Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

lazarr έγραψε:Επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι ο ομοφυλόφιλος δεν είναι κατ' ανάγκη κακός άνθρωπος, μάλλον περισσότερες πιθανότητες να είναι καλός έχει. Γνωρίζω αρκετούς που είναι αξιοπρεπέστατοι και άνδρες στο λόγο τους , όπως και "άντρακλες" που δεν είναι άνδρες..
Το θέμα είναι να βοηθάμε τον άλλο όπως μπορούμε και το καταλαβαίνουμε, και όχι να τον βάλουμε σε μία γωνία και να τον αρχίζουμε στις μπουνιές μέχρι τελικής πτώσεως. Στο κάτω κάτω όταν φέρει ο Χριστός την καινή κτίση όλα αυτά το πιό πιθανό είναι να γίνουν παρελθόν και να μην έχουν καμμία αξία. Άρα τί μένει να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι στην νέα ζωή, και τί θα κερδίσουμε εμείς αν κολασθούν κάποιοι άνθρωποι! εμένα τουλάχιστον θλίψη μου προκαλεί η ιδέα του ανθρώπου να υποφέρει και μάλιστα άνευ τέλους, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φανταστώ να φανεί ο Θεός και να υπάρχουν άνθρωποι να ζουν μακρυά από το φως και την αγάπη του.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

εκδράστηκα = εκφράστηκα :lol:
Καλή Σαρακοστή
agiografoc
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografoc »

ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΗΛ, ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.
ΣΤΑ <<ΜΑΤΙΑ>> ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΡΝΟΣ Η ΜΟΙΧΟΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΠΤΗΣ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΦΟΥ ΚΑΙ'ΓΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΝΗΣΤΕΥΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ Κ.Λ.Π. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.
ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΑΡΤΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΖΕΤΑΙ.
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Η σωτηρια μας δεν ειναι για να την αφηνουμε στην τυχη, ας αγωνιστουμε σε ολα τα προσωπικα μας μετωπα, γιατι να αφησουμε καποιο χωρις μαχη ?
Και σε εναν πολεμο, οι κρισιμης σημασιας μαχες ειναι αυτες οι οποιες εαν κερδιθουν δινουν την νικη.
Με 10 ελεημοσυνες δεν σβηνεται ενας φονος, με την μετανοια ομως σβηνει, δυστυχως (για εμενα) μετανοω σημαινει αλλαγη του νου και της ζωης, δεν υπαρχει το Παπικο στυλ, με 10 ευρω ελεημοσυνη συγχωρουνται 2 ψεμματα. (Αν και πολυ θα τοθελα) :D
Την ειλικρινη προσπαθεια μας θελει ο Θεος, αυτο το 0.000000000000000000001% ζητει απο εμας
Εξ'αλλου εαν δει ο Κυριος οτι εχουμε διαθεση πραγματικη να σωθουμε και οχι "διαθεση" στο μιλητο, θα οικονομησει τα πραγματα,
"....ο δε ειπεν τα αδυνατα παρα ανθρωποις δυνατα παρα τω Θεω εστιν." (Λουκ 18.27).

Συμβολαιο Δουρειος ιππος, γιατι ακομα φωναζουν μερικοι.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ, 8O
Της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα :D , θα γινεται απο εδω και περα, το ανθρωπινο γενος εχει τρελλαθει ΕΝΤΕΛΩΣ, σαν την κομπρα λικνιζεται υπνωτισμενο στο ρυθμο που του δινει η φλογερα του διαβολο.....φακιρη.
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

[quote="agiografoc"]ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΔΗΛ, ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.
ΣΤΑ <</quote> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά όλους σας και δη αυτούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα! Έχετε δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση απο άτομο του ιδίου φύλου? Απο πρωσοπική μου εμπειρία σας μιλάω ότι αν σας συμβεί κάτι τέτοιο, το σοκ που θα βιώσετε θα ούτε εσείς θα το πιστέυετε! Θα κάνετε πολύ καιρό να το ξεπεράσετε. Δεν θα αφήνετε μετά ούτε τους φίλους σας να σας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη. Τότε θα νιώσετε τι πάει να πει παρά φύσην! Άσε που μπορεί και να αλλάξει η συμπεριφορά σας με τους γύρω σας.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Αδελφοί συγχωρέστε με για το απότομο του λόγου μου αλλά ήταν ότι πιο άσχημο βίωσα ποτέ. Τις νύχτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ακι τη μέρα φοβόμουν να βγω έξω. Και δεν μπορούσα να μιλήσω πουθενά. Φοβόμουν και ντρεπόμουν να μιλήσω και να πω τι μου συνέβη. τελικά μετά απο έντονη προσευχή και πνευματικλο αγώνα και με τη βοήθεια του Θεού το ξεπέρασα. Για πόσο καιρό φοβόμουν να μιλάω σε ανθρώπους. Αδελφή Μελπωμένη μπορεί εσυ να εξηγήσεις τι είχα πάθει? Ένιωθα ότι θα τρελενόμουν σιγά σιγά!
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

καλησπέρα φίλοι μου. Έχω καιρό να γράψω σχετικά με κάποιο θέμα στην ιστοσελίδα και με αφορμή το καινούριο φρούτο της συμβίωσης θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια.
Καταρχήν δεν είναι κάτι που δεν το περιμέναμε διότι βλέπουμε πως γίνεται το παν να ακυρώσουν οτιδήποτε χριστιανικό και να μας απομακρύνουν απο την εκκλησία και τον Θεό.
Οι μόνοι οφελημένοι είναι οι άθεοι και οι ομοφυλόφιλοι.
Οι άθεοι είχαν και τον πολιτικό γάμο οπότε δεν τους ενδιαφέρει και τόσο.
Οι ομοφυλόφιλοι όμως το είδαν σαν τη σωτηρία τους διότι ως γνωστόν δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε πολιτικό γάμο αλλά ούτε κάτι που να επισημοποιεί το κουσούρι και το απεχθές.
Ζητω σηγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός αλλά πιστεύω πως αν ήταν κάτι φυσιολογικό ο Θεός δεν θα έπλαθε τον Αδάμ και την Εύα αλλά τον Αδάμ και τον Μήτσο.
Σίγουρα δεν είναι όλοι οι gay προκλητικοί και κακοί αλλά δεν θα μας πουν οτι είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο όπως έλεγε ο κ. Βαλιανάτος.
Δυστηχώς η νέα τάξη πραγμάτων θα μας επιβάλει και άλλα χειρότερα.

καιρος γαρ εγγυς .....
spirosn
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από spirosn »

theodosis79 έγραψε:Αδελφοί συγχωρέστε με για το απότομο του λόγου μου αλλά ήταν ότι πιο άσχημο βίωσα ποτέ. Τις νύχτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ακι τη μέρα φοβόμουν να βγω έξω. Και δεν μπορούσα να μιλήσω πουθενά. Φοβόμουν και ντρεπόμουν να μιλήσω και να πω τι μου συνέβη. τελικά μετά απο έντονη προσευχή και πνευματικλο αγώνα και με τη βοήθεια του Θεού το ξεπέρασα. Για πόσο καιρό φοβόμουν να μιλάω σε ανθρώπους. Αδελφή Μελπωμένη μπορεί εσυ να εξηγήσεις τι είχα πάθει? Ένιωθα ότι θα τρελενόμουν σιγά σιγά!
Δηλαδή τι σου συνέβει ρε συ theodosis79 γιατί δεν κατάλαβα.τι τρόμος και σοκ είναι αυτό που περιγράφεις;Καλά δεν είχες ξαναδεί ομοφυλόφυλο η έπεσες ξαφνικά από το φεγγάρι τους είδες προσπάθησαν να σε προσεγγίσουν και κάνεις λες και είδες τον σατανά αυτοπροσώπως.
Χαλάρωσε λίγο.Λες ευχαριστώ δεν θα πάρω και συνεχίζεις τον δρόμο σου.
Να μην κοιμάσαι,να φοβάσαι να βγείς έξω;Καλά στημένη έξω από το σπίτι
στην είχανε;
Χαλάρωσε αδελφέ μου.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε: .
Τότε εσύ γιατί παντρεύτηκες ? δεν άντεχες μόνη σου να αγωνισθείς για Τον Χριστό ? ήθελες μια αγκαλιά ? γιατί ? ήθελες συντροφιά ? Γιατί ?
Αφού κοντά στον Χριστό δεν υπάρχει μοναξιά , τότε παράτησε τον άντρα σου και τα παιδιά σου και κλείσου σε ένα καλύβι πάνω σε ένα βουνό να μη βλέπεις άνθρωπο
Αν έχεις τα κότσια να το κάνεις τότε έλα ξανά μίλα μου και απαίτησε από τους συνανθρώπους σου να μένουν μόνοι όταν εσύ η ίδια δεν το τολμάς[/quote]

Μανο, υπαρχουν πολλοι εγγαμμοι αγιοι .Κανε μια ερευνα,και οταν βρης ομοφυλοφιλους που αγιασαν μεσα στην ομοφυλοφιλια ελα να ξανακουβεντιασουμε.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”