Ελλαδική Εκκλησία και εθνικά ζητήματα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Ποια θέση πρέπει να κρατάει η Ελλαδική Εκκλησία απέναντι στα εθνικά ζητήματα;

Να μην ασχολείται καθόλου αφού αυτό είναι αρμοδιότητα των πολιτικών
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Να λέει απλά την άποψή της με μετριοπάθεια
9
24%
Να στηρίζει τις εκάστοτε κυβερνητικές επιλογές
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Να αναμιγνύεται ενεργά υποστηρίζοντας σθεναρά κάθε εθνικό δίκαιο
26
70%
Δεν ξέρω - είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς έτσι απλά
2
5%
Κάτι άλλο (εξήγησέ μα κιόλας αν θες...)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 37

silas
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από silas »

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

silas έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ποιοι εισαστε εσεις οι αλλοι ?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

silansce silas ειναι κακο πραγμα η Ρεγγα
αφου σου το ειπα οτι οταν τρως σου μπενουν περιεργες ιδεες
και θες ονοματακια και τηλεφωνα
αμα φας και την πατρίδα σου καήκαμε
δεν θα κσερισ τι λες
filiki simvouli na akouw panta ton giatro sou
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

elpizo na itan kalo to anekdoto
gia na milisume sovara tora
sila agori mou
ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
DHLADI
δεν θα σου δωσο τα στοιχεια μου επειδη εγω πλενω το αμακσι μου και ειναι καθαρο ενω εσυ οχι
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

silas έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
Silas το όνομά μου το γνωρίζουν όλοι στο forum, έχω προσωπικό e-mail και site. Τις απόψεις μου τις εκφράζω επώνυμα και με συναίσθηση αυτών που λέω. Όποιος θέλει μπορεί να επιχειρηματολογήσει πάνω στις δημοσιεύσεις μου υπέρ ή κατά. Έμμεσες απειλές όμως δε δέχομαι.

Εσύ ποιος είσαι που αμφισβητείς τον πατριωτισμό μου; Ξαναδιάβασε τις δημοσιεύσεις μου κι αν θες πες την άποψή σου, αλλιώς μπορείς να πας να βρεις αλλού παρέα που να ταιριάζει περισσότερο στις απόψεις σου.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Άκου το ποιοί είναι πατριώτες και ποιοί όχι δεν θα το κρίνεις εσύ και μάλιστα σ'αυτό το ύφος. Δεν συμφωνώ να φιμώνεται η γνώμη κανενός η θέση μου είναι πολύ γνωστή εδώ και καιρό πριν μπείς στο φόρουμ και έχω ακούσει πολλά. Αλλά η έκφραση "ρε σεις πατριώτες" να την πεις σε άλλο φόρουμ του αντιεξουσιαστικού χώρου και όχι εδώ. Υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα κάποιοι που αγαπούν την πατρίδα τους και είναι δικαιωμά τους, αν εσύ νοιώθεις διαφορετικά οφείλεις να σεβαστείς την θέση των άλλων και να μην πουλάς μαγκιά. Αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει μπορείς να γράφεις αλλού την γνώμη σου, όσο γράφεις όμως εδώ θα σέβεσαι τους άλλους. Αυτά φιλικά.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Αρκετοί στον χωρό του ΣΥΡΙΖΑ εκδίδουν πλέον πιστοποιητικά Αριστεροφροσύνης και προοδευτισμού όπως παλιά κάποιοι άλλοι πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και κυνηγούσαν τους πάντες, αλλάξαν οι καιροί σε λίγο θα μας κυνηγάνε οι δήθεν "προοδευτικοί αριστεροφρονούντες", τα άκρα πάντα τα ίδια έκαναν. Οι αριστεροφρονούντες που δήθεν πολεμούν την Νέα Τάξη και την Παγκοσμιοποίηση αλλά στην πράξη είναι οι μεγαλύτεροι προπαγανδιστές και σημαιοφόροι τους.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αυτό που ήθελα να σου πω αδελφέ μου, ως παρατήρηση σε μια άποψή σου σε άλλη ενότητα, η οποία κλειδώθηκε, είναι πως είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε άλλους για τα χάλια μας! Κάποιοι από το παπαδαριό, όπως το λες, μπορεί να μην στάθηκαν στο ύψος τους, αλλά είναι πολύ βολικό να κατηγορούμε ότι για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι και εμείς καθόλου! Γιατί πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ιερείς - διαμάντια, που θα προσφέρουν τεράστιο πνευματικό έργο. Και όπως όταν παμε σε έναν γιατρό, που αποδεικνύεται ανεπαρκής, δεν απορρίπτουμε όλη τη ιατρική, αλλά ψάχνουμε να βρούμε κάποιον άλλον, καλύτερον, το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και με τους ιερείς.
Και να παραδεχόμαστε ότι φταίμε κι εμείς για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στη ζωή μας!
Εκτός και αν θεωρούμε την ταπείνωση σαν κάτι κακό, και τον εγωισμό και την περηφάνια, ως ιδανικό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
spirosn
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από spirosn »

Ρε 'συ silas το δικό σου το όνομα που είναι να το μάθουμε και εμείς οι πατριώτες για να δούμε ποιόν έχουμε να κάνουμε.
Σε ποιούς νομίζεις πως απευθύνεσαι ρε'συ και φόρεσες και το επίσημο συνασπισμένο,αντιεθνικιστικό σου υφάκι;Και ζητάς και βιογραφικά για να ξέρετε και εσείς οι άλλοι με ποιούς έχετε να κάνετε ω συνασπισμένε αρχιδημοκράτη.Ποιός είσαι εσύ ρε και ποιοί είναι οι άλλοι που θέλουν το βιογραφικό μου ρε!!!! :mad:
Αντε ρε ΄συ πάρε και το κουβαδάκι σου και δοκίμασε να παίξεις σε άλλη παιδική χαρά γιατί εδώ έχει πολλά παιδάκια και θα χτυπήσεις. :mad: :mad:
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Sfakianos »

Νικολής Χατζηδάκης-Μαυροπάτερος εξ Ανωπόλεως Σφακίων .
Έλα να με βρεις....έλα σου λέω...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”