Έλεος.....
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΕΛΕΟΣ.....
Ένα απάνθισμα χωρίων της Γραφής και των Πατέρων της Εκκλησίας πάνω στην αντιμετώπιση τέτοιων θλιβερών γεγονότων μπορείτε να δείτε εδώ :
( http://ierapostoli.wordpress.com/2008/1 ... _ekklisia/ )
( http://ierapostoli.wordpress.com/2008/1 ... _ekklisia/ )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

θα το γραψω,και ας παρεξηγηθω...............................
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ,
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
αν ενας αστυνομικος εκανε μια ............μπιπ................... δεν φταιει ουτε ολο το αστυνομικο σωμα,ουτε οι καταστηματαρχες,ουτε οι ιδιοκτητες αυτοκινητων,ουτε οι κατοικοι που δεν μπορουν να κοιμηθουν και να απολαυσουν το οικιακο τους ασυλο.
δεν νομιμοποιειται κανεις,με αφορμη μια αδικη πραξη ενος αστυνομικου,να λεηλατει ,να καιει,να καταστρεφει,να υβριζει και να βιαιοπραγει εναντιον εκεινων που η πολιτεια εταξε να προστατευουν τους νομους(αστυνομια).
σε τι διαφερει αληθεια η πραξη του αστυνομικου(εφ οσον βεβαι χωρις λογο χρησιμοποιησε το οπλο του),απο την πραξη ενος αντιεξουσιαστη να προσπαθει να καψει εναν ανθρωπο πετωντας του μολοτωφ?
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ,
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
αν ενας αστυνομικος εκανε μια ............μπιπ................... δεν φταιει ουτε ολο το αστυνομικο σωμα,ουτε οι καταστηματαρχες,ουτε οι ιδιοκτητες αυτοκινητων,ουτε οι κατοικοι που δεν μπορουν να κοιμηθουν και να απολαυσουν το οικιακο τους ασυλο.
δεν νομιμοποιειται κανεις,με αφορμη μια αδικη πραξη ενος αστυνομικου,να λεηλατει ,να καιει,να καταστρεφει,να υβριζει και να βιαιοπραγει εναντιον εκεινων που η πολιτεια εταξε να προστατευουν τους νομους(αστυνομια).
σε τι διαφερει αληθεια η πραξη του αστυνομικου(εφ οσον βεβαι χωρις λογο χρησιμοποιησε το οπλο του),απο την πραξη ενος αντιεξουσιαστη να προσπαθει να καψει εναν ανθρωπο πετωντας του μολοτωφ?
ελεησον με ο Θεος
AndreasGewrgios την Τετ Δεκ 10, 2008 12:30 pm
Tι είναι αυτό που έγραψες: '' ότι υπήρξε και αποτυχημενη απόπειρα δολοφονίας του π. Παισίου;''
Γράψε κάτι παραπάνω. Δεν το ξέρω αυτό.
Εξήγησε σχετικά...
Tι είναι αυτό που έγραψες: '' ότι υπήρξε και αποτυχημενη απόπειρα δολοφονίας του π. Παισίου;''
Γράψε κάτι παραπάνω. Δεν το ξέρω αυτό.
Εξήγησε σχετικά...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994» του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α.
Μαρτυρία Κων/νου Τσούμπεκα, ταξίαρχου Π. Αεροπορίας :
(σελ. 166-167)
Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν μας είπε ότι κάποιοι είχαν βάλει ανθρώπους να τον σκοτώσουν. Ο λόγος ήταν ότι οι ενέργειες του Γέροντα για σοβαρά θέματα χαλούσαν τα σχέδια κάποιων δυνάμεων και γι’ αυτό ήθελαν να βγάλουν τον παππούλη από τη μέση. Πλήρωσαν τρεις δολοφόνους λοιπόν για να πάνε στο Άγιον Όρος και να τον σκοτώσουν. Ο παππούλης το είχε καταλάβει. Την ημέρα που θα πήγαιναν, προσευχήθηκε, φόρεσε το σχήμα του και το πολυσταύρι στο στήθος και τους περίμενε. Όταν αυτοί ήρθαν, τους είπε : «Καλώς τα παλικάρια. Τον τάφο μου τον έχω έτοιμο, δεν θα κουραστείτε. Μόνο σας παρακαλώ όταν θα με σκοτώσετε ρίξτε μου και μερικές φτυαριές χώμα, για να μην μείνω έτσι μέσα στον τάφο, χωρίς χώμα». Αυτοί, αμέσως χλώμιασαν, άφησαν τα όπλα και τράπηκαν σε φυγή. Τότε ο Γέροντας ευχαρίστησε τον Θεό, γιατί του έδωσε παράταση ζωής.
(σελ. 166-167)
Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν μας είπε ότι κάποιοι είχαν βάλει ανθρώπους να τον σκοτώσουν. Ο λόγος ήταν ότι οι ενέργειες του Γέροντα για σοβαρά θέματα χαλούσαν τα σχέδια κάποιων δυνάμεων και γι’ αυτό ήθελαν να βγάλουν τον παππούλη από τη μέση. Πλήρωσαν τρεις δολοφόνους λοιπόν για να πάνε στο Άγιον Όρος και να τον σκοτώσουν. Ο παππούλης το είχε καταλάβει. Την ημέρα που θα πήγαιναν, προσευχήθηκε, φόρεσε το σχήμα του και το πολυσταύρι στο στήθος και τους περίμενε. Όταν αυτοί ήρθαν, τους είπε : «Καλώς τα παλικάρια. Τον τάφο μου τον έχω έτοιμο, δεν θα κουραστείτε. Μόνο σας παρακαλώ όταν θα με σκοτώσετε ρίξτε μου και μερικές φτυαριές χώμα, για να μην μείνω έτσι μέσα στον τάφο, χωρίς χώμα». Αυτοί, αμέσως χλώμιασαν, άφησαν τα όπλα και τράπηκαν σε φυγή. Τότε ο Γέροντας ευχαρίστησε τον Θεό, γιατί του έδωσε παράταση ζωής.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- AndreasGewrgios
- Βασικός Αποστολέας

Καλύφτηκα από τον πλήρως αδελφό.aposal έγραψε:Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994» του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α.
(σελ. 166-167)
Για ακομη μια φορα αποδεικνύεται οτι η προσευχη σώζει.
Αρα Προσευχη φίλοι Χριστιανοί και ο Θεος βλέπει, ακουει και μας προστατεύει φτάνει απλα να τον Καλέσομε όχι με το μυαλό μας αλλα με την καρδιά μας.
Αρα Προσευχη φίλοι Χριστιανοί και ο Θεος βλέπει, ακουει και μας προστατεύει φτάνει απλα να τον Καλέσομε όχι με το μυαλό μας αλλα με την καρδιά μας.
Ηλια για κοιτα και δω και πες μας τι γνωμη σου
http://www.youtube.com/watch?v=U0KmuDrMgVI
κοιτα και δω τη κυριακη στο συνταγμα

δες και τα ληγμενα χημικα που επεσαν στη θεσσαλονικη

http://www.youtube.com/watch?v=U0KmuDrMgVI
κοιτα και δω τη κυριακη στο συνταγμα

δες και τα ληγμενα χημικα που επεσαν στη θεσσαλονικη

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Ευχαριστούμε
Aposal και AndreasGewrgios
για την ενημέρωση!
Aposal και AndreasGewrgios
για την ενημέρωση!
- AndreasGewrgios
- Βασικός Αποστολέας

Συγνώμη αδελφέ μου αλλά πιστεύω ότι κάνεις μέγα λάθος. Αν κοιτάγαμε κατά βάθος τα πράγματα πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε αυτή η άποψη. Γιατί η αστυνομία δεν έχει ευθύνες; Έχουν και προσπαθούν να το καλύψουν, και το πετυχαίνουν!iliasgr έγραψε:θα το γραψω,και ας παρεξηγηθω...............................
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ,
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
Όταν με τα περυσινά γεγονότα βλέπουμε ότι δεν κάνουν ότι μπορούν.Θυμάστε τις περυσινές συμπλοκές που είχαν τα ΜΑΤ και την συμπαράσταση ακροδεξιών (κουκουλοφόρων) εναντία σε αντιεξουσιαστές; Πρωτόγνωρη συνεργασία. Τελικά πόσο γνωστοί ήταν οι γνωστοί-άγνωστοι και συνεργάστηκαν;
Μάθατε την καταγγελία που έκανε καθηγητής του Πολυτεχνείου στην τηλεόραση στις 17/11/2007 ότι πριν τη διαδήλωση πίσω από το Πολυτεχνείο μέσα από τις κλούβες των ΜΑΤ βγαίναν κουκουλοφόροι και κατευθύνονταν για τις πορείες;
Είδατε χθες πως ένας αστυνομικός με πόση άνεση είχε σηκώσει το όπλο;
Ακούσατε χθες τη δήλωση του κ.Αλαβάνου που προέτρεπε τη νεολαία να εξεγερθεί; (όλοι μας ξέρουμε ότι οι εξεγέρσεις δεν είναι ειρηνικές)
Γιατί η συμπεριφορά των ΜΑΤ είναι πάντοτε ακραία η θα τσακίζουν στο ξύλο ή θα τους αφήνουν να σπάνε;
Υπάρχει και μέση λύση.Γιατί δεν χρησιμοποιούν θωρακισμένα οχήματα που πετάνε νερό για να εμποδίζουν τους ταραξίες και να εμποδίζονται οι φωτιές απ' τις μολότοφ; Και αναίμακτα και θα γλίτωναν και περιουσίες.
Ξεχάσαμε τι ξύλο είχαν φάει οι παππούδες από τα ΜΑΤ όταν βγήκαν να διαδηλώσουν για τις συντάξεις τους;
Γιατί γίνονται όλα αυτά; Μήπως για να υπάρχει φόβος όπως γίνεται στο εξωτερικό με την τρομοκρατία;
Είχατε δει τις κάμερες που βάλανε στην πλατεία Συντάγματος για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας; Είδατε ότι οι κάμερες κοιτούσαν την πλατεία και όχι το δρόμο;
Αν αύριο μας περάσουν και ένα τσιπάκι για να ελέγχει η αστυνομία καλύτερα τους κουκουλοφόρους, αλίμονο μας.
Εγω εχω ακουσει οτι δεν εφτασαν καθολου στον γεροντα οι δολοφονοι εχασαν τον δρομο επεσαν χτυπησαν και εφυγαν.
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force