Που θα λένε ? "συγχώρεσέ μας που στείλαμε το παιδί μας σε νηπιαγωγείο με αλβανάκια μαζί ? "Melpomeni έγραψε:...αφου πρωτα τρεξουν στον κοντινοτερο Ναο,πεσουν στα ποδια χυνοντας δακρυα μετανοιας.

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
Κύτταξε φίλε alithis υπάρχει και μιά καινούργια ράτσα "χριστιανών" που υποτίθεται ότι σαν χριστιανοί είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και υπέρ του εθνικού κράτους αλλά στην πράξη είναι ακριβώς το αντίθετο.alithis έγραψε:ειστε ευχαριστημενοι απο ολα αυτα??το προβλημα ειναι υπαρκτο ,ειτε θελουμε να το δουμε ειτε οχι!
θα το αντιμετωπισουμε με καποιο τροπο ή απλως θα παρατηρουμε???
Που θα λενε ,"συγχωρεσε μας που αφησαμε το νου και την ψυχη του παιδιου μας ξεφραγο αμπελι και μεγαλωσε χωρις αξιες και ιδανικα,που τωρα δεν ξερει ποιος ειναι και που παει. Που δεν ξερει οτι καποτε Ελληνας σημαινε κατι παραπανω απο μια ποδοσφαιρικη ομαδα.Που δεν ξερει οτι καποτε Ορθοδοξος σημαινε κατι παραπανω απο μερικους "φανατικους" με "παρωπιδες" ".lovethink έγραψε:Που θα λένε ? "συγχώρεσέ μας που στείλαμε το παιδί μας σε νηπιαγωγείο με αλβανάκια μαζί ? "Melpomeni έγραψε:...αφου πρωτα τρεξουν στον κοντινοτερο Ναο,πεσουν στα ποδια χυνοντας δακρυα μετανοιας.
Με τους Μεταναστες ειμαι ανεκτικη,με μερικους Ελληνες δεν ειμαι γιατι βλεπω πως καταντησαν την Ελλαδα...lovethink έγραψε:Μελπομένη μου και εσύ μετανάστρια είσαι
Sorry κι όλας δηλαδή , αλλά θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο ανεκτική με τους μετανάστες