sverkalo έγραψε:Δεν πρέπει να δίνουμε άλλο νοήμα στα γεγονότα γιατί τότε τυφλονόμαστε και δεν τα εξηγούμε σωστά. Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να πουλάνε τα είδη τους και μάλιστα βάζουν σαν αγγίστρι τον Παϊσιο και άλλους μοναχούς. Αυτά είναι χειρότερη βλασφημία κατά την γνώμη μου. Είναι φυσικό να θίγεται κάποιος που αγαπάει τον Σταυρό. Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά και συγγνώμη γι αυτό. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να βλάψει κανέναν με κάτι τέτοιο. Ποιός θα αγοράσει ένα τέτοιο αντικείμενο. Και ακόμη και αν το κάνει πως ξέρουμε ότι έχοντας μια βούρτσα σε σχήμα σταυρού, αυτό δεν θα τον κάνει να αγαπήσει το σύμβολο περισσότερο; Ο Θεός κατά την γνώμη μου έχει πολλούς μυστήριους δρόμους να κινείτε.
Αυτη ειναι η γνωμη σου,δικαιωμα σου.Πραξε οπως εσυ νομιζεις.
Επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη,και να κανω το παν να σταματουν αμεσα την καθε ειδους προσβολη σε οτι εχω ιερο.
Πιστευω ακομα οτι καλο θα ειναι να κραταμε τα ματια μας ανοιχτα,για να μην μας πιασουν στον υπνο και ξυπνησουμε καμμια μερα απο τις φωνες του ιμαμη στο μιναρε, δουμε στα σχολεια μας σατανιστες και Νεοεποχιτες,
και τις Εκκλησιες μας μουσεια, η κατι ακομα χειροτερο.
Ακομα και αν μερικοι ειναι αφελεις,τους χρησιμοποιουν αλλοι επιτηδειοι και υπολογιστες. Το να αρνουμαστε οτι υπαρχει ωργανωμενο σχεδιο για φαινομενα που συμβαινουν ταυτοχρονα και σε παγκοσμια κλιμακα,ειναι το λιγωτερο στρουθοκαμηλισμος.