Αστο καλύτερα Στάθη, γιατί ούτε το δικό μας προσκύνημα δεν αξιώθηκα να διηγηθώ ακόμα!stathisgrh έγραψε:Παναγιωτη θα τραβηξω βιντεο και θα σου το στειλω για να κανεις εσυ την διηγηση γιατι αν το κανω εγω με το καλο οταν επιστρεψουμε δεν θα εχει καμια αξια![]()
Νέα προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. για τον Σεπτ. 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέα προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. για τον Σεπτ. 2010
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η ιστορία γράφεται μετά από χρόνια για να βγαίνουν όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα.
Π.χ. για τον εμφυλίο ασφαλή συμπεράσματα βγήκαν μετά το 2000 από έγκυρα ινστιτούτα,
και είπαν πως ο εμφύλιος οργανώθηκε από τους γνωστούς ξένους φίλους μας προκειμένου
να μην μοιράσουμε ως νικητές την επιτυχία και γιατί κανένας δεν μπορούσε να δεχθεί τόσο
μεγάλο τμήμα λαού αριστερών. Πριν όλοι πίστευαν ότι έφταιγαν λάθη κάποιων κομμουνιών
ή κάποιων φασιστών (διαλέχτε).
Οπότε μπορώ να καταλάβω την καθυστέρηση του λόγιου της παρέας να συγγράψει την εκδρομη
του Μαίου. Περιμένει να αποκρυσταλλωθούν οι απόψεις π.χ. για το σακκίδιο του Απόστολου ή
τα λόγια του σεβάσμιου γέροντα για τη δίαιτα του Βασίλη ή για τον άν τελικά ο γνωστός φίλος μας
ροχάληζε ή τραγούδαγε κλπ.
Π.χ. για τον εμφυλίο ασφαλή συμπεράσματα βγήκαν μετά το 2000 από έγκυρα ινστιτούτα,
και είπαν πως ο εμφύλιος οργανώθηκε από τους γνωστούς ξένους φίλους μας προκειμένου
να μην μοιράσουμε ως νικητές την επιτυχία και γιατί κανένας δεν μπορούσε να δεχθεί τόσο
μεγάλο τμήμα λαού αριστερών. Πριν όλοι πίστευαν ότι έφταιγαν λάθη κάποιων κομμουνιών
ή κάποιων φασιστών (διαλέχτε).
Οπότε μπορώ να καταλάβω την καθυστέρηση του λόγιου της παρέας να συγγράψει την εκδρομη
του Μαίου. Περιμένει να αποκρυσταλλωθούν οι απόψεις π.χ. για το σακκίδιο του Απόστολου ή
τα λόγια του σεβάσμιου γέροντα για τη δίαιτα του Βασίλη ή για τον άν τελικά ο γνωστός φίλος μας
ροχάληζε ή τραγούδαγε κλπ.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

To σίγουρο είναι Βασίλη πως όποτε και να διηγηθεί ο Παναγιώτης την εκδρομή σας στο Άγιον Όρος με αποκρυσταλλωμένες ή όχι τις απόψεις για το σακίδιο του Απόστολου και την δίαιτα του Βασίλη (μήπως κάνει και για μένα αυτή η δίαιτα ;), θα γράψει ιστορία πάλι ! Ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές !
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα είπε όλα ο Διονύσης.dionysisgr έγραψε:Νικηφορε, καλο προσκυνημα σε εσενα προσωπικα, και σε ολα τα αξιολογα παιδια, (παιδια στην καρδια, και την ψυχη).
Να αναψετε ενα κερακι και για εμας, και να μας φερετε και νεα, απο το Περιβολι της Παναγιας μας.
Καλο δρομο, ο Θεος μαζι σας. Αμην.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να συγγράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο: "Οι εμπειρίες ενός πτωχού Πελοποννήσιου που είχα την τύχη να επισκεφτώ το Α.Ο. αλλά και την ατυχία να επιλέξω ως συμπροσκυνητές μου (αν είναι δυνατόν!) τον Διονύση , τον Βασίλη, τον Δημήτρη, τον Απόστολο τον Φώτη, τον Νίκο και τα άλλα παιδιά, πάλι καλά που γλίτωσα από την Τούλα".tkots έγραψε:To σίγουρο είναι Βασίλη πως όποτε και να διηγηθεί ο Παναγιώτης την εκδρομή σας στο Άγιον Όρος με αποκρυσταλλωμένες ή όχι τις απόψεις για το σακίδιο του Απόστολου και την δίαιτα του Βασίλη (μήπως κάνει και για μένα αυτή η δίαιτα ;), θα γράψει ιστορία πάλι ! Ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές !
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χα χα χα. Αχ βρε ηγέτη, μοναδικός είσαι!aposal έγραψε:Ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να συγγράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο: "Οι εμπειρίες ενός πτωχού Πελοποννήσιου που είχα την τύχη να επισκεφτώ το Α.Ο. αλλά και την ατυχία να επιλέξω ως συμπροσκυνητές μου (αν είναι δυνατόν!) τον Διονύση , τον Βασίλη, τον Δημήτρη, τον Απόστολο τον Φώτη, τον Νίκο και τα άλλα παιδιά, πάλι καλά που γλίτωσα από την Τούλα".tkots έγραψε:To σίγουρο είναι Βασίλη πως όποτε και να διηγηθεί ο Παναγιώτης την εκδρομή σας στο Άγιον Όρος με αποκρυσταλλωμένες ή όχι τις απόψεις για το σακίδιο του Απόστολου και την δίαιτα του Βασίλη (μήπως κάνει και για μένα αυτή η δίαιτα ;), θα γράψει ιστορία πάλι ! Ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές !
Πραγματι αν το καλοσκεφθεις αυτός είναι ο λόγος που ο Παναγιώτης τα παράτησε...
Έχει πάει και έχει πάει στο Άγιο Όρος, έχει δει και έχει δει!
Τι να περιγράψει? τον αστό που πήγε με βαλίτσα Μεγάλης Βρετανίας (hotel) στα όρη και στα βουνά?
Το χοντρό που αποφάσισε να κάνει τον ακούραστο περιπατητή και λογικά τα έπαιξε?
Το τρελλό που παρα λίγο να μπει στο Άγιο Όρος με τρίτροχη γουρούνα?
Περισσότερο σε κωμωδία μου κάνει παρά σε νουβέλα!
Τι να σου κάνει και ο παίχτης. Ξεκίνησε αλλά δεν του βγαινε.
Προσπάθησε να δώσει το πνευματικό προσκυνηματικό αγώνα της εκδρομής αλλα...
ήταν πολύ δύσκολο.
Ειδικά όταν τον περιμένουν στη γωνία και οι γνωστοί χιουμορίστες του φόρουμ έτοιμοι να ισοπεδώσουν τα πάντα...
Σε καταλαβαίνω φίλε.... Άσχετα αν σε πειράζω συνέχεια.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το σίγουρο πάντως είναι πως ελέω Νικηφόρου θα έχουμε ωραίο φωτογραφικό υλικό (ως συνήθως).
Τώρα αν δεν φιλοτιμηθεί κανένας να γράψει θα πάρω τον πολυάσχολο χρηματιστή της παρέας
(Οδυσσέα) να μου δώσει όλες τις λεπτομέρειες.
Τώρα αν δεν φιλοτιμηθεί κανένας να γράψει θα πάρω τον πολυάσχολο χρηματιστή της παρέας
(Οδυσσέα) να μου δώσει όλες τις λεπτομέρειες.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Με προβληματίζει η αποχή του "πτωχού Πελοποννησίου", αλλά εξαίρετου συγγραφέως από την απαντητική λίστα του παρόντος θέματος...
Πού είσαι Πάνο;
(Κου γιε Πάνο; στα αρβανίτικα)
Πού είσαι Πάνο;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τσα!!!!!aposal έγραψε:Με προβληματίζει η αποχή του "πτωχού Πελοποννησίου", αλλά εξαίρετου συγγραφέως από την απαντητική λίστα του παρόντος θέματος...
Πού είσαι Πάνο;
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πάνο μου αδημονούμε να δούμε τα γραπτά σου κείμενα! Μην μας βασανίζεις άλλο, σε παρακαλούμε!