Περί περίεργων μηνυμάτων

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

Το μόνον θεραπευτήριο είναι η Εκκλησία (εννοείται Ορθοδοξία) και το πρώτο βήμα προς τον σκοπό αυτό είναι η εύρεση ενός εμπείρου και καλού ιατρού, δηλαδή ενός πνευματικού πατέρα ο οποίος θα μας καθοδηγεί στην πνευματική μας πορεία. Οπωσδήποτε πρέπει να βρείτε έναν έγκριτο κληρικό και να εναποθέσετε λεπτομερώς το πρόβλημά σας και κατόπιν να ακολουθήσετε επακριβώς τις οδηγίες του.
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

Αποτελεί χρέος μας να έχουμε πνευματικό πατέρα μόνιμο και σταθερό. Ταυτόχρονα αποτελεί δικαίωμά μας να επιλέξουμε αυτόν που θα κρίνουμε σαν πιο κατάλληλο. ΄Οχι τον πιο βολικό, αλλά τον εμπειρότερο, άνθρωπο αληθινά του Θεού, κοντά στον οποίο θα αναπαυόμαστε πνευματικά και θα αισθανόμαστε ασφάλεια. Ο άγιος Συμεών παρατηρεί κάτι που ισχύει και σήμερα: Αυτοί που ξέρουν «καλώς ποιμαίνειν και ιατρεύειν ψυχάς λογικάς» είναι σπάνιοι σε κάθε εποχή
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

kokostur έγραψε:
Sfakianos έγραψε:
strumfi έγραψε:Ορε Σφακιανέ,
τι μπορώ να κάνω για να μου στείλεις εμένα το "κουφέτο"; Με έβαλες στη μπρίζα τώρα.... και καίγομαι για να το δω, και να το στείλω και κάπου.
Έλα, βρε Σφακιανέ, κι είμαστε και πατριώτες...

;)
Το Σαββάτο ήμουνε στο σπίτι μου στην Ανώπολη , αλλά βαστώ κουφέτα και εδώ . Πε μου συ για τι σκοπό το θέλεις και θα σου πω α θα σου δώσω .
Εξήγησε σε παρακαλώ βρε Σφακιανέ τι λέμε "κουφέτο" στην Κρήτη γιατί μάλλον ότι δε γνωρίζουν οι συμ-πατριώτες μας.
Κουφέτο είναι η μπάλα ή μπαλίδι ή βόλι ή κοινώς σφαίρα όπλου.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”