Προφητείες στο Τραχώνι Λεμεσού

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ο δικός μου λογισμός, μου λέει ότι η ήττα του Αντίχριστου θα γίνει πριν από την 2α παρουσία!
Η 2α παρουσία θα είναι η τελευταία επίγεια πράξη που θα τελεσθεί!
Αν λανθάνω, παρακαλώ διορθώστε με!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

Έτσι θα γίνει.
Έτσι μας λένε όλοι.
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι θα έρθει ο Αντίχριστος και θα συμβασιλεύσει με τον Βασιλιά Ιωάννη!!!!
Το αντίθετο μαθαίνουμε από τους Άγιους που προφήτευσαν και από τους Γέροντες που μίλησαν!
Πρώτα θα έρθει ένας Αγιος Βασιλιάς και ΜΕΤΑ τον θάνατό του θα δρομολογηθούν τα του Αντιχρίστου.
Όποιος θέλει όμως δεν τα ακούει αυτά...
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ,
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Καλα γνωστα ειναι βρε παιδια.
Μετα τον πολεμο θα υπαρξει μια ειρηνη και μετα ο Αντιχριστος.
ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.
Οσο για το Τραχωνι υπαρχει αποφαση της Ι. Συνοδου και οποιος θελει ας ψαξει, πιο διεξοδικα το θεμα να δει οτι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

panos0 έγραψε:Καλα γνωστα ειναι βρε παιδια.
Μετα τον πολεμο θα υπαρξει μια ειρηνη και μετα ο Αντιχριστος.
ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.
Οσο για το Τραχωνι υπαρχει αποφαση της Ι. Συνοδου και οποιος θελει ας ψαξει, πιο διεξοδικα το θεμα να δει οτι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΜΑΞΙΜΟΥ,
ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,
Η ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ, ΚΕΝΟΔΟΞΟΥΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Ενταξει δεν ξερω πως σκεπτονται αυτοι που υποστηριζουν ισως να ειναι απλα θυματα ισως να το κανουν με καποιο σκοπο.
Αυτο που εχω παρατηρησει σε θαυμαστα γεγονοτα του Κυριου, ειναι οτι δεν μπορει να υπαρξει σοβαρη αμφισβητηση εάν αρχικα δεν πιστευτει το γεγονος γιατι ο …εχει πολλα ποδαρια, τοτε το θαυμα γινεται με μεγαλυτερη ενταση.
Το μυρο της Παναγιας Μαλεβης, εμφανιση Αγιου Εφραιμ, Αγιων Ραφαηλ-Νικολαου-Ειρηνης κτλπ
Οσοι υποστηριξαν αρχικα οτι ειναι απατη γεγονοτα που ηταν απο τον Κυριο την πατησαν πανηγυρικα.
Εδώ βρε παιδια η Εκκλησια μας περιμενε τοσα χρονια για να αναγνωρισει τον Αγιο Εφραιμ με χιλιαδες θαυματα, ενυπνια, οραματα,
Μη λεμε ότι θελουμε τωρα, δεν βγαζει αποφασεις ετσι ευκολα για τετοια θεματα.
MHTSAKOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από MHTSAKOS »

ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ, ΚΕΝΟΔΟΞΟΥΣ, ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
Πολοί το νομίζουν αυτό.
Όλοι η κοινωνία έχει σε πλήρη συσχέτιση τον φαρισαϊσμό με την επίσημη εκκλησία.
Το θέμα είναι οι Σύνοδοι έχουν το αλάθητο, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα και αν ναι ποιός το υποστηρίζει από τους Άγιους;
Εγώ δεν ξέρω. αλλά έχω την εντύπωση πως ναι η απόφαση είναι πάντα κατά την καθοδήγηση του Άγιου Πνεύματος.

Το θέμα είναι ότι το Τραχώνι ΣΤΕΡΕΙΤΕ στήριξης σοβαρών ανθρώπων που είναι κεφάλαιο για την εκκλησία.
Ποιός Γέροντας από το Άγιο Όρος βγήκε και είπε για το Τραχώνι, ότι είναι αλήθεια;
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Αδελφια με ολη την αγαπη μου και το σεβασμο μου, εχω μια απορια.

Γιατι επιμενετε να συντηρειτε ενα θεμα το οποιο ειναι το λιγοτερο γραφικο;

Προτεινετε ανοιχτα να μην κανουμε υπακοη στις αποφασεις της επισημου Εκκλησιας μας, με το προσχημα οτι αναφανδον και απαντες οι Ιεραρχες μας ειναι διεφθαρμενοι και γιαυτο να μην τους πολυ-ακουμε;

Αφου τοποθετηθηκε επισημως και κατηγορηματικως η Ι.Σ. της Εκκλησιας της Κυπρου, τι θελουμε αλλο;

Εμεις σε ποιο ποιμνιο ανηκουμε εαν οχι στην επισημη Εκκλησια της Ελλαδος η της Κυπρου;

Μηπως να ανοιξουμε κανενα "δικο μας μαγαζι" για να κανουμε τους χαζους και πλανεμενους για να κονομαει και ο Λιακοπουλος και ο καθενας απο αυτους που λυμαινονται την αγνοια - αγωνια του κοσμου;

Tην εν Χριστω Ευθυνη και αποδοση του λογου για τις εκατομμυρια ψυχες που κρεμονται απο τα Αρχιερατικα τους Αμφια εχουν οι Αρχιερεις μας.

Ακολουθουμε αυτα που μας λενε, η κανουμε οτι μας κατεβει και αναλαμβανουμε ομως και τις ευθυνες μας...

Οποιος θελει να μαθει μαθαινει, οποιος δεν θελει πλανευεται και γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης.

Διαλεγουμε και παιρνουμε.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

aposal έγραψε:Νομίζω ότι η τοποθέτηση του πατέρα Αντώνιου ήταν πολύ ξεκάθαρη για να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το θέμα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
filotheitis
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filotheitis »

panos0 έγραψε:Δεν νομιζω να ειναι Θεικα, τα σχεδια ειναι κακοσχηματισμενα, αριθμοι με συμβολα "περιεργα" κτλπ.
Εξ αλλου η Αστυνομια εκανε ερευνα για τη φωτο που ελεγε ο εν λογω προφητης οτι ηταν τραβηγμενη κατα τη διαρκεια που ο Αγ. Ιωαννης του μιλουσε ζωντανα, και βρεθηκε οτι ηταν τραβηγμενη απο την εικονα του Αγιου. Ενω πχ στην περιπτωση του μυρου της εικονας της Παναγιας Μαλεβη ή του Αγ Ραφαηλ,Νικολαου,Ειρηνης τα "οργανα" της ταξης αναγκαστηκαν να παραδεχθουν το θαυμα.
Εχουν γινει και ομιλιες επ αυτου απο τον αρχιμανδριτη Δανιηλ Γουβαλη στον ρ/σ Εκκλησιας τ.Ελλαδος
(Μου αρεσαν παρα-πολυ οι αντιαιρετικες εκπομπες του γιατι δεν κανει τωρα?)
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΑΔΕΛΦΕ Ο Π.ΔΑΝΙΗΛ ΓΟΥΒΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ(ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ )ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20.30.Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΟΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΩΝ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”