Δεν ζήτησε κανείς να κερδίσει νομίζω το κόσμο όλο από εδώIonas έγραψε:Για μας τους χριστιανούς πρώτα από όλα μπαίνει ο Λογος του Θεού που λέει:
"Τι ωφελήσει τον άνθρωπο,αν τον κόσμο όλο κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθεί;"
Κόκκινη κάρτα
Συντονιστής: Συντονιστές
Αυός ήταν ο αδελφός της που ήλθε στην πόλη για να δει την παραστρατημένη αδελφή του, όπως γράφει το Γεροντικό.Misha έγραψε:μια πορνη στον δρομο για τον οικο ανοχής ,συναντησε έναν αγιο ασκητή...πήρε την ευχή του κι εκεινος της ειπε μια δυο κουβέντες του Θεού...
η πόρνη κατενύγη και θέλησε να αφήσει την αμαρτία...
ο γεροντας συμφωνησε στην παρακληση της να την παρει μαζι του και να της υποδειξει ενα γυναικειο μοναστηρι...
στο δρομο για την έρημο τους έπιασε η νυχτα...ο γεροντας εδωσε στην γυναίκα ένα ρουχο για προσκεφαλο κι εκεινος κοιμηθηκε στο χωμα αφου έκανε τον κανόνα του...
όταν θελησε να την ξυπνησει για να συνεχισουν την οδοιπορία τους ,η γυναικα ειχε ξεψυχησει...
ο γεροντας προσευχηθηκε και πηρε πληροφορία από τον Θεό πως η γυναικα εγινε δεκτη στον Ουρανό μαζί με τους οσιους...
μιας μέρας μετάνοια ήταν αρκετή γι αυτη την γυναίκα να σωθεί...
αυτη σωθηκε ...οσοι την καεκριναν και καταδίκαζαν,πού να είναι άραγε;;;;
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Σε όλες τις θεωρίες μπορόύμε να βρούμε στραβά κι ανάποδα. Αν έχουμε καλή προαίρεση, παίρνουμε αυτά που μας οφελούν κι αν δεν υπάρχει τίποτα καλό ...στα σκουπίδια....κόκκινη κάρτα....
Μάνο, κατάλαβα πως εδώ μέσα κάνεις τον μεγαλύτερο αγώνα, κι ας με συγχωρέσουν όλοι, και βλέπω μια μεγάλη πρόοδο και προσσέγιση της σωτηρίας της ψυχής που με κάνει να σε θαυμάζω.
Εγώ όλο θεωρία είμαι αλλά από πράξη ... άστα να πάνε....
Κάθε μέρα εύχομαι να υπάρξει μέρα που να μην αναγκαστώ να πω "Θεέ μου συγχώρεσέ με"...αλλά που.... Κι όχι μια φορά αλλά πολλάκις
Σωτήρη... κράτα μου μια κόκκινη γιατί δεν την γλυτώνω....

Μάνο, κατάλαβα πως εδώ μέσα κάνεις τον μεγαλύτερο αγώνα, κι ας με συγχωρέσουν όλοι, και βλέπω μια μεγάλη πρόοδο και προσσέγιση της σωτηρίας της ψυχής που με κάνει να σε θαυμάζω.
Εγώ όλο θεωρία είμαι αλλά από πράξη ... άστα να πάνε....
Κάθε μέρα εύχομαι να υπάρξει μέρα που να μην αναγκαστώ να πω "Θεέ μου συγχώρεσέ με"...αλλά που.... Κι όχι μια φορά αλλά πολλάκις
Σωτήρη... κράτα μου μια κόκκινη γιατί δεν την γλυτώνω....

Τις καλύτερες νύχτες τις αποφεύγουμε δηλαδή ?michail έγραψε:ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΥ ΣΟΥ 123,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ¨ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ".LOVETHINK KΟΥΡΑΓΙΟ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!
Αλλά sorry Κι όλας .......δηλαδή πως ήμουν στην αρχή ? σε τι άλλαξα ? δεν νομίζω οτι άλλαξα σε κάτι
Μάνο...ξέρεις τη διαφορά μεταξύ μέρας και νύχτας ? Όση διαφορά έχουμε εγώ κι εσύ.Τις καλύτερες νύχτες τις αποφεύγουμε δηλαδή ?
(για να μη λέτε ότι έγινα καλύτερος ) :pppp
Εγώ είμαι στη θεωρία πρώτη αλλά στην πράξη τζίφος.
Εσύ το αντίθετο.
Και τρέχεις βρε παιδί μου και δεν μπορώ να σε φτάσω.... πολύ οκνηρή είμαι...

Καμμιά παροιμία δεν είναι απόλυτηmichail έγραψε:"ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ" ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ LOVETHINK.
Βλέπεις πχ κοπέλες να γυρίζουν αριστερά δεξιά και στο τέλος να παίρνουν και τους καλύτερους και να κάνουν σπίτια και βλέπεις άλλες να είναι σοβαρές μετρημένες και να μένουν μόνες
Δεν ξέρω πια τι είναι κανόνας και τι όχι
Δεν ξέρω αν κοιμάσαι όπως στρώνεις
το σίγουρο είναι ότι κοιμάσαι καλά αν δεν έχεις τύψεις
[quote="lovethink"]Βλέπεις πχ κοπέλες να γυρίζουν αριστερά δεξιά και στο τέλος να παίρνουν και τους καλύτερους και να κάνουν σπίτια και βλέπεις άλλες να είναι σοβαρές μετρημένες και να μένουν μόνες[/quote]
Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι καλλίτερα. Και το καλλίτερα δεν έχει σχέση με τον τρόπο ζωής αλλά με το επίπεδο της ψυχής του.
Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι καλλίτερα. Και το καλλίτερα δεν έχει σχέση με τον τρόπο ζωής αλλά με το επίπεδο της ψυχής του.