Τάξιμο!

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ταξιμο!

Δημοσίευση από smarti »

Σε ευχαριστω Γιαννη που μεσα απο τη δικη σου ζωη, μου εστειλες αυτο το ωραιο μυνημα!!Σε ευχαριστω που ανοιξες την καρδια σου!
Ευχομαι παντα να ειστε καλα και να χαιρεστε τα ομορφα και καλα αγγλουδακια σας......!!! Καλα γεννητούρια και η Παναγια μαζι σας.Και ολον τον κοσμο παντα να μας εχει σε αυτην την γλυκια και ατελειωτη αγκαλια της.!!!!!!!!Σε ευχαριστω για ολα!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
virgin
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από virgin »

Καλοί μου φίλοι ,υπήρξα κι εγώ κάποτε δυστυχής να φουμάρω σαν άραβας
ή να τρώω και να λέω χαριτολογώντας κάποτε πως έχω έναν δαίμονα μέσα μου
κάθε φορά μάλιστα που τσιμπολογώ έμαθα μόλις πολύ πρόσφατα
πόσο δέν είμαι στο πνεύμα και την τάξη..
και όλες οι αταξίες που κάνουμε από άγνοια ή χωρίς φόβο Θεού...
Είναι και το τάξιμο ένας "φόβος Θεού" ΄κάπως πρέπει να σηκώσουμε το πεσμένο εαυτό
από κάποιο αυτί να τον τραβήξουμε να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα κατεβαίνοντας στα θα σου κάνω να μου κάμεις
¨οταν βλέπω άνθρωπο ν ' ανάβει τσιγάρο ( θυμάσαι Σμαρω σου έίπα τότε στην Σουρωτή
δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω- σου ζητώ μάλιστα συγνώμη για το κήρυγμα αλλά το παρατήρησα
γιατί δεν συμβαδίζει να μιλάμε και να τρέχουμε απο την μια στην εκκλησία και στα προσκυνήματα
και να μη κόβουμε όσα δεν παραδόθηκαν από τον Κύριο
Αν ήταν μπροστά θα τρώγαμε,καπνίζαμε, κοιμόμασταν ?
όταν λοιπόν βλέπω άνθρωπο να καπνίζει σκέφτομαι πόσο θολωμένο είναι το κεφάλι του να ψάχνει παρηγοριά σε κάτι ξένο από αυτόν, και να λερώνει τον ανθώνα της εντός υμων εστί ή Βασιλεία των ουρανων
Διοτι απαρηγόρητοι είμαστε και άρρωστοι και κακώς έχοντες κι ας μη φαίνεται
έχουμε όμως τί να πω θησαυρό μεγάλο και ευλογία που όμοια της...
Θαρρος αδελφή και ανδρεία Ανδρεία είναι να παρακαλάς και να συντρίβεσαι Θαρρος να θέτεις την αδυναμία σου προ των ποδών σαν παιδάκι να παρακαλάς βόηθα με Παναγιά μου ΄και πάλι βόηθαμε
Επέσα να σηκωθω Εχεις υποχρέωση Πές πως πήρες δάνειο και ο δανειστής θα ρθεί να εισπράξει
Επιχείρηση Καθαρά Χέρια Αυτά θα δείξεις και θα επιδείξεις
Ζητώ συγνώμη για το κήρυγμα μεγάλο κουσούρι πώς θα γλιτώσω Εύχεσθε αδελφοί.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Βρε καλως την. :105 Πολυ χαρηκα πρωι πρωι που ανοιξα το σαιτ και βρηκα απαντηση σου.
Ειχαμε καιρο να τα πουμε και σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα αυτα που εγραψες. Καλα εκανες και μου τα ειπες ετσι σκληρα, με το γαντι δεν γινεται τιποτα.Η αληθεια ποναει, αλλα μπορει λιγο στην αρχη να στεναχωρεθουμε αλλα μετα ολα γινονται προς οφελος μας. Πολυ χαρηκα που εισαι εδω. Ελπιζω να συνεχισεις να γραφεις........Θυμασαι τι λεγαμε. Ο καΘενας εχει να προσφερει κατι..γι αυτο λοιπον, σε παρακαλω μην σταματησεις να συμμετεχεις....Πολυ χαρηκα, σε ευχαριστω γι ολα! :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Eιδες Σμαρω μου,δεν εισαι μονη σου.....εχεις ανθρωπους που σ αγαπανε κι ας μην ειναι διπλα σου,χαρηκα παρα πολυ που βαδιζεις κατω απ τη Χαρη του Κυριου μας,που εισαι σε καλο δρομο,κανε τωρα και συ μια προσευχουλα να σταματησει κι εμενα ο αντρας μου το τσιγαρο,που πρωι βραδυ με λιβανιζει...με αυτο το πραγμα....Ευχομαι στη ζωη σου να πανε ολα κατ ευχην!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Εχει ο Θοεος για ολο τον κοσμο Ελπιδα μου!..Καποια μερα θα ειναι το λιβανι παρελθον...μαζευε εσυ απο τωρα σοκολατες...θα τις χρειαστει......(μιλαω απο πειρα) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:Εχει ο Θοεος για ολο τον κοσμο Ελπιδα μου!..Καποια μερα θα ειναι το λιβανι παρελθον, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ..μαζευε εσυ απο τωρα σοκολατες...θα τις χρειαστει......(μιλαω απο πειρα) :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:
smarti έγραψε:Εχει ο Θοεος για ολο τον κοσμο Ελπιδα μου!..Καποια μερα θα ειναι το λιβανι παρελθον, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ..μαζευε εσυ απο τωρα σοκολατες...θα τις χρειαστει......(μιλαω απο πειρα) :mrgreen:
Ναι, και μετά θα ξεκινήσετε αγώνα να απεξάρτησης από τις σοκολάτες! :lol:
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
koga
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από koga »

Λευκες να τρωτε χωρις κακαο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”