Σχολεία : Αποκαθήλωση των εικόνων

Διάφορα ερωτήματα στον π. Αντώνιο.

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Melpomeni έγραψε:...αφου πρωτα τρεξουν στον κοντινοτερο Ναο,πεσουν στα ποδια χυνοντας δακρυα μετανοιας.
Που θα λένε ? "συγχώρεσέ μας που στείλαμε το παιδί μας σε νηπιαγωγείο με αλβανάκια μαζί ? " :roll:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Εγω απορω τι καθεσε?? Και εγω καλους ανθρωπους τους ειπα, πηγαινε λοιπον στην Αλβανια. Αλλα πριν, βγες στον δρομο και φωναξε για τον καταπιεσμενο Αλβανο, για την Αλβανιδα που κανει πιατσα, για τον Αλβανο που ηρθε να παει μπροστα την Ελλαδα με την εργατικοτητα του και να την σωσει απο τους τεμπεληδες κατοικους της.
Εμεις λοιπον αντι να τον ευχαριστησουμε του εχουμε βγαλει την κακη τη φημη και του τρωμε και το μεροκαματο απο πανω.
Εγω λεω να μην ξαναπας και στην Εκκλησια γιατι μπορει να προσβληθει ο μουσουλμανος Αλβανος που δεν εχει τζαμι εδω, και να σε κατηγορησει για θρησκευτικο ρατσισμο :D :D :D :D :D

Ο δεκαλογος του καλου ρατσιστη ωραιος ειναι! εγω παντως γελασα.
1) εγω δεν ειμαι ρατσιστης αλλα...Αλβανος σκοτωσε ενα γνωστο μου για να τον ληστεψει.
2) Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες...... η Αλβανια ανηκει στους Αλβανους??? Να τη μοιρασουν αν οχι.
4) Μηπως εισαι και εσυ Αλβανος λεει σε καποιον που προσπαθει να υπερασπιστει ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Κακοποιους που παρεβησαν τον νομο δηλαδη.
5) Οταν ο νομος αποδεικνυετε ανικανος να προστατευσει τα συμφεροντα του, (που σημαινει οτι απειλειτε αφου δεν μπορει να προστατευτει, απο τι αραγε???) παιρνει τον νομο στα χερια του !!!!! Αν ειναι δυνατον!!! γιατι να κανει τετοιο πραγμα??? να κατσει να τον σκοτωσουν και μετα να φωναξει η χηρα του θελω νομο που να ειναι ικανος!!!!
7) Προσλαμβανει Αλβανους επειδη ειναι φτηνοι και μετα πριν τους πληρωσει τους καταδιδει στην Αστυνομια.... μαλλον γιατι ειδαν που εχει τα λεφτα και το βραδυ θα του τα κλεψουν.

Ελληνικη ειναι και η Κουκλουξκλαν (ΚΚΚ) KyKlosKlan Αδελφοτητα Kυκλος
AmeriKKKa
Παντου ρατσιστες Ελληναραδες
:D :D :D :D :D :D :D
Ειμαι λιγο πειραχτηρι....
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Μιά ερώτηση προς τους καλούς, από έναν κακό, η κάθε χώρα είναι σαν μιά οικογένεια με το σπίτι της. Εσείς όλοι που κάνετε τους καλούς θα πέρνατε στο σπίτι σας τα παιδιά ενός ξένου πολύτεκνου να τα μεγαλώσετε και όχι μόνο ενός αλλά πολλών; Και ας υποθέσουμε ότι ναι θα το κάνατε τί θα καταφέρνατε στο τέλος άραγε; έχετε σκεφθεί; στο τέλος θα πεινάγατε όλοι παρέα γιατί απλά σε όλα υπάρχουν όρια. Επειδή γεννοβολάνε στην Ινδία και την Κίνα και έχουν πληθυσμό 2,5 δις δεν σημαίνει ότι τα άλλα κράτη πρέπει να υποδουλωθούν πληθυσμιακά από αυτούς. Γιατί τότε να καθήσουμε να μας καταλάβουν με τον υπερπληθυσμό τους, λες και η κατάληψη ενός κράτους γίνεται μόνο από τον στρατό. Τρανό παράδειγμα είναι το Κόσοβο σήμερα οι Αλβανοί είναι το 90% γιατί εκτός της υπεργεννητικότητας ταυτόχρονα διώξαν τους Σέρβους, πριν τον 2ο παγκ.πόλεμο ήταν περίπου το 40%, μετά τον πόλεμο φτάσαν το 60% και μετά τους Αμερικανούς το 90% και βέβαια τώρα ζητούν την ανεξαρτησία τους πάνω σε Σερβική γή, γιατί ιστορικά το Κόσοβο είναι πολύ περισσότερο Σερβικό από Αλβανικό. Αυτό με τα μυαλά που κουβαλάμε στην Ελλάδα θα το πάθουμε και εμείς, τότε οι Αλβανοί να είστε σίγουροι δεν θα κάνουν επιλογή σε "καλούς" και "κακούς" έλληνες αλλά θα τους πάρει όλους η μπάλα. Βέβαια τότε θα λένε οι έλληνες "στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα" αλλά θα είναι αργά πολύ αργά.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

alithis έγραψε:ειστε ευχαριστημενοι απο ολα αυτα??το προβλημα ειναι υπαρκτο ,ειτε θελουμε να το δουμε ειτε οχι!
θα το αντιμετωπισουμε με καποιο τροπο ή απλως θα παρατηρουμε???
Κύτταξε φίλε alithis υπάρχει και μιά καινούργια ράτσα "χριστιανών" που υποτίθεται ότι σαν χριστιανοί είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και υπέρ του εθνικού κράτους αλλά στην πράξη είναι ακριβώς το αντίθετο.
Αυτό συμβαίνει και στην πίστη με τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία και στο εθνικό με την πολυφυλετική πολυπολιτισμική Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τί να κανουμε είμαστε Ευρώπη πλέον :D :D εδώ πέφτει πολύ γέλιο, κάποτε ο Μακριώτατος είχε μιλήσει γιά την παγκοσμιοποίηση σαν μηχανή του κυμά που μπαίνουν λαοί και βγαίνουν κυμάς, αλλά δυστυχώς μετά τα ξέχασε κι'αυτός και έλεγε άλλα υπέρ της Ευρώπης και τα τοιαύτα. Απλά υπάρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και την ιστορία τους και δεν θα γίνουν κυμάς με κανένα τρόπο που να χτυπιούνται οι άλλοι. Εμείς και τελευταίοι θα μείνουμε Έλληνες όσοι θέλουν να γίνουν κάτι άλλο έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, δεν έχουν όμως το δικαίωμα μετά να μιλάνε γιά Ελλάδα και Ελληνισμό γιατί στην μηχανή του κυμά δεν θα μείνει ούτε Ελλάδα ούτε Ελληνισμός αλλά κυμάς από διάφορα κρέατα. Όπως και με τον οικουμενισμό και την πανθρησκεία δεν μπορούν να μιλάνε γιά Ορθοδοξία. Ή με τον Θεό θα είσαι ή με τον Μαμωνά δεν γίνεται να δουλεύεις ταυτόχρονα σε δύο Κυρίους.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:...αφου πρωτα τρεξουν στον κοντινοτερο Ναο,πεσουν στα ποδια χυνοντας δακρυα μετανοιας.
Που θα λένε ? "συγχώρεσέ μας που στείλαμε το παιδί μας σε νηπιαγωγείο με αλβανάκια μαζί ? " :roll:
Που θα λενε ,"συγχωρεσε μας που αφησαμε το νου και την ψυχη του παιδιου μας ξεφραγο αμπελι και μεγαλωσε χωρις αξιες και ιδανικα,που τωρα δεν ξερει ποιος ειναι και που παει. Που δεν ξερει οτι καποτε Ελληνας σημαινε κατι παραπανω απο μια ποδοσφαιρικη ομαδα.Που δεν ξερει οτι καποτε Ορθοδοξος σημαινε κατι παραπανω απο μερικους "φανατικους" με "παρωπιδες" ".
Την γλωσσα μας καλα καλα δεν μιλαμε,την ιστορια μας την καναμε ρομαντζο, σε Εκκλησια δεν παταμε, τι ειναι Ορθοδοξια και τι ειναι Βουδας δεν το ξεχωριζουμε ,μας φταινε οι ξενοι μετα;
Φυσικα οταν μπαινουν αδιακριτα πολλοι ,θα μπουν και κακοποια στοιχεια.
Δεν ειναι εκει το προβλημα ,το προβλημα ειναι οτι το Αλβανακι θα κραταει την ελληνικη σημαια ,γιατι το Ελληνακι δεν ειναι αξιο. Σε δευτερη φαση,θα κρατησει το Ελληνακι την αλβανικη σημαια.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ
ΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ

Νομίζω σας κάλυψα Παρασκευή απόγευμα :roll:
Καλή Σαρακοστή
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Μελπομένη μου και εσύ μετανάστρια είσαι
Sorry κι όλας δηλαδή , αλλά θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο ανεκτική με τους μετανάστες
Καλή Σαρακοστή
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

[ασχετο]
Αλβανάκι φωνάζανε οι παοκτζήδες τον Νίνη στήν τούμπα :D
Εικόνα
Gafaranga
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Gafaranga »

μου είναι αδύνατο να καταλάβω πως άτομα που ακολουθούν τον χριστιανικό τρόπο ζωής κάνουν υποτιμιτικές διακρίσεις βάσει θρησκείας ή εθνικότητας μέσα από τα λόγια τους. Αναρωτιέμαι πως νιώθουν όταν τα γράφουν αυτά τα πράγματα... φανταζομαι ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ! Μακάρι ο Θεός να τους δείξει ότι λέγοντας και γράφοντας αυτά τα πράγματα κάνουν κακό στην ψυχή τους. Προσεύχομαι ο Θεός να συγχωρέσει και να θεραπεύσει τους αρρώστους από την αρρώστια του εθνικισμού που μόνο μίσος και διακρίσεις τρέφει και ουδεμία σχέση έχει με την αγάπη για την οποία μίλησε ο Ιησούς. Η αγάπη δεν έχει σχέση με σχέσεις εξουσίας ούτε με σχέσεις πλειοψηφιας/ μειοψηφιας. Γιατί λοιπόν λαμβάνετε υπόψη σας αυτές τις παραμέτρους για να αγαπήσετε; Αν μου απαντήσετε ότι αγαπάτε δεν θα σας πιστέψω γιατί διάβασα λόγια μίσους εδώ μέσα. Ο Χριστός μαζί σας.

ένας αλλοδαπός
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:Μελπομένη μου και εσύ μετανάστρια είσαι
Sorry κι όλας δηλαδή , αλλά θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο ανεκτική με τους μετανάστες
Με τους Μεταναστες ειμαι ανεκτικη,με μερικους Ελληνες δεν ειμαι γιατι βλεπω πως καταντησαν την Ελλαδα...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα ερωτήματα στον π. Αντώνιο.”