Χριστιανός και πάνκις

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Gewrgiosgr έγραψε:απαπα τι πράγμα και αυτό και εγώ στον γάμο της αδερφής μου οτι νανε έιδα τρόμαξα .
στο τέλος μεθυσα και εγώ με έκανε και μένα ο διάβολος του χεριού του και έκλεισε το καρέ.
Αδελφέ Γιώργη, κάνε την προσευχή σου, ζήτα μετάνοια και συγχώρεση από τον Θεό και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του πνευματικού σου. Όπως και να είναι η εμφάνισή σου, εμείς εδώ στο φόρουμ σε αγαπάμε, να το ξέρεις.
Γιατί στο πρόσωπό σου βλέπουμε την Χριστιανική καλοσύνη...
Και να επανέλθεις σε παρακαλώ στον αγώνα σου, γιατί υπάρχουν ένα σωρό αδελφοί μας (Θεόδωρος, Χρήστος, Ιωάννης, Δημοσθένης, Θεοφάνης, Δημήτριος) που στηρίζονται σε σένα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Ευχαριστώ που με αγαπάτε και εγώ σας αγαπώ.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Και όσοι φορούν 70 σκουλαρίκια κι έχουν μοικάνες και τρυπημένες μύτες και αυτιά και σένα Γιώργο αλλά όχι μόνο και όλους τους άλλους που είναι σαν κι εσένα εξωτερικά τους αγαπάω γιατί είναι αδέλφια μου και ας είναι όπως να 'ναι,δεν μου αρέσουν οι υποκριτές που σχολιάζουν υποτιμητικά τα πανκιά και τους αναρχικούς και τους κατακρίνουν και ενώ είναι οι ίδιοι βουτηγμένοι στην αμαρτία...

OΙ Iron Maiden είναι σατανιστές?Έχω κάποια τραγούδια τους κι ακούω.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Χριστιανός και πάνκις

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Gewrgiosgr έγραψε:Γίνετε πιστεύετε?
αν και πιστεύω οτι ήταν διαβολική παρακίνηση να ξυρίσω το κεφάλι μου και να αφήσω μια λορίδα στην μέση .
αν βλέπατε την Κυριακή στην εκκλλησία ενα τέτοιο άτομο τι θα πιστεύατε?
Θα πίστευα ότι έχει κάποιο λάθος στην αντίληψη εφαρμογής της θείας επιφοίτησης και οτι τα μαλλιά δεν επηρρεάζουν ούτε δρουν σαν μονωτικό όταν έρθει η Θεία επιφοίτηση αλλα τα διαπερνούν χωρίς πρόβλημα.

Επίσης, η γραμμή στην μέση είναι μια αντίδραση οτι δεν επιθυμεί 100% επιφοίτηση αλλα κατα 98% ώστε να κρατά μια πισινή διότι μια ξαφνική 100% επιφοίτηση είναι σίγουρα σοκ.

Επίσης θα πρέπει να του πούμε οτι τα μαλλιά δεν εμποδίζουν την επικοινωνία ούτε είναι κάτι αντιστοιχο με τα καπελλάκια απο αλουμίνιο που βάζαν κάποιοι για να εμποδίσουν την εμπλοκή του μυαλού τους απο τους εξωγήινους.

Θα το έβλεπα με συμπάθεια και θα τον ρωτούσα αν βάζει ζελέ στο λειρί του το οποίο μετά απο άδεια του θα ζητούσα να το αγγίξω αφού στις ακμές συγκεντρώνεται η ακτινοβολία του εγκεφάλου και γενικώς !!!

Εν τέλει θα του έλεγα οτι το φωτοστέφανο δέν είναι σε κάθετη μορφή αλλα σε παράλληλη μορφή και θα του έλεγα να το κάνει παράλληλο και να τπο βάψει ξανθό.

Αμα σε εκφράζει κάντο. Κι' άσε τους άλλους να λένε τα παραμύθια τους...

Ο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 60 φύτεψε μαλλιά και πήγε στην Βουλή με μπαντάνα διότι μόλις είχε βγεί απο την κλινική εμφύτευσης. Τότε αγάπησα τον Μπερλουσκόνι και δεν ακούω τίποτε γι'αυτόν. Πιστός οπαδός του στ'αλήθεια.

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

panagiotis2008 έγραψε:OΙ Iron Maiden είναι σατανιστές?Έχω κάποια τραγούδια τους κι ακούω.
Ρε Παναγιώτη είσαι και χεβιμεταλάς!
Με εκπλήσσεις συνέχεια!
Κι εγώ επί 25 χρόνια είχα στο σπίτι μου τον απαγορευμένο στην Ελλάδα δίσκο των Aphrodite's child (Βαγγέλης Παπαθανασίου, Ντέμης Ρούσος, Λουκάς Σιδεράς, και Αργύρης Κουλούρης) με τίτλο "666" (σε κασέτα).
Πέρυσι την πέταξα!
Και Rolling Stones συνεχίζω να έχω παρ' ότι μια μεγάλη επιτυχία τους το 1968 μιλούσε για τον Διάβολο (Nice to meet you, hope you quess my name).
Αλλά εγώ δίνω έμφαση στη μουσική περισσότερο παρά στο στίχο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Δεν είμαι χεβιμεταλλάς,είμαι ροκάς,απλά κάποια συγκεκριμένα τραγούδια των Maiden που μου άρεσαν τα 'χω περάσει στο κινητό μου (είχα και σε CD) και τα ακούω αραιά και που.
Εδώ και κάποιους μήνες τα ακούω λιγότερο,γιατί φέρνουν σε κάτι σατανιστικό ,και την μουσική την έχω κόψει σε μεγάλο βαθμό.
Πάντως το 666 Τhe Number of the Beast δεν το 'χω ακούσει ποτέ.
Ας τελειώνουμε όμως τώρα με αυτά γιατί βγαίνουμε από το θέμα του καναλιού.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

υποκρισία teri ναι ίσως είναι... αλλά μήπως είναι λίγο καλήτερα να μετριαστεί η εμφάνηση λίγο μέσα στον ιερό ναό;
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Χμμμ. Αν φτάσει στο σημείο κάποιος (και μιλάω γενικά όχι συγκεκριμένα για το Γιώργο) να προβληματιστεί αν και κατά πόσον η περιβολή του αρμόζει ή όχι στο περιβάλλον της εκκλησίας ή ακόμα καλύτερα αν σκανδαλίζει/προκαλεί ή όχι ε, τότε.......είναι σε πολύ καλό δρόμο! Σύντομα θα εναρμονιστεί το εντός του ναού με το εκτός!
Αν όμως το κάνει γιατί του το επιβάλλει κάποιος, τότε..... :?
Δεν είμαι και θεολόγος, μη μου βάζετε δύσκολα.
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pr28 »

είμασστε ωσ χριστιανοί το αλας του κόσμου και πρεπει να προσπαθουμε να ειμαστε υποδειγματα.Μια προκλητική εμφανιση ειτε ανδρος ειτε γυναικος δεν ταιριαζει με οσα πιστευουμε .
Ο Θεός κανει υπομονη με ολους και μας αγαπα , ομως και εμεις ας μην το παρατραβουμε και μπαινουμε στο Ναό μασκαρεμενοι (makeup) ή με μαλλί πετεινού ,
δειχνοντας πως καταντησαμε την εικονα και ομοιωσην Του.

και πρεπει να δινουμε σε ολα σημασια και στην εμφανιση και στην ορθοδοξη συμπεριφορα μεσα στην κοινωνια και την οικογενεια .ολα "μετρανε" , ολα εχουν την σημασια τους
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.......ΙΚΑΝΟΣ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΛΕΩ
ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΛΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ??????????????
ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ????????????????

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ
Ο ΠΑΝΚΙΣ ΘΑ ΣΚΑΔΑΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ........
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.......
ΤΟ ΞΕΡΩ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”