Περί περίεργων μηνυμάτων

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από eufrosini »

εχετε δικιο απλα ταραχτηκα με την φωτογραφια του εξω απο εδω δεν ειναι οτι καλυτερο να το λαμβανεις απο μια φιλη που διανυει και τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης τον σταυρι με αντανακλαση απο πισω τον εξω απο εδω
σαν κινηση ηταν απαραδεκτη ,δεν με φοβισε το μηνυμα αλλα με φοβισε η φιλη που το εκανε αυτο
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

τον σταυρο ηθελα να γραψω
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

μην διδετε καμμια απολυτως σημασια και καμμια απολυτως συνεχεια σε αυτο το θεμα,ειναι η γνωμη μου!δεν εχει καμμια απολυτως σημασια ,νοημα κ αξια!ειναι αναξιο λογου!ξεχαστε το!
PerlMaster
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: περι περιεργων μηνυματων

Δημοσίευση από PerlMaster »

eufrosini έγραψε:... στειλει αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα
Αγαπητή ευφροσύνη και όλες οι τυχόν αδελφές(οί) που είστε σε παρόμοια κατάσταση σας λυπάμαι λίγο και για να ελαφρύνω το πόνο σας παρακαλώ να μου στέλνετε εμένα χωρίς κανένα δισταγμό όλα τα chain letters , e-mails , sms , επιστολές , με απειλές θανάτου, κατάρες , φωτογραφίες ή ότι άλλο σας στείλουν, όσες φορές θέλετε , χ10 , χ20 , χ30 ,χ1000 , εδώ ==> nospam.gravitalsun@hotmail.com.nospam (χωρίς τα nospam)
Τί ταράζεστε , αν είναι δυνατόν , ένα κομάτι χαρτί ή email να σας κάνει έτσι , τι να πώ , ξεχάσατε ότι την Κυριακή κοινωνήσατε Θεό ?
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Αγαπητή Ευφροσύνη. Από τα λεγόμενα σου, φαίνεται ότι δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο internet και γι' αυτό τρόμαξες. ΔΕΝ πρέπει! Και δεν πρέπει όχι μόνο επειδή είσαι έγκυος -το οποίο είναι σύμπτωση αυτήν την στιγμή- αλλά επειδή υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Όταν σου εξηγήσω και θα καταλάβεις, θέλω να γελάσεις με τον εαυτό σου που κάθησε και τρόμαξε με τέτοιο γελοίο πράγμα. Οκ; :wink:

Πρώτα από όλα να αναφέρω ότι επειδή οι εξηγήσεις είναι πολλές, θα χωρίσω το post αυτό σε 3-4 κομμάτια για να διαβάζεται ποιο εύκολα. Αν κατά τύχη απαντήσει κάποιος άλλος ανάμεσα στα δικά μου post μην μπερδευτείς. Η συνέχεια του δικού μου κειμένου θα βρίσκεται παρακάτω έτσι και αλλιώς.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με: Λίγη ιστορία:
Tέτοιου είδους μηνύματα κυκλοφορούν τουλάχιστον 10 χρόνια. Το πρώτο τέτοιο μήνυμα εγώ το έλαβα γύρω στο 1996. Προσωπικά παραλαμβάνω γύρω στα 3.000 - 4.000 μηνύματα τον μήνα δηλ γύρω στα 800-1000 μηνύματα την εβδομάδα!! Είτε τα συγκεκριμένα είτε άλλα..... Όπως βλέπεις δεν είσαι η μόνη!! Όλοι τα τραβάμε αυτά! Εξάλλου, δεν το έστειλαν σε σένα. Απλά το έλαβες... (Και, ναι έχει διαφορά όπως θα διαβάσεις και παρακάτω)

Πως κυκλοφορούν
Έρχονται συνήθως κατά χιλιάδες στο email μας, είτε όλα μαζί (10 φορές το ίδιο email), είτε μία μόνο φορά, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα (1 email την π.χ εβδομάδα αλλά για π.χ 10 μήνες συνέχεια). Τις περισσότερες φορές το λαμβάνουμε λόγο κάποιου φίλου μας, είτε επειδή μας το έστειλε ο ίδιος, είτε επειδή πέσαμε στην περίπτωση που το συγκεκριμένο email είναι ένα είδος ιού.

Το αν είναι ιός ή όχι (που συνήθως είναι) εξαρτάται από τον άνθρωπο που κάθησε και έφτιαξε το συγκεκριμένο email. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πως να φτιάξουν κάποια προγραματάκια τα οποία έχουν την δυνατότητα να εισχωρούν μέσα στο address book (στην ηλεκτρονική ατζέντα μας) και στέλνουν αυτό το μήνυμα σε όλες τις διευθύνσεις που υπάρχουν εκεί μέσα χωρίς ο ιδιοκτήτης του email να ξέρει τίποτα!!

Ο μόνος τρόπος για να ακυρώσει ο ιδιοκτήτης του email, όλο αυτό το κόλπο με την ατζέντα, είναι να ΜΗΝ ανοίξει -ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ- το συγκεκριμένο email.

Τώρα θα ρωτήσεις: "Γιατί; Αν το ανοίξω και το δω, πειράζει;" Ε, λοιπόν ΝΑΙ πειράζει. Και πολύ μάλιστα. Γιατί με το που ανοίγεις, ενεργοποιείς άθελα σου το όλο κόλπο. Όπως δηλ οι εταιρείες (π.χ yahoo, hotmail, otenet, google κ.τ.λ...) που σου δίνουν την δυνατότητα να έχεις λογαριασμό email, μετά από ένα χρονικό διάστημα (όποιο διαλέξει η τάδε εταιρεία) αντιλαμβάνονται ότι κάποιος χρήστης δεν έχει πατήσει το πόδι του στον λογαριασμό του για π.χ 60 μέρες και σου ακυρώνουν τον λογαριασμό και ο μόνος τρόπος για να μην στον ακυρώσουν είναι απλά να μπεις στο email σου (να κάνεις login) για να δείξεις ότι είσαι ενεργός χρήστης, έτσι και εδώ, με το που το ανοίγεις το συγκεκριμένο email δηλώνεις την ύπαρξη σου. Δηλ είναι σαν να λες: "συμφωνώ να στείλετε αυτό το email σε όλους όσους βρίσκονται στην ατζέντα μου". Έτσι οι φίλοι σου παίρνουν ένα email από σένα, χωρίς εσύ να έχεις ιδέα μιας και φυσικά δεν πρόκειται να στο αναφέρουν αυτό πουθενά!!!!

Το ότι το συγκεκριμένο email στο έστειλε επίτηδες η φίλη σου στην προκειμένη περίπτωση είναι σύμπτωση....
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Τα κοινά χαρακτηριστικά τους
Στο internet κυκλοφορούν πολλά άχρηστα μηνύματα. Μηνύματα που στέλνονται χωρίς την έγκριση μας, μηνύματα που στέλνονται με σκοπό να ψαρέψουν πελάτες, chain letters κ.τ.λ.... Πώς ξεχωρίζουμε το κάθε τι;

Τα συγκεκριμένα μηνύματα λέγονται "chain letters". Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν όλα τα chain letters είναι κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις, ψυχολογικού εκβιασμού, ή φόβου, ή ατυχίας, ή κατάρας κ.τ.λ... Βασίζονται στον τρόμο που θα νιώσει ο τάδε χρήστης όταν θα λάβει ένα τέτοιο email. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί με ένα χέρι ή μάτι ή πόδι, χωρίς μητέρα, ορφανός κ.τ.λ.... Ψυχολογικός εκβιασμός κανονικά!!

Μάλιστα, προς αντιπαράθεση του καλού / κακού που θα πάθεις έτσι και κάνεις / δεν κάνεις αυτό που σου λένε, σου δίνουν τις ακριβώς αντίθετες ευχές. Αν π.χ με την ατυχία που θα σου τύχει, χάσεις π.χ το μάτι σου, αντιθέτως με την ευλογία που θα πάρεις, το μάτι σου θα γίνει αυτομάτως καλά.... χωρίς ΚΑΝ κάποια εγχείρηση!!

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Ποίος ο λόγος;
Ότι είδους γράμμα και αν παραλάβατε το οποίο δεν το θέλατε (spam) έχει το λόγο του που κυκλοφόρησε. Ενώ π.χ υπάρχουν μηνύματα που σκοπό έχουν να σε πείσουν να γίνεις πελάτης τον προϊόντων τους, υπάρχουν και μηνύματα και αποσκοπούν σε ένα πράγμα κατά πρώτο λόγο και ανάλογα με το περιεχόμενο δημιουργείται και δεύτερος λόγος.

α) Ο πρώτος λόγος:
Κατ' αρχάς για να λάβεις ένα email από κάποιον, θα πρέπει αυτός ο κάποιος να ξέρει το email σου. Και αν αυτός ο κάποιος είναι φίλος σου είναι λογικό να ξέρει το email σου. Αν όμως είναι άγνωστος, ΠΩΣ στο καλό το έμαθε; Αυτό ακριβώς είναι ο λόγος της ύπαρξης των chain letters. Είτε μέσω του κόλπου της ατζέντας, είτε επειδή ο/η φίλος/η σου σου έστειλε κάτι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η ΠΑΡΑΛΑΒΗ του μηνύματος στο email μας.

Τα προγραμματάκια που ανέφερα πριν (γνωστά και ως spam spider bots [bots = robots], δηλ "αραχνοειδή προγράμματα") απλώνουν τα "πόδια" τους προς ανίχνευση "φαγητού" δηλ διευθύνσεων email. Όταν αντιληφθούν ότι το τάδε είναι διεύθυνση email αμέσως την καταχωρούν στο σακί (σε μία database = βάση δεδομένων) προς χρησιμοποίηση τους από τους ιδιοκτήτες της database. Έτσι οι ιδιοκτήτες αποκτούν ένα μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών. Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου αν ο άλλος πάθει σοκ από τις ατυχίες και κατάρες που αναγράφονται στο email.

Φανταστείτε τώρα ο τρομοκρατημένος άνθρωπος να στείλει το email αυτό σε 10 φίλους του!!!!

Υπάρχει τρόπος καταπολέμησης του spam;
Ναι υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι! Μια φορά είχα καθήσει και είχα γράψει ένα tutorial (βοήθημα) με Συμβουλές για την διακίνηση του email σας
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

β) Ο δεύτερος λόγος:
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τα chain letters έχουν μεν σκοπό να αποκαλύψουν την διεύθυνση μας σε τρίτους, αλλά αν ΚΑΙ το κείμενο είναι το κατάλληλο δόλωμα ακόμα καλύτερα δεν είναι; Ποιο όμως μπορεί να είναι το κατάλληλο δόλωμα; Υπάρχουν δολώματα για όλους τους τύπους ανθρώπων και.... όποιον πιάσει ο χάρος:

-- Για τους άπληστους
-- Για τους απελπισμένους
-- Για τους φοβιτσιάρηδες
-- Για τους συναισθηματικούς
-- Για τους περίεργους
-- Για τους επιστήμονες (ιατρικής κ.τ.λ...)

Και τόσους ακόμα....

Να μερικά παραδείγματα.
Ποιος απελπισμένος εξ' αιτίας της υγείας του, θα έλεγε όχι στο να στείλει "ένα email" (γιατί ως ένα "ένα email" το βλέπει πάνω στην απελπισία του...) όταν πρόκειται να κάνει εγχείρηση στο π.χ μάτι του με την ελπίδα να πάνε όλα καλά;

Ή ποιος θα πει όχι σε μια μητέρα που συνεννοήθηκε με την τάδε εταιρεία -π.χ google- να παιρνει από μία δεκάρα ως δώρο για κάθε email που θα στέλνετε για χατήρι της μέσω google, με την ελπίδα να μαζέψει λεφτά για το άρρωστο παιδάκι της που πάσχει από καρκίνο /λευχαιμία /AIDS / σύνδρομο Down /ξέρω γω τι άλλο.... έχοντας και την φωτογραφία ένος πανέμορφού μωρού εκεί δίπλα προς μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτωση, όπως έτυχε να λάβω εγώ κάποτε;

Ή ποιος θα αμφισβητήσει την ειλικρίνεια ενός γράμματος που αναφέρει ένα αληθινό ιατρικό γεγονός (θαρρώ πως αληθινό είναι) για το πως να ανακαλύπτεις το αν ο άλλος έπαθε εγκεφαλικό; (Είχα λάβει ένα γράμμα μια φορά που έλεγε ότι για να μάθουμε αν ο άλλος έπαθε εγκεφαλικό ή όχι πρέπει να του πούμε να κάνει κάτι, που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει ένας άρρωστος άνθρωπος όσο εύκολο και αν είναι αυτό. Π.χ να χαμογελάσει. Για να χαμογελάσουμε, ο εγκέφαλος πρέπει να δώσει εντολή σε 17 μύες κάτι αδύνατον στην κατάσταση ανθρώπου που έχει πάθει εγκεφαλικό όπως καταλαβαίνετε.... Ή να πει την αλφάβητο... ακόμα χειρότερα δηλ που πρέπει να σκεφτεί 24 γράμματα....)

Όπως καταλαβαίνετε το συμπέρασμα είναι η εκμετάλευση που υπόκειται ένας τυχαίος χρήστης όπως εσύ, εσείς ή εγώ. ΔΕΝ πρέπει να δίνετε σημασία σε τέτοιου είδους email
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Γιατί έλαβες ένα email σατανιστικού περιεχομένου και όχι κάποιο άλλο;
Αν δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος από την φίλη σου (επειδή π.χ ξέρει ότι ασχολείσαι με την εκκλησία και ήθελε να "στην σπάσει") τότε φυσικά ήταν σύμπτωση. Άπλά έτυχε να βρει το συγκεκριμένο και το έστειλε. Γιατί όμως υπάρχουν τα συγκεκριμένα; Ε, σαφέστατα δεν θα έλειπε ο Μάρτης από την Σαρακοστή. Τα αιρετικά, σατανιστικά, βουδιστικά κ.τ.λ μηνύματα έχουν και αυτά τον σκοπό τους. Πρώτον να μεταδώσουν τις ιδεολογίες τους προς το συμφέρον τους, και δεύτερον για τον όλο γνωστό λόγο που γίνονται όλα αυτά με τις προπαγάνδες κατά του χριστιανισμού. Για να συνηθίσει δηλ το μάτι, η ιδεολογία, η ψυχή μας, με τον αρχέκακο εχθρό μας.

Αν και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί μας μισεί (αφού στο κάτω-κάτω δεν του κάναμε και τίποτα!) το σίγουρο είναι ότι το κάνει. Λόγο του ότι η ύπαρξη του αποτελείται μόνο από πνεύμα και όχι από σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον δούμε, βρίσκει ευκαιρία και επικοινωνεί μόνο με τον δικό μας αντίστοιχο κομμάτι του εαυτού μας -δηλ την ψυχή μας- και προσπαθεί να μας πείσει ή να μην κάνουμε αυτό που θέλει ο Θεός, ή να κάνουμε αυτό που θέλει αυτός.

Σε περίπτωση που το μόνο που καταφέρνει είναι το πρώτο τότε λυσσάει από το μίσος του που δεν κατάφερε το δεύτερο. Γι' αυτό και συνεχίζει τον πόλεμο όσο ποιο λυσσαλέα μπορεί. Επειδή όμως είναι γνωστό ότι "αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" και ότι με την βιασύνη δεν γίνεται τίποτα, γι' αυτό το κάνει τόσο αργά που δεν το καταλαβαίνουμε. Να σκεφτείς ότι όταν ο άνθρωπος γεννιέται είναι εντελώς αθώος, ενώ όταν πεθαίνει είναι γεμάτος αγκάθια. Αγκάθια μίσους, τρέλας, θυμού, μνησικακίας... τα οποία μπαίνουν στην ψυχή του αργά-αργά όσο περνάει τον χρόνο του στην γη. Και επειδή δεν το καταλαβαίνουμε όπως είπα και πριν, γι' αυτό δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την ψυχική κατάντια μας.

Με βάση την τελευταία πρόταση λοιπόν σου φέρνω παράδειγμα την φίλη σου. Δεν μπορεις να πεις ότι είναι κακός άνθρωπος, έτσι δεν είναι; Αντιθέτως -υποθέτω δηλ- θα είναι ένα χαρούμενο άτομο, πάνω-κάτω στην ηλικια σου, που δεν διαφέρει σε προταιρήματα και ελλατώματα από οποιονδήποτε άλλον από μας. Και όμως σου έστειλε ένα email το οποίο δεν έφερε επανάσταση στον ψυχικό της κόσμο! Της φάνηκε αμέσως φυσιολογικό. Πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι ένα τέρας που θέλει την καταστροφή; Και την δική της, και την δική σου και την δική μου και όλων μας; Και όμως έχει αποδεχτεί αυτήν την ιδεολογία. Και μάλιστα χωρις καν να το ξέρει!!! Γιατί αν το ήξερε θα το αποδεχόταν;

Λογικό ακούγεται λοιπόν να έχουμε ένα αντίβαρο στην άλλη άκρη για να μην κατρακυλήσουμε. Κάτι που να μας συγκρατεί. Και επειδή απέναντι από το μίσος βρίσκεται η αγάπη, προσωπικά δεν βρίσκω άλλο άτομο που να έκανε όλα όσα έκανε ο Χριστός για χατήρι μας. ΑΥΤΟΣ ήρθε με την θέληση του να μας σώσει, ΑΥΤΟΣ πέθανε με ένα απάνθρωπο -κατά την γνώμη μου- τρόπο, ΑΥΤΟΣ μαρτύρησε εκεί πάνω στον σταυρό. Λογικό δεν βλέπεις να ακολουθούμε το παράδειγμα Του;

Εδώ λοιπόν -συγνώμη που θα σε φορτώσω λίγο- πρέπει να σου υπενθυμίσω το δικό σου χρέος απέναντι της. Επειδή υποθέτω ότι την αγαπάς την φιλή σου, το βλέπω λογικό να θες να την βοηθήσεις να καταλάβει το λάθος της. Κατά την γνώμη μου αν εγώ λάμβανα μια τέτοια φωτογραφία δεν θα ήθελα να της ξαναμιλήσω. Όχι επειδή την μίσησα αλλά επειδή θα έχω αυτήν την φωτογραφία στο μυαλό μου που θα μπαίνει ανάμεσα στην φιλία μας και στον τρόμο μου. Το μοναδικό που θα σκέφτομαι είναι ότι ΑΥΤΗ φταίει γι' αυτό που νιώθω εγώ. Σαφέστατα αυτό είναι το αγκάθι της επιτυχίας του εξ' από δω! Περισσότερο δεν θα μπορούσε να χαρεί για την κατάντια σας. Κάνε μια προσευχή λοιπόν, πήγαινε στην εκκλησία να γαληνέψει η ψυχή σου, κοινώνησε την Κυριακή και μετά ας τολμήσει ο εξ' από δω να έρθει να σε ενοχλήσει!!

Μην λησμονήσεις να της μιλήσεις και να της εξηγήσεις το πόσο σε πείραξε. Πρέπει να καταλάβει ότι με αυτό που έκανε, έκανε κακό στον ψυχικό σου κόσμο. Να την παρακαλέσεις να μην το ξανακάνει. Αν την παρακαλέσεις αντί να της φωνάξεις θα καταλάβεις το λάθος της. Μίλησε τις ήρεμα, από κοντά -όχι ξερά με κάποιο email γιατί πόσα πιά να γραφτούν σε ένα email;- αν θες να της βοηθήσεις.

Τέλος έχω να πω και κάτι ακόμα. Σε περίπτωση που δεν καταλάβει σου συνιστώ να απομακρυνθείς από κοντά της όσο καιρό θα είσαι έγκυος. Οι ορμόνες που βγάζει ο οργανισμός μιας μητέρας γίνονται αντιληπτές από το έμβρυο ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗΣ. Σκέψου αυτές οι ορμόνες να είναι ορμόνες φόβου ή τρόμου!! Το παιδί θα βγει νευρασθενικό!! Ναι, το ξέρω ότι τώρα μάλλον υπερβάλλω κάπως αλλά δεν είναι ανάγκη να το διακινδυνέψουμε!

Αυτά είχα να σου πω. Αυτό είναι το τελευταίο post. Το ξέρω ότι ήταν πολλά και μερικά όχι και ευχάριστα γι' αυτό ζητώ συγνώμη αν σε κούρασα ή σε στεναχώρησα....
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

PerlMaster έγραψε:
eufrosini έγραψε:... στειλει αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα
Αγαπητή ευφροσύνη και όλες οι τυχόν αδελφές(οί) που είστε σε παρόμοια κατάσταση σας λυπάμαι λίγο και για να ελαφρύνω το πόνο σας παρακαλώ να μου στέλνετε εμένα χωρίς κανένα δισταγμό όλα τα chain letters , e-mails , sms , επιστολές , με απειλές θανάτου, κατάρες , φωτογραφίες ή ότι άλλο σας στείλουν, όσες φορές θέλετε , χ10 , χ20 , χ30 ,χ1000 , εδώ ==> nospam.gravitalsun@hotmail.com.nospam (χωρίς τα nospam)
Τί ταράζεστε , αν είναι δυνατόν , ένα κομάτι χαρτί ή email να σας κάνει έτσι , τι να πώ , ξεχάσατε ότι την Κυριακή κοινωνήσατε Θεό ?
μαλλον δεν εγινα κατανοητη δεν ταραχτηκα με το μαιλ ,αλλα με την φιλη που προεβη σε αυτη την κινηση
ειπα εγω οτι ενα κομματι χαρτι με εκανε ετσι?νομιζω πως οχι
νομιζω οτι απλα ειπα οτι ταραχτηκα με την φιλη αδελφικη 10 χρονια που ενω ειναι γαμηλιο ταξιδι σκεφτηκε να μπει στον κοπο να ανοιξει λαπτοπ για να στειλει αυτο το μηνυμα
εκανα λαθος που ειπα τον προβληματισμο μου?
eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

eufrosini έγραψε:αδελφια καλησπερα ,εχω ενα περιεργο προβληματισμο μου ηρθε μηνυμα ηλεκρονικο απο μια φιλη που παντρευτηκε πριν 3 μερες και τωρα ειναι γαμηλιο ταξιδι
απο εξω ο τιτλος λεει φωτογραφια οποτε λεω ειναι φωτογραφια απο το ταξιδι της και ανοιγω το μηνυμα και τι να δω μια αληθινη φωτογραφια απο εφημεριδα με τον εξω απο εδω και ενα σταυρο τρελλαθηκα αδελφια και απο κατω το κειμενο λεει
ο προεδρος της αργεντινης που εσβησε αυτο το μηνυμα πεθανε ο γιος του
ο ταδε που το εσβησε πεθανε το παιδι του πραγματικα γεγονοτα δηλαδη
και στο τελος εαν δεν στειλεις αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα τοτε κατι κακο θα σου συμβει
αδελφια τρελλαθηκα διανυω τον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης μου το θεωρω πραγματικα ξεδιαντροπο αυτο που εκανε οχι επειδη ειμαι εγκυος αλλα που μπηκε σε διαδικασια απο διακοπες να στειλει αυτο το μηνυμα σε 10 ατομα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που εχουμε φτασει βρε παιδια τι διακινειται μεσω ιντερνετ?τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
συγνωμη που σας βαραινω εψαχνα να βρω τον πνευματικο μου να τα πω αλλα δεν τον βρισκω
δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που εκανε
νομιζω οτι ο προβληματισμος μου ηταν αυτος

?τι φιλοι ειναι αυτοι που υπαρχουν?και εαν υπαρχουν τετοιοι φιλοι τι να τους κανεις τους εχθρους?
συγνωμη που σας βαραινω εψαχνα να βρω τον πνευματικο μου να τα πω αλλα δεν τον βρισκω
δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που εκανε[/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”