Το ντύσιμο (αμφίεση) απο χριστιανικής απόψεως...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Το ντύσιμο (αμφίεση) απο χριστιανικής απόψεως...
Αι απόψεις των γυναικών απέχουσι πολύ από το να τις λαμβάνομεν σοβαρώς υπ ' όψιν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναγιώτη μου σίγουρα "θα κάνουμε χωριό" ! Τι σημασία έχει που είμαι γαύρος και είσαι βάζελος ; Mας ενώνουν εδώ άλλα ωραία πράγματα ! Μην κοιτάς που κάνουμε χιούμορ με τα αθλητικά. Εξάλλου ο αδελφός μου και εσύ είστε από τους αγαπημένους μου Παναθηναϊκούς !!!
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παναθηναϊκός δεν είμαι αλλά την τελευταία φορά που πήρε το πρωτάθλημα , η Εθνική πήρε το EURO. Λέτε και φέτος να....?
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αποστόλη ετοιμάσου μεσημεριάτικα να περάσω από την γειτονιά σου με την βρεγμένη σανίδα !aposal έγραψε:Αι απόψεις των γυναικών απέχουσι πολύ από το να τις λαμβάνομεν σοβαρώς υπ ' όψιν!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και επίσης αρχίζουν οι αγώνες της Εθνικής, την ίδια ακριβώς ημερομηνία όπως και το 2004 (12 Ιουνίου)!! Λες?theodosis79 έγραψε:Παναθηναϊκός δεν είμαι αλλά την τελευταία φορά που πήρε το πρωτάθλημα , η Εθνική πήρε το EURO. Λέτε και φέτος να....?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς, τέτοια θαύματα γίνονται μόνο μια φορά ! Είμαι απαισιόδοξη για το Μουντιάλ. Παίζουν εξαιρετικές ομάδες !panagiotisspy έγραψε:Και επίσης αρχίζουν οι αγώνες της Εθνικής, την ίδια ακριβώς ημερομηνία όπως και το 2004 (12 Ιουνίου)!! Λες?theodosis79 έγραψε:Παναθηναϊκός δεν είμαι αλλά την τελευταία φορά που πήρε το πρωτάθλημα , η Εθνική πήρε το EURO. Λέτε και φέτος να....?
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΘΕΟΔΟΣΗtheodosis79 έγραψε:Παναθηναϊκός δεν είμαι αλλά την τελευταία φορά που πήρε το πρωτάθλημα , η Εθνική πήρε το EURO. Λέτε και φέτος να....?
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το θέμα μας είναι η εξωτερική αμφίεση! Μήπως πρέπει να πάρω βρεγμένη σανίδα;
Η μήπως αυτή αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο μερικών;
Η μήπως αυτή αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο μερικών;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πράγματι η εξωτερική αμφίεση είναι το θέμα (μπλε, με άσπρες ρίγες στα μανίκια)!

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πριν πάρα πάρα πολύ καιρό..δημοσιεύτηκε στο φορουμ εδω το ίδιο θέμα..με την διαφορά ότι τότε είχε γίνει χαμός και πήγε στα κλειστά....

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.