Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης (28 Απριλίου)
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κλήση προς :
juli
maria
nkope
filtor
Dimitris-wn
dimsam
spirit
anastasios
πλησιάζει η συνάντηση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 28 μεσημέρι στην Μυρσίνη με ρακί κλπ καλούδια και πρεπει να κλειστεί τραπέζι ....
Δηλώστε παρών ή απών αλλά δηλώστε γιατί ο Κλεάνθης αγχώνεται !!!
Χρ.
ΥΓ. Και οι εκτός Θεσσαλονίκης προς τον Νότο δεκτοί με αγάπη ανευ nick ... (και κατάλλυμα νυκτερινό προσφέρουμε). Λές να ακούει και η ντινούλα και να μας έρθει ???!!!
juli
maria
nkope
filtor
Dimitris-wn
dimsam
spirit
anastasios
πλησιάζει η συνάντηση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 28 μεσημέρι στην Μυρσίνη με ρακί κλπ καλούδια και πρεπει να κλειστεί τραπέζι ....
Δηλώστε παρών ή απών αλλά δηλώστε γιατί ο Κλεάνθης αγχώνεται !!!
Χρ.
ΥΓ. Και οι εκτός Θεσσαλονίκης προς τον Νότο δεκτοί με αγάπη ανευ nick ... (και κατάλλυμα νυκτερινό προσφέρουμε). Λές να ακούει και η ντινούλα και να μας έρθει ???!!!
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Αγαπητοί φίλοι, δεν θα έλθω στην συνάντηση στην Συμβασιλεύουσα το Σάββατο αλλά θα συμπαρίσταμαι στο φαγοπότι εκ του μακρόθεν ακούγοντας το υπέροχο τραγουδάκι... :)NIKOSZ έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=89TAdIIU3A8kleanthis έγραψε: Υ.Γ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!!!
ΚΛΕΑΝΘΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Συμβασιλεύουσα και Συμπρωτεύουσα στα λόγια μόνο - περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς ... !!!
Σήμερα, μια Ευρωπαική πόλη σαν όλες τις άλλες με αμφίβολο υποτονικό χρώμα αλλα πάντα με σταθερή προσήλωση στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες.
Μάλλον περισσότερο μ'αρέσει το "Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" όπου και η συνάντηση μελών στις 28 Απριλίου στις 15:00 στο μεζεδοπωλείον ΜΥΡΣΙΝΗ !!!
Χρ.
Σήμερα, μια Ευρωπαική πόλη σαν όλες τις άλλες με αμφίβολο υποτονικό χρώμα αλλα πάντα με σταθερή προσήλωση στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες.
Μάλλον περισσότερο μ'αρέσει το "Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" όπου και η συνάντηση μελών στις 28 Απριλίου στις 15:00 στο μεζεδοπωλείον ΜΥΡΣΙΝΗ !!!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...