Περί περίεργων μηνυμάτων

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: περι περιεργων μηνυματων

Δημοσίευση από aposal »

eufrosini έγραψε:αδελφια καλησπερα ,εχω ενα περιεργο προβληματισμο μου ηρθε μηνυμα ηλεκρονικο απο μια φιλη που παντρευτηκε πριν 3 μερες και τωρα ειναι γαμηλιο ταξιδι

τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
Ευφροσύνη μας καλημέρα!
Χαίρομαι που είσαι καλά και με τη βοήθεια του Θεού (και τη συνδρομή των προσευχών μας) όλα θα πάνε καλά.
Ο Γιώργος απο το Ρέθυμνο έχει δίκιο! Παλιά, ερχόντουσαν αυτά τα μηνύματα με φακέλους αλληλογραφίας, μέσω ταχυδρομείου. Η συγχωρεμένη η μάνα μου έγινε αποδέκτης τέτοιου γράμματος πριν από 35 χρόνια, συμβουλεύτηκε παπά που της είπε να το κάψει και να μην το αναπαράξει, αλλά αυτή φοβήθηκε και το έστειλε. Έτσι πιθανόν να αντέδρασε και η φίλη σου, γι' αυτό μην την κακοέχεις.
Και καλά θα κάνει να σβήσεις το μήνυμα και να ξεχάσεις την όλη υπόθεση. Ο πονηρός επειδή είναι αδύναμος, προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει μ' αυτές τις μεθόδους, μήπως και "γλυστρίσουμε" και πέσουμε!
Αλλά όσο υπακούς τον πνευματικό σου, εξομολογείσαι και κοινωνείς, ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να σε αγγίξει.
Μην δίνεις καμία ση
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

eufrosini έγραψε:τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
Μην κατηγορείς τη κοπέλα έτσι εύκολα
Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τέτοιου είδους Mails , είδε ότι έπρεπε να το στείλει σε 10 άτομα , στο έστειλε και σένα
Οκ , δεν της έκοψε τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι είσαι έγκυος και ίσως δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ταραχτείς , αλλά αυτός δεν είναι λόγος να θεωρείς πως δεν είναι φίλη σου , και να την ταυτίζεις με εχθρό
Λες δεν θα ήθελες να ξανα ασχοληθείς μαζί της και δεν θες να της μιλήσεις
Μα για δες ...... για ένα αστείο , έστω και ατυχές , ή επειδή φοβήθηκε η ίδια και το έστειλε , θα βάλεις στη καρδιά σου αποστροφή για κάποιο άνθρωπο που μπορεί μέχρι σήμερα να σου είχε σταθεί ?
Οι φιλίες δεν χαλάνε από τέτοιες λεπτομέρειες , από ένα spam mail
Οι φιλίες δοκιμάζονται στη χαρά και στη λύπη στη ζωή
Μπορείς να της πεις ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί είσαι έγκυος και έπρεπε να το σκεφτεί ότι ίσως ταραχθείς
Καλή Σαρακοστή
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

eufrosini έγραψε:αδελφια καλησπερα ,εχω ενα περιεργο προβληματισμο μου ηρθε μηνυμα ηλεκρονικο απο μια φιλη που παντρευτηκε πριν 3 μερες και τωρα ειναι γαμηλιο ταξιδι
απο εξω ο τιτλος λεει φωτογραφια οποτε λεω ειναι φωτογραφια απο το ταξιδι της και ανοιγω το μηνυμα και τι να δω μια αληθινη φωτογραφια απο εφημεριδα με τον εξω απο εδω και ενα σταυρο τρελλαθηκα αδελφια και απο κατω το κειμενο λεει
ο προεδρος της αργεντινης που εσβησε αυτο το μηνυμα πεθανε ο γιος του
ο ταδε που το εσβησε πεθανε το παιδι του πραγματικα γεγονοτα δηλαδη
και στο τελος εαν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα τοτε κατι κακο θα σου συμβει
αδελφια τρελλαθηκα διανυω τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης μου το θεωρω πραγματικα ξεδιαντροπο αυτο που εκανε οχι επειδη ειμαι εγκυος αλλα που μπηκε σε διαδικασια απο διακοπες να στειλει αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που εχουμε φτασει βρε παιδια τι διακινειται μεσω ιντερνετ?τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
συγνωμη που σας βαραινω εψαχνα να βρω τον πνευματικο μου να τα πω αλλα δεν τον βρισκω
δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που εκανε
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω ένα "κουφέτο" που λέμε στα Σφακιά να το πέψεις στη φίλη σου κι όταν το δει και πάθει ανακοπή πεστης το πως το καμες για πλάκα .
Εικόνα
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

Ορε Σφακιανέ,
τι μπορώ να κάνω για να μου στείλεις εμένα το "κουφέτο"; Με έβαλες στη μπρίζα τώρα.... και καίγομαι για να το δω, και να το στείλω και κάπου.
Έλα, βρε Σφακιανέ, κι είμαστε και πατριώτες...

;)
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από eufrosini »

Sfakianos έγραψε:
απο εξω ο τιτλος λεει φωτογραφια οποτε λεω ειναι φωτογραφια απο το ταξιδι της και ανοιγω το μηνυμα και τι να δω μια αληθινη φωτογραφια απο εφημεριδα με τον εξω απο εδω και ενα σταυρο τρελλαθηκα αδελφια και απο κατω το κειμενο λεει
ο προεδρος της αργεντινης που εσβησε αυτο το μηνυμα πεθανε ο γιος του
ο ταδε που το εσβησε πεθανε το παιδι του πραγματικα γεγονοτα δηλαδη
και στο τελος εαν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα τοτε κατι κακο θα σου συμβει
αδελφια τρελλαθηκα διανυω τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης μου το θεωρω πραγματικα ξεδιαντροπο αυτο που εκανε οχι επειδη ειμαι εγκυος αλλα που μπηκε σε διαδικασια απο διακοπες να στειλει αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που εχουμε φτασει βρε παιδια τι διακινειται μεσω ιντερνετ?τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
συγνωμη που σας βαραινω εψαχνα να βρω τον πνευματικο μου να τα πω αλλα δεν τον βρισκω
δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που εκανε
Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω ένα "κουφέτο" που λέμε στα Σφακιά να το πέψεις στη φίλη σου κι όταν το δει και πάθει ανακοπή πεστης το πως το καμες για πλάκα .
:P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από eufrosini »

lovethink έγραψε:
eufrosini έγραψε:τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
Μην κατηγορείς τη κοπέλα έτσι εύκολα
Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τέτοιου είδους Mails , είδε ότι έπρεπε να το στείλει σε 10 άτομα , στο έστειλε και σένα
Οκ , δεν της έκοψε τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι είσαι έγκυος και ίσως δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ταραχτείς , αλλά αυτός δεν είναι λόγος να θεωρείς πως δεν είναι φίλη σου , και να την ταυτίζεις με εχθρό
Λες δεν θα ήθελες να ξανα ασχοληθείς μαζί της και δεν θες να της μιλήσεις
Μα για δες ...... για ένα αστείο , έστω και ατυχές , ή επειδή φοβήθηκε η ίδια και το έστειλε , θα βάλεις στη καρδιά σου αποστροφή για κάποιο άνθρωπο που μπορεί μέχρι σήμερα να σου είχε σταθεί ?
Οι φιλίες δεν χαλάνε από τέτοιες λεπτομέρειες , από ένα spam mail
Οι φιλίες δοκιμάζονται στη χαρά και στη λύπη στη ζωή
Μπορείς να της πεις ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε γιατί είσαι έγκυος και έπρεπε να το σκεφτεί ότι ίσως ταραχθείς
η φιλη αυτη δεν εστειλε το μαιλ στην αδελφη μου που ειναι κολλητης της και παντρευται για να μην φοβηθει
δεν το εστειλε σε αλλες 2 φιλες μας που γεννανε απο μερα σε μερα
παρα μονο σε 9 αντρες απο την δουλεια της και σε εμενα
αρα για να μην το στειλει σε εγκαρδιες φιλες της που γεννανε και παντρευονται καπως το σκεφτηκε δεν ειναι οτι το εστειλε σε ολους και απλα ημουν και εγω μεσα αλλα ΔΙΑΛΕΞΕ που θα το στειλει
tanos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από tanos »

Παιδιά ας μην παρασυρόμαστε και μεις .Παλιά ΄όπως πολύ σωστά ελέχθη πιο πριν,στελνόταν ταχυδρομικά τέτοιες επιστολές ,που τρομοκρατούσαν και φόβιζαν τους απλούς ανθρώπους.Τωρα ηλεκτρονικά.......πρόοδος.Κάποτε γυρίζαμε νύχτα στα σπίτια στο χωριό και αφήναμε στις πόρτες των συγχωριανών τα γράμματα που μας έβαζε και γράφαμε η μητέρα να μην πάθουμε αυτά που έγραφε.Πλάκα είχε,γιατί λίγα τα σπίτια και όλοι φέρνα γυρω για να αφήσουν10 γράμματα.Ωσπου βαρεθήκαμε όλοι και τα σχίζαμε.Δεν έπαθε κανείς τίποτα .Οτι δεν είναι απο Θεό είναι σατανικό.Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ποτέ δεν θέλει το κακό μας.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

strumfi έγραψε:Ορε Σφακιανέ,
τι μπορώ να κάνω για να μου στείλεις εμένα το "κουφέτο"; Με έβαλες στη μπρίζα τώρα.... και καίγομαι για να το δω, και να το στείλω και κάπου.

;)
Το Σαββάτο ήμουνε στο σπίτι μου στην Ανώπολη , αλλά βαστώ κουφέτα και εδώ . Πε μου συ για τι σκοπό το θέλεις και θα σου πω α θα σου δώσω .
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kokostur
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kokostur »

Καλά βρε Ευφροσύνη, ας υποθέσουμε η φίλη σου δεν έχει το νου της στο "γαμήλιο ταξίδι". Ο άντρας της ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Έκτος κι αν ξεκίνησε από την 3η μέρα κιόλας τα ...λοξοκοιτάσματα!
Ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών. (Ματθ.18,20)
Άβαταρ μέλους
kokostur
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kokostur »

Sfakianos έγραψε:
strumfi έγραψε:Ορε Σφακιανέ,

;)
Το Σαββάτο ήμουνε στο σπίτι μου στην Ανώπολη , αλλά βαστώ κουφέτα και εδώ . Πε μου συ για τι σκοπό το θέλεις και θα σου πω α θα σου δώσω .
Εξήγησε σε παρακαλώ βρε Σφακιανέ τι λέμε "κουφέτο" στην Κρήτη γιατί μάλλον ότι δε γνωρίζουν οι συμ-πατριώτες μας.
Ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών. (Ματθ.18,20)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”