Ου δεις πολλού των της Κουμουνδούρου αντιλήψεων. Η λογική σου μου θυμίζει ένα στίχο του Ν. Καββαδία: "Σιχαίνομαι τον ναυτικό που εμάζεψεν λεφτά εμούτζωσεν τη θάλασσα και την εκατου......" ή αλλίως ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει..............................., μιας και το θέμα είναι ή ήταν ποδοσφαιρικό.
Δεν νομίζω ότι σου μίλησα πλάγια.
Μέτρα πρώτα τα γραφόμενά σου και μετά μίλα για ανδρεία.
Kαι όχι συγνώμμη επειδή συμφωνώ με την εμμονή των εθνικιστών για πολέμους και αίμα , αλλά συγνώμμη επειδή θα μπορούσα να πω την γνώμη μου με πιο αναλυτικό τρόπο και ήπιο για να γίνε κατανοητή
Να διεξαχθεί ένα παιχνίδι σε κόσμια πλαίσια χωρίς ακρότητες- γιατί κάτι τέτοια θέλουν μερικοί ανθέλληνες για να τα εκμεταλλευτούν- και όλα θα πάνε καλά....Η νίκη είναι δική μας...
filtor έγραψε:Το Σάββατο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στα προκριματικά του Euro την Τουρκία.
Θα μου πείτε πως είναι ένας απλός αγώνας ποδοσφαίρου αλλά είναι μόνο αυτό τελικά;
Είναι μόνο ένας αγώνας ποδοσφαίρου όταν σε αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου οι Τούρκοι έχουν προβεί σε απίστευτη προπαγάνδα;
Άλλωτε εμφανίζοντας την Κύρπο υπό την ημισέληνο κι άλλωτε τμήματα της Ελλάδας ως Τουρκικά αναρτημένα εντός του γηπέδου και ζουμάροντάς τα με τον τηλεοπτικό φακό...
Δεν προτείνω να τους μιμηθούμε σε καφρίλα - αλίμονο! - απλά ας συμπεριλάβουμε την ομάδα στις προσευχές μας και ας ευχηθούμε μόνο να κερδίσει για να μην δώσουμε την χαρά της νίκης στους κακούς μας γείτονες να την μετατρέψουν σε μίσος εναντίον μας, πόσω μάλλον που ο αγώνας διεξάγεται παραμονή της 25ης Μαρτίου.
(Σαν πολλές συμπτώσεις φέτος....)
Υ.Σ.
Αν ο αγώνας διεξαχθεί στις 21.00 όπως, βλέπω στο πρώτο τέταρτο του 2ου ημιχρόνου δηλ. 22.00 με 22.15 να τους "πατάμε"...
Ενδιαφέρουσες συμπτώσεις και διορθώσεις:
1. Σύμφωνα με το Εκκλησιαστικό Ημερολόγιο ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή 25 Μαρτίου καθότι ώς γνωστόν η ημέρα στον λειτουργικό χρόνο της Εκκλησίας ξεκινά με τον Εσπερινό στις 18:00 ή 19:00 ανάλογα την εκκλησία.
2. Ο Αγώνας διεξάγεται στο Στάδιο Καραϊσκάκη...
3. Δεν καταλαβαίνω το υπονοούμενο του υστερογράφου με το πρώτο τέταρτο του 2ου ημιχρόνου. Αν θέλει κάποιος ας το αποσαφηνήσει.