Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη 23-10-2011
θα έχει χιόνι
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χιόνια μόνο στην Στενή θα έχει...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πρεπει να κατασταλαξουμε σε ενα προγραμμα, σε 4 μερες ειναι η συναντηση.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ......ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΟΥς ΑΠ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ .
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναη οταν ανεβεις παρε τηλ οταν ερθεις με το καλό.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τελικά Στάθη η Μαρία (η σύζυγος μου) δε θά 'ρθει. Μάλλον όμως θα έρθει μαζί μου ο Αχιλλέας (Αχιλλέας Παλαμάς).
Αδελφέ μου, εσύ ξεκίνησες αυτή τη συνάντηση, γι αυτό πάρτη πάνω σου. Κάνε πρόγραμμα εσύ κι εμείς θα σ' ακολουθήσουμε
.
Αδελφέ μου, εσύ ξεκίνησες αυτή τη συνάντηση, γι αυτό πάρτη πάνω σου. Κάνε πρόγραμμα εσύ κι εμείς θα σ' ακολουθήσουμε
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο η θεοδώρα το ξεκίνησε και οχι εγώ, εγώ απλώς είπα να βοηθήσω, απο κει και μετά θα είμαστε πολλά άτομα και δεν θέλω κάποιοι να παραπονεθούν, για αυτό καλό είναι να πουν όλοι την γνώμη τους.filotas έγραψε:Τελικά Στάθη η Μαρία (η σύζυγος μου) δε θά 'ρθει. Μάλλον όμως θα έρθει μαζί μου ο Αχιλλέας (Αχιλλέας Παλαμάς).
Αδελφέ μου, εσύ ξεκίνησες αυτή τη συνάντηση, γι αυτό πάρτη πάνω σου. Κάνε πρόγραμμα εσύ κι εμείς θα σ' ακολουθήσουμε.
H θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του konstantinoypoliti ή αυτό που λέει η paulina ή αυτό που είπα εγώ στην αρχή, καφέ κάπου εκεί κοντά μετά σουρωτή και γέροντας Παΐσιος, μετά λίγο πιο μακριά και στην Ιερά μονή της Αγίας Αναστασίας στα βασιλικά και επιστροφή για φαγητό στην περαια στον ξακουστό Μανώλη με τα υπέροχα κρεατικα.
Μετά το φαγητό ή πάμε για κανένα καφέ ή το τερματίζουμε και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Αποφασίστε και εγώ είμαι με τους πολλούς.
ΥΓ: για το δικό μου πρόγραμμα θα χρειαστούν αρκετά αυτοκίνητα, όσο για τα καύσιμα –βενζίνη, όποιος εχει πρόβλημα ας έρθει από το μαγαζί να βάλει για τον δρόμο της επιστροφής.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα πρέπει να αποφασίσετε (δηλαδή να αποφασίσει ο Στάθης που είναι η ψυχή της συνάντησης) αν θα συναντηθείτε εντός της πόλης, οπότε το σημείο μάζωξης πρέπει να είναι κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο από τα ΜΜΜ, ή σε περιφερειακό σημείο, οπότε μερικά ΙΧ είναι απαραίτητα για να μεταφέρουν τους συμμετέχοντες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το σημείο συνάντησης , δηλαδί η Παναγία Δέξια καλό είναι. Για το πρόγραμμα όπως είπα καλό είναι πρώτα ένας καφές και βόλτα στα προσκυνήματα στο κέντρο. Απλά πώς θα αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον αλήθεια?δεν ξερω κανέναν εγω π.χ.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το σημείο συνάντησης ισχύει Παναγία δεξιά στις 11 με 11:15
Απο κει και μετά εγώ θέλω να που όλοι την γνώμη τους για το πρόγραμμα, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι δεν θα πω εγω τι θα κανει ο Πρεσβύτερος και Πατέρας μου Νικηφόρος ή ο filotas που είναι μεγάλοι άνθρωποι....
Εγω θέλω να πάμε εκεί που θέλετε εσείς, εγω τα εχω γυρίσει σχεδόν όλα.
Απο κει και μετά εγώ θέλω να που όλοι την γνώμη τους για το πρόγραμμα, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι δεν θα πω εγω τι θα κανει ο Πρεσβύτερος και Πατέρας μου Νικηφόρος ή ο filotas που είναι μεγάλοι άνθρωποι....
Εγω θέλω να πάμε εκεί που θέλετε εσείς, εγω τα εχω γυρίσει σχεδόν όλα.