Γιατί βάφονται οι γυναίκες?

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Γιατί βάφονται οι γυναίκες?

Δημοσίευση από stathis73 »

smarti έγραψε:Αντε Παναγιώτη τελειωνε την δουλειά γιατί σε περιμένουμε όλοι εδώ !! :aiwebs_002 :6 :6 :6 :6 Κουράγιο και καλή δύναμη!! :25 :25
Και ποιος σου ειπε εσενα οτι τον περιμενουμε; ε; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Επειδη ο φιλος μου ο dimitris39 δεν εχει παρει θεση νομιζω δηλαδη πρεπει να πω και εγω γιατι βαφονται οι γυναικες.

Οι οικοδομη και γενικα το γιαπι δεν περναει την καλυτερη εποχη του, με αποτελεσμα ολοι αυτοι που ασχολουνται σε αυτες να εχουν πολυ σοβαρο προβλημα (σοβαντζιδες, μπογιατζιδες, τα υλικα οικοδομων) με αποτελεσμα τα φιλεσπλαχνα κοριτσια να θελουν να βοηθησουν τον κλαδο, με αποτελεσμα να εχουν φυγοι ολες τους απο τα εμπορικα κεντρα (χοντος σεντερ) και να εχουν πεση στα ελαιωχρωματιστηρια.

Ειναι ενας πολυ σοβαρος λογος και πρεπει να τους δωσουμε δικιο. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .................................αποστολε -βουρδουναρη, ανοιξε την πορτα ερχομαι.........ως συνηθως :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε:Θα μιλήσω προσωπικά για να μην παρεξηγηθεί καμια κοπέλα.. :oops: :oops: Αυτό που έγραψες νομίζω πως είναι σαν ένα μεγάλο κόμπλεξ που έχουμε..νομίζωντας πως το να βαφόμαστε μας κάνει αυτομάτως και πιο όμορφες!! Υπάρχει όμως και το άλλο το ερώτημα που δεν είναι και τόσο ευχάριστο :roll: :roll: ...βαφόμαστε για εμάς ή για να αρέσουμε τους άλλους?
Από την Πέμπτη πάντως είμαι άβαφη δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κρατήσω.. :? :? αλλά νιώθω πολύ καλά... :8 :8
Καταλαβες γιατι σε εκραξε ο Κουκουζελης τωρα???????????......γιατι εισαι των ΑΚΡΩΝ φιλεναδα και θα στο λεω και θα στο ξαναλεω γιατι σαγαπαω και το ξερεις.....βαλε λιγο τα λογια του στο κεφαλι σου και θα καταλαβεις τι θελει να πει με μετρο ολα και διακριση,κυνηγας το δεντρο και θα χασεις το δασος στην τελικη .....be carefull :8 :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Πρω πρωι αρχίσαμε με τα όργανα βλέπω..... :P :P
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε:Πρω πρωι αρχίσαμε με τα όργανα βλέπω..... :P :P
Αφου με τσιγκλας και το ξερεις οτι θα τ ακουσεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

:8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 Ξεκίνα βρε να μην βάφεσαι..να δεις πως θα νιώσεις και τα λέμε μετά!!! :P :P
Βουρ για αρχονταρίκη μας βλέπω.. :? :?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε::8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 Ξεκίνα βρε να μην βάφεσαι..να δεις πως θα νιώσεις και τα λέμε μετά!!! :P :P
:28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 :28 σε παιρνω τακουσεις και τηλεφωνικα :101 :101 :101 :101 :101
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

smarti έγραψε::8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 :8 Ξεκίνα βρε να μην βάφεσαι..να δεις πως θα νιώσεις και τα λέμε μετά!!! :P :P
Σμαρω μου, μην την ακους την πρωτευουσιανα, :mrgreen: εσυ εισαι στον σωστο δρομο συνεχισε ετσι και μην φοβασαι τον βουρδουναρη ειναι καλο παιδι. :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όσες είναι δροσερές και 25άρες δεν χρειάζονται βάψιμο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Όσες είναι δροσερές και 25άρες δεν χρειάζονται βάψιμο.
Για αλλη μια φορα ο φιλος μου εχει δικιο. :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”