Κόκκινη κάρτα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Πες τα στους μόνους/ες ........ και άμα καταλαγιάσεις την θλίψη τους να μου γράψεις .... :roll:
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

OI ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

michail έγραψε:OI ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Καλά πες το αυτό στους πολλούς που σήμερα θέλουν εμπειρίες. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι αυτό τους έφερε στο σημείο της μη ικανοποίησης και ψάχνουν όλο για νέα ευρήματα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη σήψη
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

123 έγραψε:
michail έγραψε:OI ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Καλά πες το αυτό στους πολλούς που σήμερα θέλουν εμπειρίες. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι αυτό τους έφερε στο σημείο της μη ικανοποίησης και ψάχνουν όλο για νέα ευρήματα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη σήψη
Μην είσαι απόλυτη επειδή εσύ έχεις τον άνθρωπό σου
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

lovethink έγραψε:Μην είσαι απόλυτη επειδή εσύ έχεις τον άνθρωπό σου
Εδώ σε πιάνω αδιάβαστο. Μάλλον κουράστηκες και δεν καταλαβαίνεις τι λέω.
Μιλώ για τον περισσότερο κόσμο (άντρες, γυναίκες) που δεν ικανοποιούντα από ένα σύντροφο και ζητούν όλο και περισσότερες εμπειρίες με αποτέλεσμα να μην ξέρουν τι θέλουν και να φτάσουμε στο αδιάφορο και ψυχρό σήμερα. Ένα σήμερα που προδιαθέτει ένα μαύρο αύριο.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Misha έγραψε:μια πορνη στον δρομο για τον οικο ανοχής ,συναντησε έναν αγιο ασκητή...πήρε την ευχή του κι εκεινος της ειπε μια δυο κουβέντες του Θεού...

η πόρνη κατενύγη και θέλησε να αφήσει την αμαρτία...

ο γεροντας συμφωνησε στην παρακληση της να την παρει μαζι του και να της υποδειξει ενα γυναικειο μοναστηρι...

στο δρομο για την έρημο τους έπιασε η νυχτα...ο γεροντας εδωσε στην γυναίκα ένα ρουχο για προσκεφαλο κι εκεινος κοιμηθηκε στο χωμα αφου έκανε τον κανόνα του...

όταν θελησε να την ξυπνησει για να συνεχισουν την οδοιπορία τους ,η γυναικα ειχε ξεψυχησει...

ο γεροντας προσευχηθηκε και πηρε πληροφορία από τον Θεό πως η γυναικα εγινε δεκτη στον Ουρανό μαζί με τους οσιους...

μιας μέρας μετάνοια ήταν αρκετή γι αυτη την γυναίκα να σωθεί...

αυτη σωθηκε ...οσοι την καεκριναν και καταδίκαζαν,πού να είναι άραγε;;;;
Ακουσα σημερα μια ομιλια του παπα Εφραιμ απο τη σκητη του Αγιου Ανδρεα του Αγιου Ορους που μεσα στα αλλα μιλησε για καποιον παμπλουτο στην Αμερικη ο οποιος μεχρι τα 80 του χρονια ζουσε μια αστατη ζωη ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να εχει εξομολογηθει και ο οποιος συναντησε καποιον γεροντα και μετα απο προτροπη εξομολογηθηκε κλαιγοντας οικτρα για 2 ωρες με δακρυα που ομοια ηταν δυσκολο να δεις ειπε ο πατηρ.Ε αυτος εκεινο το βραδυ εφυγε απο τη ζωη και ο γεροντας ( δεν συγκρατησα το ονομα του ) ειπε οτι σωθηκε!!Χωρις καν να εχει μεταλαβει ποτε του,χωρις να εχει εκκλησιαστει η να ακολουθησει κανοντας πραξη τα λογια του Χριστου!!

Ο Θεος περιμενει απο μας μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης την μετανοια !Και την δεχεται απο ολους ειτε βρισκονται σε υψηλα πνευματικα επιπεδα ειτε οχι!Περιμενει απο εμας ενα δειγμα για να μας σωσει!

Και οπως ειπε και ο πατηρ Εφραιμ το μοναδικο πραγμα που εχει δικο του ( κατα δικο του ) ο ανθρωπος ειναι η ελευθερια του!

Και ο Θεος περιμενει... :)
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Misha έγραψε:...η πόρνη κατενύγη και θέλησε να αφήσει την αμαρτία...
Η πορνεία είναι επάγγελμα με ΙΚΑ και όλα τα σχετικά και δεν είναι αμαρτία. Η αμαρτία είναι ο τρόπος που την αντιμετωπίζουμε
NIKOSZ έγραψε: ...Ο Θεος περιμενει απο μας μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης την μετανοια !Και την δεχεται απο ολους ειτε βρισκονται σε υψηλα πνευματικα επιπεδα ειτε οχι!Περιμενει απο εμας ενα δειγμα για να μας σωσει!...
Πόσο χαίρομαι που μπορώ να ζήσω μια έκφυλη ζωή και 5 λεπτά πριν το τέλος να ζητήσω συγχώρεση ... !!!

Μου θυμίζει το ΝΟΝΟΣ 3 που ο Πατσίνο αφού είχε σκοτώσει ή είχε διατάξει την δολοφονία 100+ άλλων μεταξύ των οποίων και τον αδελφό του Φρέντο, ζήτησε εν μέσω οδυρμών και πήρε συγχώρεση απο εναν καρδινάλιο που μετά έγινε Πάπας τον οποίο και δολοφόνησαν οι ανταγωνιστές του Νονού για να μην πάρει την δουλειά ο Νονός αλλά αυτοί !!!

Είμαστε ήδη σωσμένοι και δεν χρειάζεται να αγωνιούμε τόσο πολύ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εγω καταλαβα οτι ο Θεος οικονομησε σε αυτον τον παμπλουτο ανθρωπο να βρεθει μπροστα του ο Γεροντας και να μετανοησει,λαμβανοντας σωτηρια!Συγχωρεσε με αν κανω λαθος!Ο γερων Εφραιμ εδωσε αυτο το παραδειγμα στο οποιο και αναφερθηκα.ΦΥΣΙΚΑ και δεν πρεπει να περιμενουμε μεχρι τελους για να ζητησουμε συγχωρεση αλλα υπαρχουν και ατομα που βρισκονται στο εξωτερικο και δεν ειχαν την ευκαιρια στην ζωη τους να ακουσουν για τον Χριστο η να μαθουν καποια πραγματα περισσοτερα απο εμας τους χριστιανους και εφτασαν καποια λεπτα η καποιες ωρες πριν φυγουν απο αυτη τη ζωη για να μετανοησουν και να λαβουν συγχωρεση απο τον Θεο.Και παλι συγχωρα με αν καπου σφαλλω
michail
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από michail »

"Πόσο χαίρομαι που μπορώ να ζήσω μια έκφυλη ζωή και 5 λεπτά πριν το τέλος να ζητήσω συγχώρεση ... !!! "ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ "ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΟΝΤΑΙ"
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

eortologio_gr

Misha έγραψε:
...η πόρνη κατενύγη και θέλησε να αφήσει την αμαρτία...

Η πορνεία είναι επάγγελμα με ΙΚΑ και όλα τα σχετικά και δεν είναι αμαρτία. Η αμαρτία είναι ο τρόπος που την αντιμετωπίζουμε

NIKOSZ έγραψε:

...Ο Θεος περιμενει απο μας μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωης την μετανοια !Και την δεχεται απο ολους ειτε βρισκονται σε υψηλα πνευματικα επιπεδα ειτε οχι!Περιμενει απο εμας ενα δειγμα για να μας σωσει!...

Πόσο χαίρομαι που μπορώ να ζήσω μια έκφυλη ζωή και 5 λεπτά πριν το τέλος να ζητήσω συγχώρεση ... !!!

Ναι όντως ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την πορνεία είναι λίγο επιφανειακός. Όταν μια γυναίκα γίνει πόρνη λόγω τρομερών οικονομικών προβλημάτων, δεν νομίζω να ''μετανοήσει''- απλά νιώθει άσχημα. Πολλές πόρνες είναι θρήσκες, και ''μετανιώνουν'' με τον δικό τους τρόπο.
Τον προηγούμενο μήνα ένας ψυχοπαθής δολοφονούσε πόρνες σε περιοχή της Αγγλίας. Ένα απτα θύματά του, η Πόλα νομίζω, είχε πει πριν την εξαφάνισή της στα κανάλια ότι δεν μπορώ να φύγω απτα επικίνδυνα στέκια, έχω ανάγκη τα λεφτά, θα το ρισκάρω. Σε λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”