Δεν μπορώ να προσευχηθώ!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Χαιρομαι που λυθηκε η παρεξηγηση!!!paratiritis88 έγραψε:smarti έγραψε: Εχω σκεφτει πολυ ωρα για αυτο που ειπε για την ειρωνεια και δεν μπορεσα να θυμηθω να εκανα κατι αντιστοιχο.Δεν θελω να δικαιολογηθω και αντιθετως παραδεχομαι ολα τα αλλα που ειπε και τον ευχαριστω πραγματικα για το ταρακουνημα (Δεν το λεω ειρωνικα).Ως ενα βαθμο ισως ειναι αληθεια.Ως ενα βαθμο.Γιατι το πρωι δουλευω και ερχομαι μετα τις 2 σπιτι..Σας ζηταω ολους συγνωμη!!
=========================
Οφείλω λοιπόν να ζητήσω συγγνώμη από την Smarti καί ευθαρσώς, τώρα πού "κάθησε" κάπως το θέμα, ζητάω...
Στην ζωή μας όμως, αλλά και στα λεγόμενά μας, πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν με αποτέλεσμα άλλα να λές εσύ και άλλα να καταλαβαίνει ο άλλος μη γνωρίζοντας τα βαθύτερα ελατήρια της διαλεκτικής σου…
Γιατί τό ζητούμενο δεν ήταν να κάνω τον ιεροεξεταστή καί τον εισαγγελέα στήν αγαπητή φίλη μας πού ξεχωρίζει μάλιστα καί γιά το σπινθηροβόλο πνεύμα της, ( έχω άλλες αμαρτίες κι΄ εγώ στήν κυρτωμένη απ΄ αυτές πλάτη μου καί πώς θα μπορούσα με πνεύμα δηλητηρίου να ελέγξω άλλους... ), αλλά να ταρακουνηθεί λίγο και να ψάξει ενδόμυχα αναζητώντας τήν βαθύτερη αιτία στο θέμα της προσευχής της και μ ή π ω ς αυτό πού έθιγα, ήταν και η κακή αιτία…
Πολλές φορές, δεν το κρύβω, είχα στην ζωή μου παράπονα από ανθρώπους πού ενώ με έβλεπαν στίς αμαρτίες μου, κανείς δεν μού είπε ένα χριστιανικό λόγο να με ταρακουνήσει κι΄ εμένα, μήπως καί συνέλθω !
Τούς είχε φάει η φιλική ευγένεια...
Καί πολύ φοβάμαι, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν βοηθούν δυναμικά τον ξεπεσμένο άνθρωπο για να συνέλθει καί μάλιστα στήν εποχή μας, αλλά είναι καί μία κακή ομολογία πίστεως καί αληθείας , πού πολύ πιθανόν να χρεώνεται από τον Κύριο ανάλογα...
Όσο για μια παλιά, άς πούμε ειρωνεία της ( με κατάλληλα σκίτσα και αποσιωπητικά ), σε μία άλλη παλαιότερη εμβόλιμη διαφωνία της, δεν το κρατώ σαν κακό δεδομένο αλλά το ανέφερα εν τη ρύμη του λόγου…
Και τώρα smarti μου, μαζί με την συγγνώμη μου πάρε και ένα εξιλαστήριο μπουκέτο από λουλούδια...…
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν ειπα ,οτι δεν προσευχομαι,ειπα οτι δεν μπορω να προσευχηθω οπως πρεπει.Τον Χριστο τον εχω καθε μερα μεσα στη καρδια μου και του μιλαω οσο μπορω ,με την ευχουλα.Αλλες φορες ειναι λιγο ,αλλες φορες ειναι πολλες ευχουλες.Το ζητημα ειναι οτι καποιες φορες μαλλον τις περισσοτερες απο τον εγωισμο ,που εχουμε και αν δεν πεσουμε δεν το καταλαβαινουμε ,τις περισσοτερες φορες ,για μενα μιλαω, νιωθουμε οτι κατι γινεται λαθος.Λεμε την προσευχη ,απλως για να την λεμε και αλλες φορες οταν σου επιτρεπει καποιος αλλος να δεις το ποσο εγωισμο εχεις μεσα σου ,αρχιζεις και νιωθεις το οτι εισαι ενα τιποτα και η προσεχη που βγαινει μετα ,νομιζω ειναι πιο σωστη!!Αν κανω λαθος συγχωρεστε με.Ευχαριστω παρα πολυ τον παρατηρητη, πραγματικα για ολα.alithis έγραψε:σμαρω,
μετα απο τοσα που διαβασες επετευχθη ο σκοπος σου?καταφερες να προσευχηθεις??????
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και μεσα στην αναμπουμπουλα και το κουρνιαχτο της μαχης, ξεχασαμε να πουμε καλο χειμωνα στον plagiaskepsi, που επανηλθε δριμυτερος, ανανεωμενος και πιο θεολογημενος απο καθε αλλη φορα.
Χαιρομαι που εκπεμπεις παλι ζωντανα plagiaskepsi.
Χαιρομαι που εκπεμπεις παλι ζωντανα plagiaskepsi.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας