Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
Αδελφε μου,eortologio_gr έγραψε:Εγώ είμαι ο εορτολόγιος και ειμαι εδώ για να εκπαιδευτώ βαθύτερα πάνω στην πίστη μας. Μέχρι τώρα τα πάω πολύ καλά και πιστεύω οτι δεν έχω κάνει λάθος που συνεχίζω να υπάρχω εδώ.
Είμαι σε διάσταση με την γυναίκα μου με την οποία έχω 2 παιδιά. Ευχομαι να μην τα ξαναφτιάξω ποτέ μαζί της και να πάρω σε κανα δυό χρόνια το χαρτί του διαζυγίου. Πιστεύω ακράδαντα ότι εάν είχαμε κοινή πορεία κάτω απο την ομπρέλλα της εκκλησίας δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.
Σήμερα, περνάω ωραίες στιγμές με μια νέα σύντροφό μου και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Ναι η νέα μου σχέση έχει και θεολογικά ανεπίτρεπτες ... "βιολογικές επαφές" και εύχομαι να συνεχίσει έτσι !!! Εν ολίγοις παραβαίνω εν γνώσει μου κανα δυό μπορεί και τρείς απο τις 10 εντολές αλλά ο φιλέσπλαχνος είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσει να μου δίνει λίγο από την "λάσκα" που χρειάζομαι !!!
Βρισκεσαι σε πλανη,η θεση σου ειναι διπλα στη γυναικα σου και στα παιδια σου.Μονο ο θανατος ειναι ανεπανορθωτος.Ο Φιλευσπλαγχνος δεν επιθυμει την πνευματικη καταπτωση σου,η της νεας συντροφου σου,η εμμεσα και των παιδιων σου.
Δεν χρειαζεσαι "λασκα", γκεμια αγαπης Χριστου χρειαζεσαι.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
Yunan
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλησπέρα!
Είμαι ο Yunan, αλλά δεν μου αρέσει η δημοσιότητα, γι'αυτό και θα κρατήσω την ανωνυμία μου στο διαδίκτυο, όχι όμως και σε μία ενδεχόμενη συνάντησή μας στο μέλλον!
Γεννήθηκα και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 40 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με μία υπέροχη γυναίκα που μου χάρισε, Δόξα τω Θεώ, πέντε παιδιά από 3 ετών το μικρότερο έως 13 ετών το μεγαλύτερο. Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους!
Ο Θεός μαζί μας
Είμαι ο Yunan, αλλά δεν μου αρέσει η δημοσιότητα, γι'αυτό και θα κρατήσω την ανωνυμία μου στο διαδίκτυο, όχι όμως και σε μία ενδεχόμενη συνάντησή μας στο μέλλον!
Γεννήθηκα και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 40 χρονών, ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με μία υπέροχη γυναίκα που μου χάρισε, Δόξα τω Θεώ, πέντε παιδιά από 3 ετών το μικρότερο έως 13 ετών το μεγαλύτερο. Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους!
Ο Θεός μαζί μας
-
lookfor
- Βασικός Αποστολέας

Καλησπέρα σε όλους. Ούτε και μένα μου αρέσει η δημοσιότητα αλλά ε!! μετά από τόσο καιρό εδώ ας συστηθώ και εγώ. Το όνομά μου είναι Καίτη, είμαι σαράντα τριών έτων, παντρεμένη καί έχω ένα γιο δεκαοκτώ χρονών.Είμαι ιδιωτική υπάλληλος σε μια εταιρεία στον Πειραιά και μένω σ' ένα από τα προάστια του. Το απόγευμα παρακολουθώ μαθήματα Αγγλικών και επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος δεν γράφω συχνά. Ομως κάθε μέρα ανελιπώς παρακολουθώ τον χώρο έστω για να ρίξω και μία ματιά ή απο το γραφείο ή από το σπίτι (αν μου αφήσει το πεδίο ελεύθερο ο γιός)