Μόδα η βλασφημία;;;

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

sverkalo έγραψε:Δεν πρέπει να δίνουμε άλλο νοήμα στα γεγονότα γιατί τότε τυφλονόμαστε και δεν τα εξηγούμε σωστά. Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να πουλάνε τα είδη τους και μάλιστα βάζουν σαν αγγίστρι τον Παϊσιο και άλλους μοναχούς. Αυτά είναι χειρότερη βλασφημία κατά την γνώμη μου. Είναι φυσικό να θίγεται κάποιος που αγαπάει τον Σταυρό. Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά και συγγνώμη γι αυτό. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να βλάψει κανέναν με κάτι τέτοιο. Ποιός θα αγοράσει ένα τέτοιο αντικείμενο. Και ακόμη και αν το κάνει πως ξέρουμε ότι έχοντας μια βούρτσα σε σχήμα σταυρού, αυτό δεν θα τον κάνει να αγαπήσει το σύμβολο περισσότερο; Ο Θεός κατά την γνώμη μου έχει πολλούς μυστήριους δρόμους να κινείτε.

Αυτη ειναι η γνωμη σου,δικαιωμα σου.Πραξε οπως εσυ νομιζεις.
Επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη,και να κανω το παν να σταματουν αμεσα την καθε ειδους προσβολη σε οτι εχω ιερο.
Πιστευω ακομα οτι καλο θα ειναι να κραταμε τα ματια μας ανοιχτα,για να μην μας πιασουν στον υπνο και ξυπνησουμε καμμια μερα απο τις φωνες του ιμαμη στο μιναρε, δουμε στα σχολεια μας σατανιστες και Νεοεποχιτες,
και τις Εκκλησιες μας μουσεια, η κατι ακομα χειροτερο.
Ακομα και αν μερικοι ειναι αφελεις,τους χρησιμοποιουν αλλοι επιτηδειοι και υπολογιστες. Το να αρνουμαστε οτι υπαρχει ωργανωμενο σχεδιο για φαινομενα που συμβαινουν ταυτοχρονα και σε παγκοσμια κλιμακα,ειναι το λιγωτερο στρουθοκαμηλισμος.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

chrisden έγραψε: ...................................................................................................
4) Τέλος μια ταπεινή γνώμη. Νομίζω πως η μήνυση είναι επιθετική ενέργεια προς το πρόσωπο κάποιου αδελφού μας. Ακόμα θεωρώ πως θα πρέπει η αντίδρασή μας να μην δημοσιεύεται με "θόρυβο" ώστε να μην καταλήξει να γίνει διαφήμιση για τους εμπλεκομένους. Ας βάλει ο καθένας από εμάς το μικρό και ατελές του και ο Θεός γνωρίζει τα υπόλοιπα.

Την ευχή σας

Καλό Τριώδιο

Χρήστος

Αδελφε μου,τα εργα του σκοτους πρεπει να ερχονται στο φως. Αυτοι διαλεξαν την διαφημηση και εμεις την διαφημηση εχουμε σαν οπλο να τους σταματησουμε.
Συμφωνω το καθε βημα να γινεται με σκεψη,συνεση και κυριως προσευχη.
Εξαρταται και απο το πως θα απαντησουν και τι μετρα θα παρουν αυτοι που ξεκινησαν την αντιπαραθεση.Εαν συνεχιζουν,δεν θα συνεχισουμε εμεις ?Θα σταματησουμε την αντιδραση/διαμαρτυρια αν αυτοι γινουν πιο ξεδιαντροποι ???
Καλο Τριωδιο και σε σενα !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

sverkalo έγραψε:Για να κάνεις κάτι πονηρό πρέπει να έχεις μυαλό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι που βγαίνουν στις μεσημεριανές.
Υπαρχουν και οι κουτοπονηροι . Και αυτοι πρεπει να συμμαζευτουνε.
pAntonios
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Συμπεράσματα

Δημοσίευση από pAntonios »

sverkalo έγραψε:Δεν πρέπει να δίνουμε άλλο νοήμα στα γεγονότα γιατί τότε τυφλονόμαστε και δεν τα εξηγούμε σωστά. Υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να πουλάνε τα είδη τους και μάλιστα βάζουν σαν αγγίστρι τον Παϊσιο και άλλους μοναχούς. Αυτά είναι χειρότερη βλασφημία κατά την γνώμη μου. Είναι φυσικό να θίγεται κάποιος που αγαπάει τον Σταυρό. Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά και συγγνώμη γι αυτό. Πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να βλάψει κανέναν με κάτι τέτοιο. Ποιός θα αγοράσει ένα τέτοιο αντικείμενο. Και ακόμη και αν το κάνει πως ξέρουμε ότι έχοντας μια βούρτσα σε σχήμα σταυρού, αυτό δεν θα τον κάνει να αγαπήσει το σύμβολο περισσότερο; Ο Θεός κατά την γνώμη μου έχει πολλούς μυστήριους δρόμους να κινείτε.
Χαίρομαι διότι το βλάσφημο αυτό γεγονός μας έδωσε τουλάχιστον την ευκαιρία να το συζητήσουμε και να βγουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.
Πάντως μην θεωρείς σαν δεδομένο το ότι ΕΣΎ βλέπεις σωστά τα πράγματα, διότι πολλοί από όσους μίλησαν ήδη δεν τα βλέπουν έτσι!!!

Έπειτα έχω να πω κάτι πάνω σε εκείνο το "υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την τηλεόραση για να πουλάνε τα είδη τους και μάλιστα βάζουν σαν αγγίστρι τον Παϊσιο και άλλους μοναχούς."
Δεν το συμμερίζομαι! Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκες, είναι απλώς άθεοι (έστω κι αν μερικές φορές έχουν ταμπέλα χριστιανού), ενώ αυτοί για τους οποίους μιλάμε σήμερα εδώ είναι αντίχριστοι!!! Αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο. Διότι όταν θέλεις να διαφημιστείς δεν διαπομπεύεις ούτε ξεφτιλίζεις τη μάνα σου και τον πατέρα σου, πολύ περισσότερο το Θεό σου... Άρα;;;

Και το γεγονός ότι βάλαν τη βλάσφημη διαφήμιση αυτή χωρίς τελικά να υπάρχουν τα προιόντα, εμένα μου λέει πολλά!!! Και μη νομίζεις ότι τα βάζω με τον άνθρωπο αυτόν, όχι! Απλώς είναι όργανο του Σατανά! Και δεν θα αφήσουμε τον Σατανά να οργιάζει και να εκμαυλίζει την κοινή γνώμη και τα αθώα παιδιά μας, χωρίς να αντιδράσουμε. Αυτό είναι όλο!
Και μην νομίζεις ότι εσύ δεν επηρεάζεσαι, λάθος! Απλώς έχεις ήδη αναισθητοποιηθεί και γι αυτό δεν αντιδράς (συγνώμη που το λέω ωμά!).

Δεν είμαι υπέρ των μηνύσεων, όχι! Αλλά όταν προσβάλλεται η τιμή ενός συνανθρώπου μου που δεν μπορεί να αμυνθεί ο ίδιος, τότε πρέπει κάποιος άλλος να τον βοηθήσει! Πολύ περισσότερο όταν προσβάλλεται η πίστη μας... Αλλά όταν αυτή η πίστη μας έχει ξεθωριάσει, τι να μιλάμε;;;Άλλωστε ζούμε στη χώρα του "δε βαρυέσαι, εσύ θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα;"...

Ο Θεός μα μας φωτίζει!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
sverkalo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από sverkalo »

Πάτερ εγώ αντιδρώ αλλά δεν είναι ώρα να κάνω αυτοδιαφήμιση για το πως. Δεν είμαι αναισθητοποιημένος. Ο καλλιτέχνης ποτέ δεν είναι. Είναι με τον Θεό ή χωρίς αυτόν. Εγώ είμαι με αυτόν. Απλά λέω πως δεν πρέπει να βλέπουμε δαίμονες εκεί που δεν υπάρχουν.
pAntonios
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δεν είναι αυτοδιαφήμιση.

Δημοσίευση από pAntonios »

Δεν είναι αυτοδιαφήμιση καλλιτέχνα μου. Εδώ όλοι προτείνουμε τρόπους και λύσεις, κανείς δεν είναι αλάθητος (μόνον ο Πάπας!!!).

Μπορείς λοιπόν να μας κάνεις ενήμερους η έστω μέσω προσωπικής μας επικοινωνίας...

Πάντως είμαι βέβαιος ότι έχουν αποψη και όσοι δεν μιλούνε και αφήνουν εμάς να κάνουμε κόντρες!

Ίσως θα βοηθούσε μια δημοσκόπηση...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
sverkalo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δεν είπα ότι έχω δίκαιο. Απλά λέω την γνώμη μου χωρίς φόβο όπως προσπαθώ να κάνω πάντα. Φυσικά και δεν εκφράζω κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό μου. Όμως ένας άλλος τρόπος να δυναμώνεις ένα θέμα είναι να φωτίζεις όλες τις πλευρές. Είμαι σίγουρος ότι το "καλλιτέχνα" μου δεν το λες ειρωνικά.
Το να δημιουργεί ένας οποισδήποτε καλλιτέχνης ή κακοτέχνης αν θέλεις κάτι το οποίο δεν είναι αποδεκτό αλλά ακόμη και να προσβάλλει κάποιον ή και τα πιστεύω του μπορεί να συμβεί και έχει συμβεί πολλές φορές. Αλλά το να τον λέμε όργανο του Σατανά νομίζω πως είναι πολύ σκληρό. Αλλά εγώ επειδή είμαι από αυτή την πλευρά -όσο και αν δεν φαίνεται- ξέρω και έχω νοιώσει τι σημαίνει να αγαπάς τον Χριστό και την Παναγία. Απλά και κατανοητά βάζω πάντα τον εαυτό μου στην θέση του άλλου για να δω μήπως και εννοεί κάτι άλλο από αυτό που καταλαβαίνω αρχικά.
sverkalo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Αυτό είναι ένα κομμάτι από την εκπομπή που σκηνοθετώ και μοντάρω για το TV Θεσσαλονίκη και ονομάζεται "Τα μονοπάτια των γεύσεων". Τίποτε ιδιαίτερο, μικρή παραγωγή αλλά προσπαθώ να την κρατώ αξιοπρεπή. Όπως λέει και το όνομά της έχει να κάνει με την μαγειρική αλλά λόγω του ότι εμένα η κλίση μου έχει να κάνει με τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες προσπαθώ να έχω τα 2/3 με στοιχεία ντοκιμαντέρ και το 1/3 με μαγειρική. Aυτό δεν το ανεβάζω για κανέναν σχετικό με την συζήτηση λόγο αλλά για να δείτε έναν εκπλητικό καλλιτέχνη που έμεινε ανώνυμος. Έβαλα την παρουσιάστρια να τονίζει το πόσο σημαντικός είναι ο καλλιτέχνης γιατί προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Analipsi.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

sverkalo έγραψε: Αλλά το να τον λέμε όργανο του Σατανά νομίζω πως είναι πολύ σκληρό.
Η μεγαλυτερη νικη του Σατανα ,ειναι οταν εχει πεισει οτι δεν υπαρχει ,η οτι δεν κρυβεται πισω απο κατι.
sverkalo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Μελπομένη εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει. Αυτό εννοώ ακριβώς. Άλλο λέει κάποιος και άλλο καταλαβαίνει κάποιος άλλος, γιατί άλλο θέλει να καταλάβει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”