Ευφροσύνη μας καλημέρα!eufrosini έγραψε:αδελφια καλησπερα ,εχω ενα περιεργο προβληματισμο μου ηρθε μηνυμα ηλεκρονικο απο μια φιλη που παντρευτηκε πριν 3 μερες και τωρα ειναι γαμηλιο ταξιδι
τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
Χαίρομαι που είσαι καλά και με τη βοήθεια του Θεού (και τη συνδρομή των προσευχών μας) όλα θα πάνε καλά.
Ο Γιώργος απο το Ρέθυμνο έχει δίκιο! Παλιά, ερχόντουσαν αυτά τα μηνύματα με φακέλους αλληλογραφίας, μέσω ταχυδρομείου. Η συγχωρεμένη η μάνα μου έγινε αποδέκτης τέτοιου γράμματος πριν από 35 χρόνια, συμβουλεύτηκε παπά που της είπε να το κάψει και να μην το αναπαράξει, αλλά αυτή φοβήθηκε και το έστειλε. Έτσι πιθανόν να αντέδρασε και η φίλη σου, γι' αυτό μην την κακοέχεις.
Και καλά θα κάνει να σβήσεις το μήνυμα και να ξεχάσεις την όλη υπόθεση. Ο πονηρός επειδή είναι αδύναμος, προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει μ' αυτές τις μεθόδους, μήπως και "γλυστρίσουμε" και πέσουμε!
Αλλά όσο υπακούς τον πνευματικό σου, εξομολογείσαι και κοινωνείς, ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να σε αγγίξει.
Μην δίνεις καμία ση