Προφήτης Ηλίας

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Μια Προφητεία μόνον δια την Ελλάδα

ΕΛΛΑΣ.ΕΛΛΑΣ.ΠΤΩΧΗ ΕΛΛΑΣ,ΧΩΡΑ ΕΥΡΕΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ.ΑΛΥΣΟΣ ΒΑΡΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΕΙ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΕΙ,ΘΗΡΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΥΨΗΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΑΡΧΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΦΟΒΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΒΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΝ ΤΑΥΤΗΝ.ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ.ΤΟ Β ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ.ΤΟ Γ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.ΤΟ Δ ΤΗ ΔΥΜΑΜΗ.ΤΟ Ε ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΑΡΟΝ Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ.ΤΟ Α ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟ Δ ΔΥΣΗ ΤΟ Α ΑΡΚΤΟΣ ΤΟ Μ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ Ο ΕΣΤΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΟΣΜΟ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...........................
eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Παραγένηται δε τότε Ενώχ ο προ του νόμου, και Ηλίας ο εν τω νόμω και Ιωάννης ο εν τη νέα χάριτι, κηρύξαι εν όλη τη οικουμένη τον καιρόν της συντελείας, και την του πλάνου επιδημίαν. Διελεύσονται δε εν σημείοις και τέρασι και προκηρύξουσι του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού την Δευτέραν έλευσιν. Όσοι τοιγαρούν θελήσουσι του αποκτείναι αυτούς ή άλλως πως αδικήσαι, πυρ εξελθόν καταφάγεται αυτούς (Αποκαλ. ια'5) πορεύσονται γαρ εν εξουσία μεγάλη και τον αντίχριστον ελέγξαντες αποκτανθήσονται υπ' αυτού εν τη πόλει Ιερουσαλήμ, και ρίψωσι τα σώματα αυτών άταφα εν μέσω της πόλεως, και επισυναχθέντες επιγελάσωσιν αυτών ως απροστατεύτων. (Αυτόθι 6,7,8,9,10). Ποιήσουσι δε επί την πλατείαν κείμενα τα άγια σώματα αυτών τρεις ημέρας. Μεσούσης δε της τετάρτης καταπτάσαπεριστερά εκ του ουρανού ως είδος αστραπής, και επάνω αυτών περιπατήσασα, ζωήν εμπνεύσει αυτοίς και ισχύσαντες εγερθήσονται ενώπιον πάντων, και τρόμος λήψεται τους ορώντας αυτούς. Τότε γενήσεται φωνή εκ του ουρανού προς αυτούς λέγουσα. Ανέλθετε προς με οι φίλοι μου, και ευθέως κατελθούσα νεφέλη άρη αυτούς και κατασκηνώσει εις τον Παράδεισον.

eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Εικόνα

ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΝΘΙΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.

eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Εικόνα

΄΄κόραξ έτρεφε τον προφήτη και ζηλωτήν Ηλίαν΄΄.

ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ..........................
eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Επέρνα άνθρωπος ευγενής από το μέρος της ανατολής, (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ) καβαλάρης με δύο στρατιώτας σταυροφόρους, και είχον σταυρόν υψηλότερον από τα κεφάλια των έως δύο ρούπια, ο μεν εις ήτον δεξιά, ο άλλος αριστερά, και τούς λέγω τι άνθρωπος είναι αυτός ο άρχων; και μου λέγουν αυτός είναι ο άγιος Θεόδωρος (το κήρυγμά του εκ πενια βασιλευ είναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ) και πηγαίνει εις τα μέρη της Ανατολής, και μοιράζει χαρτιά , εις τούς ιδικούς του φίλους (Χριστιανούς) όσους τον αγαπούν, και εις αυτά έχει γράψει το όνομά του προς επίδειξιν και όπου θα τούς πιάνουν να παρουσιάζουν την υπογραφήν του περνούν από ταις βάρδιαις (Δοκιμασίες-Τελώνια)”.ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ..........................
eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Τρέξε να τοιχοκολλήσωμεν γρήγορα το βασιλικόν διάταγμα τούτο εις τας πλατείας, να προφθάσωμεν τον λαόν (κηρύσσεται το ευαγγέλιο από Τον Εκ Πενίας Άγιο Βασιλέα) ...ήρχετο σαν από την Ρούμελην και μου λέγει, να, ξυπόλητος (πτωχός) είμαι και εγώ, και με το εγγίξιμον εκείνο μου εφάνη ότι επήγαμεν έως σαράντα βήματα, και ετοιχοκολλήσαμεν το διάταγμα. Και εις άλλην φοράν τελευταίον μου εφάνη και μου είπε, να ηξεύρεις και τούτο, ότι το κλίμα της Σπάρτης είναι σκληρόν, και τοιούτους ανθρώπους δεν εβγάζει, αλλά να διαμαρτυρηθής και τέταρτην φοράν εις τον Αρχιερέα, και να αναχωρήσης από εδώ να υπάγης κατά το μέρος του βορέως, και εκεί θα εύρης άνθρωπον να σε συμβουλεύση και να σε συνδράμη εις όσα είναι ανάγκη, διότι τα κλειδιά της Ελλάδος κρέμανται εις τας χείρας ενός ανθρώπου.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ................................
eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΩΧ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ..........ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ.

Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ(ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ)ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΑΡΙΤΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΄΄ΑΝΟΜΟ΄΄
.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ............................
eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Ο Θεός ετοιμάζει την αντεπίθεσή του με μια νέα γενιά αγίων. Οι νέοι αυτοί άγιοι θα σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Δεν θα φοβούνται κανένα πρόβλημα διότι θα 'χουν εμπειρία Θεού και θα ξέρουν ότι το μεγαλείο του Θεού δεν μαγαρίζεται απ' τη δική μας σχιζοφρένεια κι ακαθαρσία. Θα γνωρίζουν την παντοδυναμία του Θεού και πιστεύοντας σ' αυτήν, θα προχωρούν πάντα ακάθεκτοι μπροστά και τίποτα δεν θα αναχαιτίζει την πορεία τους αυτή προς τη διαφάνεια, την εντιμότητα, την αλήθεια και το φως του Θεού. Κανένα κόστος, όσο "πνευματικό" κι αν είναι, δεν θα τους πείθει ποτέ ν' αλλάξουν την αλήθεια με το ψέμα ή να την υπηρετούν μ' αυτό.

eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

Ζαχ. Ιγ΄ 8 : «και θα είναι σε όλη τη γη, λέγει Κύριος, τα δύο μέρη αυτής θα εξολοθρευτούν και θα μείνη το έν τρίτον. Θα τους περάσω δια πυρός όπως τον άργυρο και όπως ο χρυσός δοκιμάζεται θα τους δοκιμάσω. Αυτοί θα επικαλεσθούν το Όνομά μου και θα τους ακούσω και θα ειπώ λαός Μου αυτός είναι. Θα ειπούν αυτοί , Κύριός μου και Θεός μου».

eggys
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από eggys »

ΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ ΣΤΩΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ΄΄ΕΝ ΕΥΦΥΙΑ΄΄ΖΩΝΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ.

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ?

ΟΡΘΟΔΟΞΙΆ=ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ.

΄΄ΠΛΑΝΗ ΑΚΟΥΟΜΕΝ ΕΝ ΠΛΑΝΗ ΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ΄΄.

ΕΓΡΗΓΟΡΘΗΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΄΄ΕΚΕΙΝΟΣ΄΄

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”