκκλησίας του Χριστού!
Γιατί μας το κράτησες κρυφό; Οι προσευχές μας στο μυστήριο δεν θα βοηθούσαν;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν ξερω τιποτα απολυτος!Εως και το αεροδρομιο , γνωριζω το δρομο ,μετα απο εκει αρχιζουν τα δυσκολα....Ευτυχως μου εχει στειλει καποιος εναν χαρτι και μου περιεγραψε πολυ αναλυτικα τον δρομο, αλλα εγω η αργοστροφη δεν ειμαι σιγουρη αν φτασω στον προορισμο μου.Αποστολε μηπως θελεις να βρεθουμε καπου εκει στο αεροδρομιο και να συνεχισουμε μαζι?Αν θελεις?aposal έγραψε:Ξέρετε όλοι, ειδικά οι διαμένοντες εκτός Θεσσαλονίκης πώς θα πάτε στην Ι. Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, που είναι λίγο πριν της Σουρωτή;
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.