Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσίευση από eleimon »

Θοδωρουλα μου,κοριτσακι μου,μη μου πεις οτι δε θα ερθεις....εδω ξενιτευτηκες για τον Ολυμπο τι ειναι Πατρα Αθηνα?...πες μου οτι θα ερθεις,κι αν θες ναρθεις απο Σαββατο σε φιλοξενω εγω.... :wink: :wink: :wink:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

eleimon έγραψε:Ο Διονυσης ειναι καλα? το ιδιο και ο πατηρ Αντωνιος? εχει ρωτησει και η Σμαρω σε αλλη ενοτητα.
Ο Διονύσης είναι καλά και θα είναι - πρώτα ο Θεός - μαζί μας στις 15.
Η Θεοδώρα τον τελευταίο καιρό σιωπά...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Επιθυμώ πάρα πολύ να έρθω και χάρηκα πάρα πολύ με την ευκαιρία ακόμα μίας συνάντησης μας και μάλιστα τόσο πολύ κοντά σε μένα (γι΄αυτό και η φατσούλα αδελφέ μου Απόστολε μόλις πρωτοείδα την ανακοίνωσή σου)
Όσον αφορά για κάποια "σιωπή", δεν είναι σιωπή ακριβώς... είναι ότι πραγματικά τα περισσότερα θέματα που αναπτύσετε ή θίγετε, έχουν τόσο βάθος που χάνομαι ψάχνοντας βιβλία και διαβάζοντας.
Και όταν κάποτε έχω κάτι να πω κι εγώ, μου φαίνεται μικρό και λίγο........
Από την άλλη αισθάνομαι και τόσο άπειρη την αγάπη όλων σας για όλους που πραγματικά ΘΑΥΜΑΖΩ και εκεί σωπαίνω πραγματικά.
Εάν γνωρίζατε και εσύ Ελπίδα γλυκειά μου και εσύ αδελφέ μου Απόστολε και ΟΛΑ τα μέλη που γράφουν έστω 2 σειρούλες, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΕ, ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΝΟΥΘΕΤΗΤΕ και παροτρύνετε και άλλες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ψυχές να πλησιάσουν περισσότερο την αγάπη του Θεού και την Εκκλησία Του, μάλλον θα "κοκκάλωναν" τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ και ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ.

Θεοδώρα
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

aposal έγραψε:Αμάν ρε Νίκο! Κάθε φορά που κάνουμε συνάντηση στην Αθήνα μου μιλάς για χιόνια!
Λοιπόν, χιόνια - ξεχιόνια, σε 16 ημέρες θα είμαστε όλοι μαζί και οι ζεστές καρδιές μας θα λιώσουν τους πάγους του Νίκου!
Αφού η Ελπίδα θέλει λίστα, ας την γράψω!
1. Διαχειριστής (με snowboard), για τους φίλους Νίκος, για τους τυπικούς agiooros
2. Απόστολος (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας
3. Ελπίδα (eleimon) και οι παίδες αυτής.
4. Βασιλική (vasilikirimp), αν όλα πάνε κατ' ευχήν, με την υπέροχη μικρή Αθανασία
5. Άγγελος (g_aggelos), ο συναξαριστής μας. Ευκαιρία να γνωριστούμε Άγγελε.
6. Γιώργος (giorgospa)
7. Νίκος (NIKOSZ), ο μόνος που διαθέτει πλοηγό (gps)
8. Παναγιώτης (panosgreece) από την Αρτάκη. Το πιο γρήγορο πηρούνι της περιοχής, μου λένε. Ίδωμεν!
9. Διονύσης (dionysisgr) μετά της συζύγου. Ναι, ο φίλος μας θα είναι παρών!

Ελπίζω αυτή τη φορά να βρεθούμε με τον Κάπτεν-Γιάννη, με τον Λάζαρο (lazarr) με τον οποίο είμαστε
συνομήλικοι, Βορειοελλαδίτες και πρώην ΔΕΑ, με τον Γιώργο (loginos), αν δεν έχει υπηρεσία και με όλους τους άλλους που μένουν κοντά στη πρωτεύουσα.
Αντώνη (pagiaskepsi) θα είσαι μαζί μας;

Χριστόφορε (Carlos) και οι λοιποί παρόντες της περυσινής συνάντησης στην Αθήνα;

1 ] θα ειναι και ο heart [ κωστας ] απο αρτακη [ τωρα ειναι ορος γιαυτο δεν λαλει ]

2] ειμαστε τα δυο καλυτερα πηρουνια πανος κωστας

και επισης διαθετουμε και εμεις πλοηγο

γιαυτο πανος και βαγια.
κωστας και .ντινα απο το αρτακη που λενε και εδω
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Μπραβο παιδια,μεγαλωνει η παρεα,Αποστολη μου μη ξεχνας οτι θα διανυουμε Τριωδιο και οι ταβερνες τα Σαβ-κα θα ειναι ....μπιμπα...Πρεπει να κλεισεις τραπεζια εγκαιρως....και να εχουν προμηθευτει πολλα εδεσματα...ερχονται βλεπω σπιντατα πιρουνια :wav :wav
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

theodora έγραψε:Επιθυμώ πάρα πολύ να έρθω και χάρηκα πάρα πολύ με την ευκαιρία ακόμα μίας συνάντησης μας και μάλιστα τόσο πολύ κοντά σε μένα (γι΄αυτό και η φατσούλα αδελφέ μου Απόστολε μόλις πρωτοείδα την ανακοίνωσή σου)
Όσον αφορά για κάποια "σιωπή", δεν είναι σιωπή ακριβώς... είναι ότι πραγματικά τα περισσότερα θέματα που αναπτύσετε ή θίγετε, έχουν τόσο βάθος που χάνομαι ψάχνοντας βιβλία και διαβάζοντας.
Και όταν κάποτε έχω κάτι να πω κι εγώ, μου φαίνεται μικρό και λίγο........
Από την άλλη αισθάνομαι και τόσο άπειρη την αγάπη όλων σας για όλους που πραγματικά ΘΑΥΜΑΖΩ και εκεί σωπαίνω πραγματικά.
Εάν γνωρίζατε και εσύ Ελπίδα γλυκειά μου και εσύ αδελφέ μου Απόστολε και ΟΛΑ τα μέλη που γράφουν έστω 2 σειρούλες, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΕ, ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΝΟΥΘΕΤΗΤΕ και παροτρύνετε και άλλες ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ψυχές να πλησιάσουν περισσότερο την αγάπη του Θεού και την Εκκλησία Του, μάλλον θα "κοκκάλωναν" τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιο.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ και ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ.

Θεοδώρα
Και μεις σαγαπαμε γι αυτο σε θελουμε μαζι μας,θα σε παρω και τηλεφωνο,θα σε καταφερω που θα μου πας :45 :45 :45 :45 :45 :8 :8 :8 :8
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

1. Ο Διαχειριστής του forum, Νίκος (agiooros) ο πνεύμονας της ιστοσελίδας. Δεν θα έρθει οδικώς, χωρίς να ξέρω περισσότερα. Σε κάποιο τηλεφώνημά μου, του είχε ξεφύγει κάτι για κάποιο ελικόπτερο …
2. Απόστολος (aposal) μετά της συζύγου του Μαρίας. Ο Απόστολος, κατά την άποψή μου, αποτελεί την πιο φοβερή περίπτωση φερέλπιδος νέου. Οι εχθροί όμως λένε ότι δεν έχει κανένα από τα δύο παραπάνω προσόντα (στην κόλαση θα πάτε…).
3. Ελπίδα (eleimon) και οι παίδες αυτής.
4. Βασιλική (vasilikirimp), αν όλα πάνε κατ' ευχήν, με την υπέροχη μικρή Αθανασία.
5. Άγγελος (g_aggelos), ο συναξαριστής μας. Ευκαιρία να γνωριστούμε Άγγελε.
6. Γιώργος (giorgospa). Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία, πέραν του ότι γνωρίζει τον ιερέα.
7. Νίκος (NIKOSZ), που δεν είναι ο μόνος που διαθέτει πλοηγό (gps), γιατί παραπονέθηκαν κάποιοι.
8. Παναγιώτης (panosgreece) και Βάγια από την Αρτάκη. Ο Πάνος θεωρείται το πιο γρήγορο πηρούνι της ΝΑ Μεσογείου (λέει ο ίδιος). Ίδωμεν! Στο κρασί όμως μάλλον υστερεί (μου λένε).
9. Κώστας (heart) και Ντίνα από Αρτάκη. Λέγεται ότι ΚΑΙ ο Κώστας είναι φοβερό πηρούνι και αμέθυστο ποτήρι (αυτοί οι Ευβοιώτες όλο πνευματικά προσόντα είναι).
10. Διονύσης (dionysisgr) μετά της συζύγου. Ναι, ο φίλος μας θα είναι παρών!
11. Θεοδώρα από Δυτική Ελλάδα (προς το παρόν θέλει, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κιόλας), τα δάχτυλα της οποίας συχνά κοκαλώνουν στο πληκτρολόγιο. Μάλλον λόγω της έντασης και της πνευματικής θέρμης, την οποίαν αποπνέουν τα κείμενα της (η καλή εκδοχή).

Θα δούμε κάποιον άλλον από την περυσινή συνάντηση στην Αθήνα, τον Μάιο του 2008;
Ελπίζω αυτή τη φορά να βρεθούμε με τον Κάπτεν-Γιάννη, με τον Λάζαρο (lazarr) με τον οποίο είμαστε συνομήλικοι, Βορειοελλαδίτες και πρώην ΔΕΑ, με τον Γιώργο (loginos), αν δεν έχει υπηρεσία και με όλους τους άλλους που μένουν κοντά στη πρωτεύουσα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

agiooros έγραψε:Apostole tha exei xioni.
:lol: :lol: Αφου εισαι ατρομητος εσυ τι να φοβηθεις τωρα ;

Ασε που θα λιωσουν μολις βαλεις το κλειδι στο αμαξι... 8)

Εχει ο Θεος...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Yparxei mia periptosi na ertho ki ego, alla afto den mporo na to xero akoma.
Tha doume loipon.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Αντε να σε δουμε... :roll:

Καλο σ/κ σε ολους σας...

Ευχεσθαι...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”