Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στην Αθήνα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση από efthumhs »

smarti έγραψε:Δεν θα μας πει κανείς λεπτομέρειες ????
Σμαρώ για να μη κλαίς θα σου πω εγώ:

Μαζευτήκαμε κατα τις 13:30 όλοι μαζί στην Ταβέρνα και αφού γνωριστήκαμε μεταξύ μας καθήσαμε ήσυχα - ήσυχα στο τραπέζι. Αλλά μόλις φτασανε τα σαρακοστιανά έγινε το έλα να δεις... Πηρούνια συγκρουονταν μεταξύ τους αλλά σε αντίθετες κατευθύνεις μα πάντα πάνω απο το ίδιο πιάτο (σύμπτωση έ;) και άλλα τέτοια... :mrgreen: Μετά ήπιαμε το καφεδάκι μας (ελληνικός - μοναστηριακός πάντα) στο ίδιο μαγαζί και μετα στις 17:00 πήγα,ε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου όπου στο αρχονταρικι ήρθε ο π. Ματθαίος και μας μίλησε πραγματικά πολύ ωραία και εμπεριστατωμένα για διαφορα θέματα που του θέταμε εμείς όπως:
Δωρεά οργάνων, ονοματοδοσία παιδιών (ειδική ακολουθία που γίνεται την 8η μέρα απο γεννησεως τεκνου), μάτι-ξεματιασμα, μυροβλυσία αγίου Δημητρίου σήμερα κ.α. Τελικά ήμασταν καμια 20ρια άτομα σύνολο

Υ.Γ: Βγαλαμε και φωτογραφίες αλλά αυτές τις ανέλαβαν άλλοι, όχι ο υποφαινόμενος...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Να είσαι καλά Ευθύμη :105 :105 , σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μας είπες πως περάσατε!!! :8 :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Σπάρτακος »

Ο Άγιος Δημήτριος στον ομώνυμο δήμο είναι μια ενορία ζωντανή, δραστήρια, μαχόμενη για το όνομα του Κυρίου μας, και ο π. Ματθαίος, ένας πραγματικός λειτουργός που τιμά το ράσο και την αποστολή του.
Η έντονη δραστηριότητα, το πολυάνθρωπο, η επιμέλεια στους εσωτερικούς χώρους και στο πνευματικό κέντρο, μαρτυρούν ορισμένα πράγματα
Εξωτερικά ο ναός είναι ημιτελής – επι πολλά χρόνια- πράγμα που μου είχε κάνει κακή εντύπωση από παλιά μη γνωρίζοντας και τις πραγματικές αιτίες (διότι θα έπρεπε να ήταν τα καμάρι και το στολίδι του ομώνυμου δήμου, και όχι να εμφανίζει την εξωτερική εικόνα που έχει μέχρι σήμερα), αλλά οι υπεύθυνοι του γεγονότος αυτού, τελικά από ότι έμαθα, ήταν οι εχθροί της εκκλησίας που εμπόδιζαν τις εργασίες μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών φαντάζομαι,(τα συνήθη οργανωμένα πολιτικά και άλλα αντίχριστα συμφέροντα) που λούφαξαν στις τρύπες τους, και έτσι οι εργασίες έμαθα θα συνεχιστούν, όταν…..( αν θέλει σας λέει περισσότερα ο Απόστολος).

Όλοι όσοι αδελφοί γνώρισα, να είστε καλά αδελφοί, και καλό υπόλοιπο της Σαρακοστής.
Αληθές είναι το πραγματικό, και η αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

htan kai o agio oros mazi???????? (nikos)?
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospet »

Ναι, ήταν και ο Νίκος . Πάντως αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε συνάντηση του φόρουμ, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Ιδιαίτερα η συζήτηση με τον πατέρα Ματθαίο ήταν απερίγραπτη. Είχε σε κάθε ερώτησή μας την κατάλληλη απάντηση, προσωπικά άκουσα πράγματα τα οποία δεν είχα ξανακούσει πρωτύτερα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Φώτη (καυσοκαλίβια) , ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο με μόνο λόγο την συνάντηση. Εύχομαι στην επόμενη να είμαστε ακόμα περισσότεροι .Τελειώνοντας, ένα ακόμα ποιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δημιουργό του athos, το Νίκο, ο οποίος με την ενέργεια του αυτή ,(τη δημιουργεία του φόρουμ) , έχει βοηθήσει πολύ κόσμο ο οποίος έπλεε μεταξύ φωτός και σκότους (όπως εγώ).
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
Άβαταρ μέλους
heart
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από heart »

giorgospet έγραψε:Ναι, ήταν και ο Νίκος . Πάντως αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε συνάντηση του φόρουμ, αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Ιδιαίτερα η συζήτηση με τον πατέρα Ματθαίο ήταν απερίγραπτη. Είχε σε κάθε ερώτησή μας την κατάλληλη απάντηση, προσωπικά άκουσα πράγματα τα οποία δεν είχα ξανακούσει πρωτύτερα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Φώτη (καυσοκαλίβια) , ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο με μόνο λόγο την συνάντηση. Εύχομαι στην επόμενη να είμαστε ακόμα περισσότεροι .Τελειώνοντας, ένα ακόμα ποιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον δημιουργό του athos, το Νίκο, ο οποίος με την ενέργεια του αυτή ,(τη δημιουργεία του φόρουμ) , έχει βοηθήσει πολύ κόσμο ο οποίος έπλεε μεταξύ φωτός και σκότους (όπως εγώ).
eides na erxese se synantiseis>? mia xara
:wink:
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Μόλις επέστρεψα σπίτι κατάκοπος από το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησα, χάριν της συνάντησης. Αλλά άξιζε πέρα για πέρα την ταλαιπωρία και τα χιλιόμετρα!
Συγκινήθηκα χτες, διαπιστώνοντας το πόσο καλά παιδιά απαρτίζουν αυτόν τον διαδικτυακό χώρο.
Ανθρωποι απλοί και αδελφοί πραγματικοί.
Λεπτομέρειες αναλυτικά για όλα τα παρευρεθέντα μέλη αύριο.....
Φωτογραφίες έχουν άλλοι αδελφοί και αδελφές.
Νάσαι καλά Απόστολε για την ιδέα και την οργάνωση της γνωριμίας μας.
Και εσύ Νίκο, γιατί χωρίς την ιδέα της δημιουργίας του φόρουμ, όχι μόνο η συνάντηση δεν θα γινόταν, αλλά και πολλά άλλα πράγματα δεν θα πραγματοποιούνταν, με πρώτο και κύριο αυτή καθεαυτή την ωφέλεια του καθένα μας με την συμμετοχή του σε αυτόν τον χώρο.
Πάντα τέτοια νάχουμε παιδιά, να είστε όλοι σας καλά! :smile:
Καλό Μάρτη, καλή άνοιξη να έχουμε!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Καλησπέρα σε όλες κ όλους τους φίλους. Μόλις επέστρεψα από την Αθήνα στη Λάρισα...
Ήμουν κ εγώ εκεί ακριβώς στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου. Είχα την τύχη να γνωρίσω τόσο αξιόλογα άτομα. Τους βρήκα πολύ καλύτερους!!!!!! από όσο πίστευα ότι θα ήταν. Αυτό τα λέει όλα. Όλους, εκτός από τον Δικόμας!!!! Νίκο , τους συνάντησα για πρώτη φορά κ όμως ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια....
Νάσαι καλά Απόστολε που είχες την ιδέα κ πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση - γνωριμία...
Ζητώ συγνώμη που έφυγα νωρίς κ έχασα την συνάντιση με τον π. Ματθαίο, την άλλη κ τις άλλες φορές θα είμαι παρών κ συμμέτοχος σε όλα....
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Άβαταρ μέλους
kausokalivia
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kausokalivia »

Καλησπέρα παιδία. Πολλή χάρηκα την συνάντησή μας. Γνώρισα ανθρώπους που αλλιώς τους φανταζόμουνα και αλλιώς είναι. Η αλήθεια έπεσα αρκετά έξω σε αρκετούς για το πώς θα έμοιαζαν. Όλοι και όλες υπέροχα παιδία που αν και δεν γνωριζόμασταν παρά μόνο από το φόρουμ εντούτοις ήτανε σαν να ήμασταν φίλοι για χρόνια. Έτσι είναι όταν σε ενώνει η πίστη στον Ιησού Χριστό. Από ποιον να ξεκινήσω και από ποιον να σταματήσω ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ υπέροχοι. Η συζήτηση με τον Π.Ματθαίο ήτανε πολλή εποικοδομητική με ωραία θέματα, ωραίες ερωτήσεις και ωραίες απαντήσεις Το ευχαριστήθηκα με όλη μου την καρδιά

Φαγητό μέχρι σκασμού. Υπήρχαν αρκετοί μεζέδες ακόμη και για τους ποιο δύσκολους που τελικά δεν είχε. Το μόνο λάθος που εντόπισα είναι ότι δεν είχε γλυκό :( :( . Μονάχα ο Βασίλης δεν έφαγε αρκετά και μας έκανε το μεγάλο ασκητή :smile: . Η αγγελική επειδή καθότανε δίπλα μου με εξυπηρετούσε και μου έβαζε το φαγητό στο πιάτο επειδή λέει ήμουνα κουρασμένος από το ταξίδι :smile:

Να ευχαριστήσω και εγώ τον απόστολο για την ωραία ηδέα του και τον Νίκο για την ύπαρξη του φόρουμ και που με πέταξε στο μετρό (συντάγματος γιατί δεν βρίσκαμε το μετρό Αγίου Δημητρίου) (και πάλι καλά που βρήκαμε το σύνταγμα) :mrgreen: :mrgreen:

Γιώργο δεν θεώρησα ποτέ μου ότι είναι κόπος που θα ερχόμουνα για να γνωριστούμε αντιθέτως χαρά μου ήταν. Στον Παναγιώτη αξίζουν να μπράβο που έκανε 5 ώρες οδικός. Εγώ 1.30 ώρα έκανα με το αεροπλάνο στο οποίο κοιμόμουνα κιόλας :lol:

Περιμένουμε φωτογραφίες από αυτούς που είχανε φωτογραφική

Τελικός απολογισμός 32 συμμετοχές 22 παρόντες και 10 απόντες που ελπίζω να γνωριστούμε σε άλλη συνάντηση. Πιστεύω αρκετά ικανοποιητικός απολογισμός
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ευχαριστούμε και εμείς πάρα πολύ που παρόλο την κούραση σας..... μας μεταφέρατε στη συνάντηση σας!! :25 :25 :25 Και μας κάνατε και ζηλέψαμε λιγουλάκι... :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20 :20
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”