Χρόνια πολλά Δημήτρη (39)!!!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χρόνια πολλά Δημήτρη (39)!!!!!
Χρονια πολλα και απο μενα αδελφε Δημητριε39 να τα εκατοστησεις και να προσπαθεις να εισαι κοντα στον Θεο
οχι τοσο μακρυα
να βαλεις λιγο μυαλο σου ευχομαι, και να μαθεις λιγο να αγαπας τους αδελφους σου
οχι τοσο μακρυα
να βαλεις λιγο μυαλο σου ευχομαι, και να μαθεις λιγο να αγαπας τους αδελφους σου
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ποσο ετων ειπαμε οτι γινεσαι Δημητρακη;
Aμα δεν μου πεις, δεν σου λεω ευχες..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

42 Dionysiegr, 42 αμαρτωλα χρονια, 42 ευλογημενα χρονιαdionysisgr έγραψε:Ποσο ετων ειπαμε οτι γινεσαι Δημητρακη;
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εχεις μετανοησει, τοσα χρονια που παιδευεις τους ανθρωπους;
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σας ευχαριστω ολους μαζι για τις ευχες σας ευχαριστω πολλυ
τα χρονια μου θα ειναι οσα θελει εκεινος
που επελεξε να με στειλη σε τουτη την ζωη
να τον υπηρετησω και εγω τον πικραινω μονο και τιποτα αλλο ισως γι αυτο με αγαπαει ισως
του αφιερωνο την προσευχη που αγαπω πολυ ειναι ενος πατερα η μιας μητερας δεν ξερω
Φιλάνθρωπε Κύριε, πώς δε λησμόνησες τον αμαρτωλό δούλο σου, αλλά γεμάτος έλεος με είδες από τη δόξα σου και μου εμφανίστηκες με ακατάληπτο τρόπο! Εγώ πάντοτε σε προσέβαλλα και σε λυπούσα. Συ όμως, Κύριε, για τη μικρή μου μετάνοια μου έδωσες να γνωρίσω τη μεγάλη σου αγάπη και την άμετρη αγαθότητά σου. Το ιλαρό και πράο βλέμμα σου έθελξε την ψυχή μου. Τί να σου ανταποδώσω, Κύριε, ή ποιόν αίνο να Σου προσφέρω; Συ δίνεις τη χάρη σου, για να καίγεται αδιάλειπτα η καρδιά μου από αγάπη, και δεν βρίσκει πια ανάπαυση ούτε νύχτα ούτε μέρα από τη θεϊκή αγάπη.
Η θύμησή σου θερμαίνει την ψυχή μου, που τίποτε στη γη δεν την αναπαύει εκτός από Σένα.
Γι' αυτό με δάκρυα Σε ζητώ, και πάλι ποθεί ο νους μου τη γλυκύτητά σου... Κύριε, δώσε μου να αγαπώ μόνον Εσένα.
Συ με έπλασες, Συ με φώτισες με το άγιο Βάπτισμα, Συ συγχωρείς τα αμαρτήματά μου και μου δίνεις τη χάρη να κοινωνώ το τίμιο Σώμα και Αίμα σου. Δώσε μου τη δύναμη να μένω πάντα κοντά σου. Κύριε, δώσε μου τη μετάνοια του Αδάμ και την άγια ταπείνωσή σου.
Αμήν
τα χρονια μου θα ειναι οσα θελει εκεινος
να τον υπηρετησω και εγω τον πικραινω μονο και τιποτα αλλο ισως γι αυτο με αγαπαει ισως
του αφιερωνο την προσευχη που αγαπω πολυ ειναι ενος πατερα η μιας μητερας δεν ξερω
Φιλάνθρωπε Κύριε, πώς δε λησμόνησες τον αμαρτωλό δούλο σου, αλλά γεμάτος έλεος με είδες από τη δόξα σου και μου εμφανίστηκες με ακατάληπτο τρόπο! Εγώ πάντοτε σε προσέβαλλα και σε λυπούσα. Συ όμως, Κύριε, για τη μικρή μου μετάνοια μου έδωσες να γνωρίσω τη μεγάλη σου αγάπη και την άμετρη αγαθότητά σου. Το ιλαρό και πράο βλέμμα σου έθελξε την ψυχή μου. Τί να σου ανταποδώσω, Κύριε, ή ποιόν αίνο να Σου προσφέρω; Συ δίνεις τη χάρη σου, για να καίγεται αδιάλειπτα η καρδιά μου από αγάπη, και δεν βρίσκει πια ανάπαυση ούτε νύχτα ούτε μέρα από τη θεϊκή αγάπη.
Η θύμησή σου θερμαίνει την ψυχή μου, που τίποτε στη γη δεν την αναπαύει εκτός από Σένα.
Γι' αυτό με δάκρυα Σε ζητώ, και πάλι ποθεί ο νους μου τη γλυκύτητά σου... Κύριε, δώσε μου να αγαπώ μόνον Εσένα.
Συ με έπλασες, Συ με φώτισες με το άγιο Βάπτισμα, Συ συγχωρείς τα αμαρτήματά μου και μου δίνεις τη χάρη να κοινωνώ το τίμιο Σώμα και Αίμα σου. Δώσε μου τη δύναμη να μένω πάντα κοντά σου. Κύριε, δώσε μου τη μετάνοια του Αδάμ και την άγια ταπείνωσή σου.
Αμήν
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αμαρτωλε!!! Φαινεται να εχεις καποιες αμυδρες ελπιδες..
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν εχει καμία, μονο η συζυγος εχει πολλές....dionysisgr έγραψε:Αμαρτωλε!!! Φαινεται να εχεις καποιες αμυδρες ελπιδες..
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- faviola
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δημητρή, επειδή αύριο δεν ξέρω εάν θα προλάβω να μπω, σου εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και ευλογημένα. Ο Χριστός που τόσο αγαπάς να είναι πάντα οδηγός στον δρόμο σου. Να χαίρεσαι (και να σε χαίρεται) η οικογένειά σου. Καλό Παράδεισο να έχεις.....
ΥΓ. Καλό κουράγιο στην άμοιρη την γυναίκα σου που σε αντέχει (έμαθα είναι συνόνοματή μου...)
Χρόνια πολλά και στον συμπατριώτη Δημήτρη! Να είσαι καλά και ευτυχισμένος! Καλό Παράδεισο....

ΥΓ. Καλό κουράγιο στην άμοιρη την γυναίκα σου που σε αντέχει (έμαθα είναι συνόνοματή μου...)
Χρόνια πολλά και στον συμπατριώτη Δημήτρη! Να είσαι καλά και ευτυχισμένος! Καλό Παράδεισο....
Κύριε τό σόν θέλημα γενέσθω και μή τό 'εμόν.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλόν αγώνα αδελφέ! Ο Θεός να σου χαρίζει πάντοτε υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μια και το ξεκινησατε λιγο νωρις να ευχηθω και εγω στον Σαλο.
Δημήτριε φίλε μου είσαι ένα από τα παιδιά που έχω στην καρδιά μου, λόγια καλά δεν έχω να σου πω, να συνεχίσεις τον αγώνα τον καλό και ο Χριστός μας που τόσο λες ότι τον αγαπάς να σου δώσει μια μικρή γωνίτσα κοντά του.
Δημήτριε φίλε μου είσαι ένα από τα παιδιά που έχω στην καρδιά μου, λόγια καλά δεν έχω να σου πω, να συνεχίσεις τον αγώνα τον καλό και ο Χριστός μας που τόσο λες ότι τον αγαπάς να σου δώσει μια μικρή γωνίτσα κοντά του.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.