Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
giorgospa
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσίευση από giorgospa »

theodora έγραψε:Τί χαρακτηρίζει μία συντροφιά χριστιανών ανθρώπων που διαφέρει από όλες τις άλλες όπως η κόλαση από τον παράδεισο?
*έλλειψη ΜΙΖΕΡΙΑΣ!
*έλλειψη ΓΚΡΙΝΙΑΣ!
*έλλειψη κοινωνικο-πολιτικών προβληματισμών και αναζητήσεων
*έλλειψη ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ για την οικονομική κατάσταση που βιώνει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πλανήτης γη.
(και που όλοι γνωρίζουν την λύση και τί κρίμα να μην έχουν τα ηνία στα χέρια τους για να την δώσουν σαν νέοι σωτήρες)
*παντελής έλλειψη ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ για καταστάσεις, πρόσωπα κτλ
*παντελής έλλειψη ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ και ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ακόμα και στις πιό «χαζές» και ανθρώπινες κουβέντες .

Μιά συντροφιά που αποπνέει στο σύνολό της, ΠΙΣΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ, Υ Π Ο Μ Ο Ν Η, μιά συντροφιά όπου το αληθινό χαμόγελο εκφράζεται με τα μάτια περισσότερο από ότι με τα χείλη.
Χειραψίες και χτυπήματα στην πλάτη που μόνο ένας που σε αγαπάει και σε νοιάζεται όπως νοιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους το κάνει.
Η ΑΓΑΠΗ κοινή.
Οι πόθοι μας κοινοί.
Ο αγώνας και αυτός κοινός, είτε δίνεται προσωπικά είτε ομαδικά.
ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχουν λόγια να εκφραστούν τα συναισθήματα και η χαρά μου.
Δεν ξεχώρισα ανθρώπους ή ονόματα. Όλοι και όλες είστε μπροστά στα μάτια και στην καρδιά μου σαν ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

Ένας σπάνιος ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΣ που μου έλειπε και τον βρήκα!!!!
Agiooros και aposal, σύντροφοι καλοί, σας ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία που μου δώσατε. (σιγά μη δεν την άρπαζα.... !!!!! )

ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, ας αρπάξουμε ΚΑΙ αυτήν την ευκαιρία που μας δίνει ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ και ας την εκμεταλλευτούμε για να γίνουμε ΕΝΑ.
Για να σταυρωθούμε μαζί ΤΟΥ! Εύχομαι κανείς από εμάς εδώ, τα 2500 και πλέον μέλη, να μην αφήσει αυτή τουλάχιστον την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΣΥΝ-ΤΡΟΦΟΙ !
Να παρατηρήσω εδω ότι η Θεοδώρα καταλαβε ,δεν ξεχασε και ευχαριστω που μας θυμησε οσα μας είπε ο π. Ματθαίος για την πραγματικη! εννοια της λεξεως συν-τροφος.το λεω γιατι ειναι σημαντικο να μην ξεχναμε μετα φευγοντας, μου συμβαινει καμια φορα..δηλαδη συχνα ..
με εντυπωσιαζεις για μια ακομα φορα :smile: ,τι να πω για μενα δεν ειναι αυτονοητο..
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

giorgospa έγραψε: Να παρατηρήσω εδω ότι η Θεοδώρα καταλαβε ,δεν ξεχασε και ευχαριστω που μας θυμησε οσα μας είπε ο π. Ματθαίος για την πραγματικη! εννοια της λεξεως συν-τροφος.το λεω γιατι ειναι σημαντικο να μην ξεχναμε μετα φευγοντας, μου συμβαινει καμια φορα..δηλαδη συχνα ..
με εντυπωσιαζεις για μια ακομα φορα :smile: ,τι να πω για μενα δεν ειναι αυτονοητο..
Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο! Δυστυχώς μόνο με μαγνητοφώνηση δεν θα χάναμε λέξη απ' όσα είπε ο ιερέας και μόνο με απομαγνητοφώνηση θα τα διαχέαμε στον κόσμο!
Αλλά κακώς θαυμάζεις ή εντυπωσιάζεσαι από την Θεοδώρα! Ο Θεός θα έπρεπε να σ' εντυπωσιάζει που έκανε το θαύμα του και μεταμόρφωσε ένα πλάσμα σαν την - καλή κατα τά άλλα (!) - Θεοδώρα μας, σε υπενθυμητή ουσιωδών πνευματικών λόγων!
ΥΓ : Είμαι σίγουρος ότι η πτωχή τω πνεύματι (με την πνευματική έννοια) Θεοδώρα συμφωνεί μαζί μου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Η πάμπτωχη τω πνεύματι Θεοδώρα ΑΠΟΡΕΙ πως ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ να μαγνητοφωνήσουμε τον διάλογο με τον πατέρα Ματθαίο !!!!!
Σιγά-σιγά θα πρέπει να γίνουμε πιό οργανωτικοί για τις επόμενες (εάν και για όποιον υπάρξουν) συναντήσεις μας. 8)
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Συν τροφοι και συν τροφισσες θελω να σας ευχαριστησω για τις πολυ ομορφες στιγμες που μου χαρισατε !

Αρχικα στον διοργανωτη αλλα και ολους προσωπικα... ησασταν υπεροχοι...

Ωφεληθηκα πολυ απο τους λογους του πατρος Ματθαιου και τον ευχαριστουμε για το ομορφο δωρακι
του οπως και την Θεοδωρα που ηρθε με τα δωρα ...

Ολα τα καλα του Θεου σας ευχομαι...

ΥΓ: 1 μοναδικος Ευβοιωτης κατηφορισε [με χιονια στη διαδρομη] στο "κλεινον αστυ"

Για τους υπολοιπους μας εμειναν οι φωτο με τα πηρουνια... :mrgreen:
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

NIKOSZ έγραψε: ΥΓ: 1 μοναδικος Ευβοιωτης κατηφορισε [με χιονια στη διαδρομη] στο "κλεινον αστυ"

Αυτό ξαναπέσ' το! :lol: :lol: :lol:
Δεν πειράζει! Θα τους γνωρίσουμε την επόμενη φορά, πρώτα ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

aposal έγραψε:
NIKOSZ έγραψε: ΥΓ: 1 μοναδικος Ευβοιωτης κατηφορισε [με χιονια στη διαδρομη] στο "κλεινον αστυ"

Αυτό ξαναπέσ' το! :lol: :lol: :lol:
Δεν πειράζει! Θα τους γνωρίσουμε την επόμενη φορά, πρώτα ο Θεός!
πιο πολυ απο εσας εγω ηθελα να σας γνωρισω γιατι σας εχω ψηλα σαν ατομα

φιλε αποστολη μπραβο για την πολυ καλη συναντηση ,,,

ειμαι στην αναμονη για τον οσιο δαυιδ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

η ομαδα της ευβοιας δεν σταματα την προπονηση παρολο τους σοβαρους τραυματισμους

με αγαπη παναγιωτης
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Μη μου πεις...τι επαθες Πανο ? :shock:
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
giorgospa
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospa »

aposal έγραψε:

Αλλά κακώς θαυμάζεις ή εντυπωσιάζεσαι από την Θεοδώρα! Ο Θεός θα έπρεπε να σ' εντυπωσιάζει που έκανε το θαύμα του και μεταμόρφωσε ένα πλάσμα σαν την - καλή κατα τά άλλα (!) - Θεοδώρα μας, σε υπενθυμητή ουσιωδών πνευματικών λόγων!
ΥΓ : Είμαι σίγουρος ότι η πτωχή τω πνεύματι (με την πνευματική έννοια) Θεοδώρα συμφωνεί μαζί μου!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΣ παντως παρατηρω οτι δεν υπαρχει πε'ριπτωση να μην πάρεις απάντηση :lol: αυτο πρ'επει να το ξεχάσουμε για πάντα :lol: :lol: :lol:
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου όλους εσάς που παραβρεθήκατε στην συνάντηση.
Εύχομαι ο μεγάλος Θεός να μας έχει καλά και να πραγματοποιήσουμε και άλλες συναντήσεις.
Panogreece και dionisisgr πιστεύω στην επόμενη συνάντηση να τα πούμε εάν έρθω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

agiooros έγραψε:Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου όλους εσάς που παραβρεθήκατε στην συνάντηση.
Εύχομαι ο μεγάλος Θεός να μας έχει καλά και να πραγματοποιήσουμε και άλλες συναντήσεις.
Panogreece και dionisisgr πιστεύω στην επόμενη συνάντηση να τα πούμε εάν έρθω. :mrgreen:
η επομενη θα ειναι η πιο δυνατη

και θα ερθεις

χωρις αρχηγο που θα παμε μονοι μας
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”