Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση από dionysisgr »

Ειλικρινα λυπαμαι που δεν μπορεσα να παρευρεθω, λογω ανωτερας βιας, και ελπιζω σε επομενη συναντηση να σας δω ολους απο κοντα.

Μπραβο στον Αποστολο, για την ωραια αυτη πρωτοβουλια, που τεινει να γινει θεσμος, ωφελιμος και επικοδομητικος, για τον καθενα, που συμμετεχει εδω, στο ευλογημενο αυτο φορουμ, και που εχει ποθο να ακουσει λογο Θεου, και να μοιραστει την κοινωνια ανθρωπων που εχουν τον ιδιο με αυτον ποθο.

Και να του ζητησω και δημοσιως, συγχωρεση για την ταλαιπωρια στην οποια τον εβαλα.

Καλο αγωνα, καλη συνεχεια, σε ολους, ο Θεος να μας ενδυναμωνει, να μας σκεπει παντοτε.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Καλημέρα παιδιά, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε,

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχω και εγώ από την συνάντηση του Σαββάτου. Περάσαμε πολύ ωραία ! Γνωριστήκαμε με τα παιδιά και τώρα θα έχουμε και στο μυαλό μας την "εικόνα" των φίλων που μιλάμε σ' αυτό το τόσο αξιόλογο φόρουμ !
Ευχαριστώ πολύ τον Απόστολο για την όλη διοργάνωση. Ο Πατήρ Ματθαίος είναι εξαιρετικός ιερέας και πολύ πνευματικός. Ωφεληθήκαμε πολύ !
Να είστε καλά όλοι σας και προσβλέπουμε στην επόμενη συνάντηση με περισσότερα μέλη αυτή την φορά.
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από constantinosa.gr »

Σας ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Ήταν πολύ όμορφη συνάντηση. :smile: Τις φωτογραφιούλες όποιος τις θέλει ας μου πει το e-mail του να του τις στείλω. :smile:
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Καλημέρα. Πράγματι ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση. Τα φαγητά άψογα, παρότι ήμουν σε διαρκή έλεγχο, σχεδόν σε απαγόρευση.
Ο Απόστολος όπως πάντα φιλόξενος και ζεστός είχε προνοήσει για τα πάντα.

Ο π. Ματθαίος Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ. Απλός , μορφωμένος, καταρτισμένος, γεμάτος καλοσύνη και αγάπη, έτοιμος να απαντήσει σε κάθε προβληματισμό και απορία, σαν να ήξερε από πριν την ερώτηση.

Για όλα τα παιδιά έχω μια καλή κουβέντα, όμως θεωρώ πως πρέπει να τιμήσω ιδιαιτέρως τον Φώτη για το ΄΄υπερατλαντικό΄΄ ταξίδι του καθώς και τον Παναγιώτη για το στεριανό πλην γεμάτο κόπο ταξίδι του.

Να είστε όλοι καλά παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

angieholi έγραψε:Να υπενθυμίσω (γιατί άντε από 137 σελίδες να βγάλεις άκρη!!! :lol: ) ότι για σήμερα το ραντεβού μας είναι:

Στην ταβέρνα "ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ", που είναι κοντά στη συμβολη των οδών Στρατάρχου Παπάγου 8 και Λ. Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο, στη στάση Παναγίτσα, πίσω ακριβώς από την ομώνυμη εκκλησία, στις 13.00!

Υ.Σ. Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν θα πρέπει να κρατάνε στο χέρι τους μαχαιροπήρουνα, (στο δεξί το πηρούνι και στο αριστερό το μαχαίρι),αφ' ενός για να γνωριστούμε μεταξύ μας και αφ'ετέρου για να δηλώσουμε την μεγάλη μας αγωνία και ότι είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε την πνευματική τροφή που θα ακολουθήσει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Η Αγγελική καταλαβαίνει γιατί ανθυπομειδιώ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

χα χα χα χα χα χα (126 φορές χα).

Αν καταλάβαινα κιόλας θα ξεραινόμουνα...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

kausokalivia έγραψε:Καλησπέρα παιδία. Πολλή χάρηκα την συνάντησή μας. Γνώρισα ανθρώπους που αλλιώς τους φανταζόμουνα και αλλιώς είναι. Η αλήθεια έπεσα αρκετά έξω σε αρκετούς για το πώς θα έμοιαζαν.
Εμείς να δεις!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

dionysisgr έγραψε:Και να του ζητησω και δημοσιως, συγχωρεση για την ταλαιπωρια στην οποια τον εβαλα.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!
Μετά την περυσινή σου απουσία, είχες στείλει μήνυμα που έλεγες ότι θα επανορθώσεις! Οπότε ήμουν σίγουρος ότι φέτος θα ήσουν κοντά μας! Έπεσα έξω (πάλι)!
Αν έτσι εννοείς την μετάνοια και την προσπάθεια επανόρθωσης, δεν σε βλέπω καλά!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

vasilisalt έγραψε:Τα φαγητά άψογα, παρότι ήμουν σε διαρκή έλεγχο, σχεδόν σε απαγόρευση.
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

127 είναι Βασίλη (νέο ρεκόρ!)
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Όλα ήταν τέλεια.
Περιμένω την επόμενη συνάντηση με τον Πατήρ Ματθαίο.
Πάντως να πω και την αλήθεια δεν πρόλαβα να φάω τίποτα.
φαίνεται θα άργησα λίγο. :P

Όποιος έβγαλε φωτογραφίες ας μου τις στείλει στο email
athos@athos.edo.gr
να τις μαζέψω όλες και να τις πάρουμε όσοι συμμετείχαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”