Δε πάμε καλά
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τόσο πολύ τον "φοβάστε' το μακαριστό ακόμα και τώρα που είναι κεκοιμημένος? Τέτοιο μίσος δεν έχω ματαξαναδεί ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Αν ειναι δυνατόν βρε ευλογήμενη, λίγη διάκριση δεν έχεις? Ο Αρχιέπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος (ο εκάστοτε) είναι εψηφισμένος πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι απόψεις του επικροτούνται από το Όργανον της Ιεράς Συνόδου ή απορίπτονται. Δεν είναι δυνατόν 79 Μητροπολίτες να είχαν όλοι πλάνη.
Ούτε ο Ζακύνθου ο ποιό αντιπολιτευτικός μέσα στη Συνόδο δεν ομίλησε έτσι για τον μακαριστό, αλλά ούτε ο Αλαβάνος που από τους πολιτικούς ήταν ο πιο πολέμιος του δεν ομίλησε έτσι.
Τί μίσος είναι αυτό πώ πώ Χριστέ μου.
Ούτε ο Ζακύνθου ο ποιό αντιπολιτευτικός μέσα στη Συνόδο δεν ομίλησε έτσι για τον μακαριστό, αλλά ούτε ο Αλαβάνος που από τους πολιτικούς ήταν ο πιο πολέμιος του δεν ομίλησε έτσι.
Τί μίσος είναι αυτό πώ πώ Χριστέ μου.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο Κύριος είπε γι' αυτούς που σκανδαλίζουν τους πιστούς:
Λυσιτελεί αυτώ ει λίθος μυλικός περίκειται περί τον τράχηλον αυτού και έρριπται εις την θάλασσαν, ή ίνα σκανδαλίση ένα των μικρών τούτων.
( Λουκ. !7
).
Τον συμφέρει περισσότερον να κρεμασθή γύρω από τον λαιμό του
μυλόπετρα και με αυτήν να ριφθή εις την θάλασσαν, παρά να σκανδαλίσει
ένα από αυτούς τους ταπεινούς και απλούς, που πιστεύουν εις εμέ.
ΑΚΟΥΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ????
Λυσιτελεί αυτώ ει λίθος μυλικός περίκειται περί τον τράχηλον αυτού και έρριπται εις την θάλασσαν, ή ίνα σκανδαλίση ένα των μικρών τούτων.
( Λουκ. !7
Τον συμφέρει περισσότερον να κρεμασθή γύρω από τον λαιμό του
μυλόπετρα και με αυτήν να ριφθή εις την θάλασσαν, παρά να σκανδαλίσει
ένα από αυτούς τους ταπεινούς και απλούς, που πιστεύουν εις εμέ.
ΑΚΟΥΣ ΡΟΜΦΑΙΑ ????
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Δεν νομιζω ότι εκρυψα ποτε μου πως ειμαι παλαιοημερολογιτισσα.
Οποιος δεν θυμαται ας παει στην ενότητα "μην ντρεπεστε..."
Ναι Χρηστο, ευθαρσως λέω λοιπόν πως είμαι Ορθόδοξη Χριστιανή που αποδεχεται όλα τα λόγια των Πατερων και τις Αποφασεις των Οικουμενικών Συνόδων.
Δεν εκκλησιαζομαι στην "Εκκλησία της Ελλαδος ΑΕ" την οποία θεωρω μετα την επίσκεψη του πάπα αιρετική γιατι προσχωρησε στην παναιρεση.
Ανηκω στην Μια Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.
Για τις επιλογές μου είμαι ετοιμη να κριθω από την Παναγία Τριάδα.
Εσείς..?
Οποιος δεν θυμαται ας παει στην ενότητα "μην ντρεπεστε..."
Ναι Χρηστο, ευθαρσως λέω λοιπόν πως είμαι Ορθόδοξη Χριστιανή που αποδεχεται όλα τα λόγια των Πατερων και τις Αποφασεις των Οικουμενικών Συνόδων.
Δεν εκκλησιαζομαι στην "Εκκλησία της Ελλαδος ΑΕ" την οποία θεωρω μετα την επίσκεψη του πάπα αιρετική γιατι προσχωρησε στην παναιρεση.
Εσείς..?
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΙ ! και εγω ! ανηκω στην ιδια Εκκλησια .Την Εκκλησια της Ελλαδος !ROMFAIA έγραψε:
..............................................................................................
Εσείς..?
Γιατι μαλλωνουμε ?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ρομφαία,
Ξαναρωτώ εάν ανήκεις στην ΓΟΧ υπο τον αρχιεπίσκοπο αυτής Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Γ.Ο.Χ. κκ. Χρυσόστομο Β΄(κατά κόσμον Αθανάσιος Κιούσης του Κωνσταντίνου και της Σύρμως) ή είσαι απλά μια παλιοημερολογιτησα μη έχουσα κοινωνία με την Παγκόσμια Ορθοδοξία όπως αυτή εκφράζεται απο τα Πατριαρχεία που έχουν κοινωνία με το Οικουμενικό υπο τον Πατριάχη κκ Βαρθολομαίο ?
Χρ.
Ξαναρωτώ εάν ανήκεις στην ΓΟΧ υπο τον αρχιεπίσκοπο αυτής Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Γ.Ο.Χ. κκ. Χρυσόστομο Β΄(κατά κόσμον Αθανάσιος Κιούσης του Κωνσταντίνου και της Σύρμως) ή είσαι απλά μια παλιοημερολογιτησα μη έχουσα κοινωνία με την Παγκόσμια Ορθοδοξία όπως αυτή εκφράζεται απο τα Πατριαρχεία που έχουν κοινωνία με το Οικουμενικό υπο τον Πατριάχη κκ Βαρθολομαίο ?
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...