Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2007

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

max1 έγραψε: αν και πάλι λόγω συζύγου κυρίως δεν υπόσχομαι
Την κατηγορείς ευθέως, ε? Αφού για σένα βρήκες δικαιολογίες, στο τέλος έριξες τις ευθύνες πάνω της. Μάξιμε αυτό δεν το περίμενα από σένα! :P
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

ntinoula έγραψε: Την κατηγορείς ευθέως, ε? Αφού για σένα βρήκες δικαιολογίες, στο τέλος έριξες τις ευθύνες πάνω της. Μάξιμε αυτό δεν το περίμενα από σένα! :P
Οχι ευθέως, εμμέσως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοίτα να έρθεις καμιά βόλτα εσύ εδώ πάνω που σε ψάχνει η κόρη μου και άσε τις κατηγορίες :lol: :wink: :P
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

max1 έγραψε:
parikos_ έγραψε:Φίλε μου Νίκο περάσαμε πολύ όμορφα έως απερίγραπτα! Τώρα βέβαια επόμενη ανακοίνωση θα βγει για την συνάντηση που έρχεται περίπου τον επόμενο μήνα, πρώτα ο Θεός. Σχετικά με τις συναντήσεις των μελών της Θεσσαλονίκης; (τις άτυπες) για έναν καφέ π.χ, ή για ένα κρασάκι δεν χρειάζεται και δεν θα βγει ανακοίνωση. Πλέον όσοι ή όσες θέλουν το δείξανε ότι τους αρέσει η παρέα μας, κινητά ανταλλάξαμε, οπότε δεν χρειάζεται άλλη ανακοίνωση για μια συνάντηση απλή. Όποιος ή όποια θέλει να πληροφορηθεί για επόμενη συνάντηση ας επικοινωνήσει μεπροσωπικό μήνυμα. στους "πιστούς " της παρέας, δηλ. Me τον Ηλία (σtratos), μαζί μου, με τον αγαπητό μας Yunan ή με τον εορτολόγιο, ή με την Γιούλη :D :D :D για να μαθει λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες εξορμήσεις μας :D :D :D :D
Ελπίζω αυτά που λες να μην ήταν μπηχτή για μένα που δεν ήρθα αλλά ειλικρινά ήμουν τόσο πνιγμένος που δε βρήκα χρόνο ούτε να ειδοποιήσω.
Αν θέλετε, όταν ξαναβγείτε, μου στέλνετε κανένα pm (αν και πάλι λόγω συζύγου κυρίως δεν υπόσχομαι) αλλιώς τα λέμε στην καθιερωμένη συνάντηση. :)
Όχι βρε Μάξιμε! Απλώς αναφέρθηκα κι έριξα μπιχτή στα τυφλά, σ' εκείνους που τυχόν ήταν από Θεσσαλονίκη, μπορούσαν να έρθουν αλλά δεν μας τίμησαν στη συνάντηση της 3ης Φεβρουαρίου :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”