Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης
Συντονιστής: Συντονιστές
-
garoufalakis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
gamos
:D Giahara se olous apo ton pio amartolo apo olous edo mesa sto mikro xorio mas.Loipon ego exo patrefti me politiko gamo (aglida gineka -aglikaniki eklisia)ego orthodoxos piga kai exomologithika kai ta ipa OLLLAAAAA 8O apoki kepera o pateras o pneumatikos mou den mou ipe ante kremasou alla mou eipai na eisai mono me mia :D kai afto kano
elpis o theos
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

To "παράνομο και το αφύσικον" υπήρχε πάντα και απλά παλιότερα γινόνταν στα χωράφια και στα κρυφά και μέσα σε σκοτεινά δωμάτια , και κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει ακόμα και αν είχε υποστεί βιασμόAlefteris έγραψε:Το παράδοξο, το παράνομο, το αφύσικον έχει καταντήσει πλέον από εξαίρεσιν σε κανόνα! Τί ακολουθεί άραγε? "Εξ ουρανού Κύριε είδε και επίσκεψον την άμπελον ταύτην..."
gol δεν παίζω τα κείμενα των γραφών στο χεράκι
Μακάρι να είχα τέτοιες γνώσεις , απλά μεταφέρω αυτά που έχω στην βιβλιοθήκη μου την ηλεκτρονική για να λήξει το θέμα
Καλή Σαρακοστή
-
garoufalakis
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τωρα ομως,βαλαμε τα πραγματα στη θεση τους , ειμαστε υπερηφανοι για καθε τι που μας εξαγριωνει τα παθη,το προβαλλουμε,το διαφημιζουμε το εξιδανικευουμε ,και αν τολμησει κανεις να εχει καμμια αντιρρηση,ακομα και σε Χριστιανικα φορουμ, ξερουμε τι ταμπελλες θα του κολλησουμε : φανατικος,υποκριτης, θρησκοληπτος και το κυριωτερο,δεν εχει "αγαπη" και ουτε εχει καταλαβει το Χριστο που ειναι "αγαπη".lovethink έγραψε:To "παράνομο και το αφύσικον" υπήρχε πάντα και απλά παλιότερα γινόνταν στα χωράφια και στα κρυφά και μέσα σε σκοτεινά δωμάτια , και κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει ακόμα και αν είχε υποστεί βιασμόAlefteris έγραψε:Το παράδοξο, το παράνομο, το αφύσικον έχει καταντήσει πλέον από εξαίρεσιν σε κανόνα! Τί ακολουθεί άραγε? "Εξ ουρανού Κύριε είδε και επίσκεψον την άμπελον ταύτην..."
Εσυ Μανο,απο τη μερια σου, να διαβαζεις και να απαντας μονο σε οτι σε συμφερει.Και αν δεν βρεις την απαντηση και θελεις ντε και καλα να απαντησεις,μπορεις να αρχισεις παλι τις εκρηξεις , τα δραματα και παραπονα για καταπατηση δικαιωματων.Πιανουν αυτα σημερα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Eγώ αγάπη μου γλυκειά δεν περιμένω κανένα νόμο για να αποφασίσω για τη ζωή μουMelpomeni έγραψε:Τωρα ομως,βαλαμε τα πραγματα στη θεση τους , ειμαστε υπερηφανοι για καθε τι που μας εξαγριωνει τα παθη,το προβαλλουμε,το διαφημιζουμε το εξιδανικευουμε ,και αν τολμησει κανεις να εχει καμμια αντιρρηση,ακομα και σε Χριστιανικα φορουμ, ξερουμε τι ταμπελλες θα του κολλησουμε : φανατικος,υποκριτης, θρησκοληπτος και το κυριωτερο,δεν εχει "αγαπη" και ουτε εχει καταλαβει το Χριστο που ειναι "αγαπη".lovethink έγραψε:To "παράνομο και το αφύσικον" υπήρχε πάντα και απλά παλιότερα γινόνταν στα χωράφια και στα κρυφά και μέσα σε σκοτεινά δωμάτια , και κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει ακόμα και αν είχε υποστεί βιασμόAlefteris έγραψε:Το παράδοξο, το παράνομο, το αφύσικον έχει καταντήσει πλέον από εξαίρεσιν σε κανόνα! Τί ακολουθεί άραγε? "Εξ ουρανού Κύριε είδε και επίσκεψον την άμπελον ταύτην..."
Εσυ Μανο,απο τη μερια σου, να διαβαζεις και να απαντας μονο σε οτι σε συμφερει.Και αν δεν βρεις την απαντηση και θελεις ντε και καλα να απαντησεις,μπορεις να αρχισεις παλι τις εκρηξεις , τα δραματα και παραπονα για καταπατηση δικαιωματων.Πιανουν αυτα σημερα.
Δεν υποκρίνομαι ούτε το παίζω "ηθικός" για να μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου
Δεν σε καλοπιάνω αγαπολογώντας ολημερίς
Ξέρω ποιός είμαι , ξέρω που υστερώ και που όχι
Ξέρω ποιά τα ελλατώματά μου και ποιά τα τάλαντά μου και δοξάζω Το Θεό για όλα όσα μου έχει δώσει
Αλλά θες δε θες η κοινωνία πάει μπροστά , θες δε θες ο ξάδερφος του άντρα σου θα κατοχυρώσει νομικά την σχέση που έχει με τον άνθρωπο που αγαπά , και θες δεν θες όταν φύγει από τη ζωή ( αν υποθετικά τα φέρει έτσι η ζωή ) δεν θα του πάρεις εσύ όσα αποκτήσανε μαζί με δικές τους οικονομίες ,που δεν πήγες στην χαρά τους.Ούτε θα μείνουν σε συγγενείς που δεν τους στάθηκαν
Ετσι είναι , και αυτό καλύπτει νομικά ένα τέτοιο σύμφωνο
Να μην πάρει το σπίτι που αγόρασαν δύο άνθρωποι μαζί κάποιος συγγενείς που ποτέ δεν νοιάστηκε , και να μην πεθάνει ο άλλος που μένει πίσω σαν το σκυλί στο αμπέλι
Να μπορεί όταν πεθαίνει ο ένας από τους δύο σε κάποιο νοσοκομείο να είναι δίπλα του ο σύντροφός του και να μην του λένε "δεν μπορείτε να μπείτε γιατί δεν είστε συγγενής"
Και αν αυτά σου φαίνονται αστεία , για άλλους δεν είναι
Εσύ ο Χ ο Ψ εγώ , μπορεί να έχουμε μια οικογένεια που μας στηρίζει , να έχουμε Φίλους , να έχουμε πνευματικό , και να βλέπουμε αλλιώς τη ζωή
Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που θέλουν να βρουν μια άκρη νομικά
ώστε να μην τους απολύει το αφεντικό επειδή είναι ομοφυλόφιλοι
Και να μην τους γιουχάρουν στον εργασιακό χώρο ή στο σχολείο ή όπου αλλού
Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα , για μένα δεν με απασχολεί ( και φυσικά δεν θα σου αποκαλύψω την προσωπική μου ζωή και πως την έχω διαχειριστεί έτσι ? )
Καλή Σαρακοστή
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ακόμα και αν γινόταν στα χωράφια, ακόμα και αν γινόταν παλιά στα κρυφά παρέμενε εξαίρεσις, τώρα είναι κανόνας! Νομιμοποιούμε ότι βολεύει το "ιδίον όφελος" χωρίς να "βιάζουμε" το θέλημά μας! Τον Απ. Πέτρο ξέρετε πώς τον αποκαλλούν που πρώτος ομίλησε για τέτοια θέματα καυτηριάζοντας τα! Μισογύνη, παρανοϊκο και πολλά αλλά προσβλητικά επίθετα που ντρέπομαι να τα γράψω. Όλα στο όνομα του εκσυγχρονισμού και στην πυρά οι Αποστολικοί Κανόνες, οι αποφάσεις Συνόδων! Ας κατηγορηθώ που διαφωνώ ριζικά με τον "Κανόνα" που έχει επιβληθεί και ας χαρακτηρισθώ όπως νομίζετε!
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Alefteris έγραψε:Ακόμα και αν γινόταν στα χωράφια, ακόμα και αν γινόταν παλιά στα κρυφά παρέμενε εξαίρεσις, τώρα είναι κανόνας! Νομιμοποιούμε ότι βολεύει το "ιδίον όφελος" χωρίς να "βιάζουμε" το θέλημά μας! Τον Απ. Πέτρο ξέρετε πώς τον αποκαλλούν που πρώτος ομίλησε για τέτοια θέματα καυτηριάζοντας τα! Μισογύνη, παρανοϊκο και πολλά αλλά προσβλητικά επίθετα που ντρέπομαι να τα γράψω. Όλα στο όνομα του εκσυγχρονισμού και στην πυρά οι Αποστολικοί Κανόνες, οι αποφάσεις Συνόδων! Ας κατηγορηθώ που διαφωνώ ριζικά με τον "Κανόνα" που έχει επιβληθεί και ας χαρακτηρισθώ όπως νομίζετε!
Αδελφέ μου το ανέκδοτο με το αυγό του Κολόμβου το έχεις ακουστά? Τι κάνουμε όταν δεν μπορούμε να το σταθεροποιήσουμε? Ε, έτσι θα γίνει και τώρα. Θα νομιμοποιηθεί το παρα φύσην και σ' όποιον αρέσει.
Eγώ αγάπη μου γλυκειά δεν περιμένω κανένα νόμο για να αποφασίσω για τη ζωή μουlovethink έγραψε:
Δεν υποκρίνομαι ούτε το παίζω "ηθικός" για να μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου
Δεν σε καλοπιάνω αγαπολογώντας ολημερίς
Ξέρω ποιός είμαι , ξέρω που υστερώ και που όχι
Ξέρω ποιά τα ελλατώματά μου και ποιά τα τάλαντά μου και δοξάζω Το Θεό για όλα όσα μου έχει δώσει
Αλλά θες δε θες η κοινωνία πάει μπροστά , θες δε θες ο ξάδερφος του άντρα σου θα κατοχυρώσει νομικά την σχέση που έχει με τον άνθρωπο που αγαπά , και θες δεν θες όταν φύγει από τη ζωή ( αν υποθετικά τα φέρει έτσι η ζωή ) δεν θα του πάρεις εσύ όσα αποκτήσανε μαζί με δικές τους οικονομίες ,που δεν πήγες στην χαρά τους.Ούτε θα μείνουν σε συγγενείς που δεν τους στάθηκαν
Ετσι είναι , και αυτό καλύπτει νομικά ένα τέτοιο σύμφωνο
Να μην πάρει το σπίτι που αγόρασαν δύο άνθρωποι μαζί κάποιος συγγενείς που ποτέ δεν νοιάστηκε , και να μην πεθάνει ο άλλος που μένει πίσω σαν το σκυλί στο αμπέλι
Να μπορεί όταν πεθαίνει ο ένας από τους δύο σε κάποιο νοσοκομείο να είναι δίπλα του ο σύντροφός του και να μην του λένε "δεν μπορείτε να μπείτε γιατί δεν είστε συγγενής"
Και αν αυτά σου φαίνονται αστεία , για άλλους δεν είναι
Εσύ ο Χ ο Ψ εγώ , μπορεί να έχουμε μια οικογένεια που μας στηρίζει , να έχουμε Φίλους , να έχουμε πνευματικό , και να βλέπουμε αλλιώς τη ζωή
Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που θέλουν να βρουν μια άκρη νομικά
ώστε να μην τους απολύει το αφεντικό επειδή είναι ομοφυλόφιλοι
Και να μην τους γιουχάρουν στον εργασιακό χώρο ή στο σχολείο ή όπου αλλού
Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα , για μένα δεν με απασχολεί ( και φυσικά δεν θα σου αποκαλύψω την προσωπική μου ζωή και πως την έχω διαχειριστεί έτσι ? )[/quote]
Θαυμαζω την αγωνιστικοτητα σου ,που ξεπερνα τα ορια μιας απλης επιθυμιας για συντροφια.
Εισαι στρατευμενος και μαχεσαι γι αυτο που εσυ θεωρεις σωστο,και την επιβολη του.Δυστυχως,δεν μπορω να σου ευχηθω καλη επιτυχια,γιατι
δεν αγωνιζομαστε στο ιδιο στρατοπεδο.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Κι'όμως Μελπομένη είσαστε στο ίδιο στρατόπεδο, και ξέρεις γιατί, επειδή ξεκινήσατε από άλλη αφετηρία αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φτάσετε στο ίδιο τέρμα, θέλω να πω όλοι μας είμαστε "άσωτοι υιοί" άλλος γιά τον ένα λόγο άλλος γιά κάτι άλλο, όλοι είμαστε σε μιά πορεία, κανείς μας δεν γνωρίζει την κατάληξή της. Κάποιοι ξεκινούν καλά και στον δρόμο μπορεί να χαθούν κάποιοι ξεκινούν χαμένοι και μετά μπορεί να βρουν τον δρόμο.Melpomeni έγραψε:Θαυμαζω την αγωνιστικοτητα σου ,που ξεπερνα τα ορια μιας απλης επιθυμιας για συντροφια.
Εισαι στρατευμενος και μαχεσαι γι αυτο που εσυ θεωρεις σωστο,και την επιβολη του.Δυστυχως,δεν μπορω να σου ευχηθω καλη επιτυχια,γιατι
δεν αγωνιζομαστε στο ιδιο στρατοπεδο.
Γνωρίζει κανείς μας τον αγώνα του άλλου και την πορεία του; φυσικά όχι τα δικά μας γνωρίζουμε και όχι πάντα, μιλάμε γιά ένα στιγμιότυπο ζωής αύριο κάτι θα έχει αλλάξει σε όλους μας, αλλάζουμε κάθε μέρα λίγο λίγο.
Αν γνωρίζεις κάτι πές το και άσε τον άλλο να το δουλέψει μέσα του κάτι θα βγάλει ακόμη και αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι είναι κατασταλαγμένος.
Δεν μπορούμε να πιέσουμε κανέναν ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς και τρόπους να αντιλαμβάνεται και να επεξεργάζεται καταστάσεις και απόψεις. Είμαι υπέρ αυτού που είπε ο απόστολος Παύλος "έγινα τα πάντα γιά τους πάντες ώστε να κερδηθούν ψυχές γιά τον Χριστό".