Teri μου δεν είναι το ίδιο πράγμα να μιλάς 10-20 λεπτούλια με έναν άνθρωπο, ή να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί και μετά τέλειωσε......
2 ώρες σε περιορισμένο χώρο.............. ο άνθρωπος μόνο φτερά δεν έβγαλε!!! Άστο που σου λέω!
Τα φαινόμενα ΚΙ ΟΜΩΣ απατούν!!!
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
theodora έγραψε:Teri μου δεν είναι το ίδιο πράγμα να μιλάς 10-20 λεπτούλια με έναν άνθρωπο, ή να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί και μετά τέλειωσε......
2 ώρες σε περιορισμένο χώρο.............. ο άνθρωπος μόνο φτερά δεν έβγαλε!!! Άστο που σου λέω!
Μα το χει ξανακάνει ο άνθρωπος!!! Και με μεγαλύτερη απόσταση! Εξ αυτού ορμώμενη...
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Δηλαδή δεν ήσουν εριστική και καταπιεστική ως συνήθως;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
theodora έγραψε:Teri μου δεν είναι το ίδιο πράγμα να μιλάς 10-20 λεπτούλια με έναν άνθρωπο, ή να πίνεις ένα ποτηράκι κρασί και μετά τέλειωσε......
Μα το χει ξανακάνει ο άνθρωπος!!! Και με μεγαλύτερη απόσταση! Εξ αυτού ορμώμενη...
Ήμουν σε αφασία τότε και δεν μίλαγα. Και όποτε το άνοιγα, γκρίνιαζα !!!!! Τώρα που το θυμήθηκα ούτε μία συγνώμη δεν του έχω ζητήσει ..... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ γιατί δεν έχω αλλάξει ακόμα.....
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
eleimon έγραψε:
Εγω εχω αντιθετη γνωμη παντως,ειναι ενα ησυχο,καλοσυνατο κοριτσακι που ουτε γκρινιαζει,ουτε μιζερο ειναι,στομα εχει και λαλια δεν εχει.....
Για ποια Θεοδώρα μιλάτε;
Πάντως όχι γι' αυτήν που ξέρω εγώ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.